2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hanımlar meraba nasipse bende ocak annesi olcam 7+6 dayım başlığı yeni farkettim 915 sayfa malum okuyabildiğim kadarını okudum :) aynı heyecanları birlikte yaşamak güzel ben bana göre 5. haftada dr a gittim keseyi gördü ölçüm sonucu 6 hafta 15 gün sonra gel kalp atışı için dedi ama ben gitmedim kendi hesabıma göre gitmeye karar verdim garanti olsun diye yarın yada salı gidecem nasipse Rabbim hepimize akıl+beden+ruh sağlığı yerinde evlatlar nasip etsin

Rica ederimmmm :)
Siz de İzmirdemsnz?

Ben maalesef geçici süre izmir de oluyorum. genelde her yaz fulll izmirdeyim.
şimdi hamilelik olunca dr muhabbeti çıktı..
birde gönlüme göre dr bulursam keyfim süper olacak
çok bunaltıcı bir mevzu sabahtan beri kafam bi dünya oldu.
2 li tarama yaklaştığı için telaşlıyım
bebeğim 11+1 haftalık bu arada

Kızlarr antalyaya gidiyorummm görümcem doğuma girecekmiş bu akşam , suyu gelmiş
Dua edin adı Işılay rabbim kolay doğum nasip etsin :)

Peki nereye gidiosun şuan doktora?

Beni de 5 hafta sonra çağırdı.bayram haftasına denk geliyor.15 temmuz gibi.benim bebiş adete göre 3 gün geriden geliyor
canım geriden gelmesini takma kafaya ultrason pozisyonu bile etkili oluyormuş ölçümde... İnşallah 2 li yi de sorunsuz atlatırız

Hayır ilaç kullanmıyorum doktorum önermedi. Eşim bile kokuyor b12 iğnesi oluyorum acaba o arttırıyormu bulantıları
bi araştırsana kuzum sanmıyorum b12 ile ilgili olduğunu ama...sen yine de çok sıkıntıya girersen doktoruna bi danış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…