2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Nereye dur gitme yarın randevun var

Yaa sormaaa bacım yaaa hep hevesim kursağımda kalıyor Öyle de sabırsızdım kiii bebiş için, Antalya'da gidicem artık salı ya da çarşamba bir şekilde ayarlıycam :) Neyse görümcemden öğrenicem doğum kolay mı zor mu bakalım onunda heyecanı var :)))

benimd3 2.adet donemimde bel agrisi 2 gun surdu ardindan kahverengi leke basladi doktor uzerine goruyosun korkma dedi bebekte kanama alani yok dedi

Bence hıc acele etme nasıl olsa sağlıgı yerinde biliyorsun donunce kendi doktoruna gidersin çıktınmı yola peki baya uzun yol uçaklamı gidiyosun

arkadaşım hamile dr u mesut bey ama çok memnun değil
birde onun taramalarında yanındaydım sermet beye gitmişti onuda sevmemiştik
Ama gitmelisin artık 2li testin yaklaşmış,mesut beyden hiç memnun kalmadım daha önce giden arkadaşımda aynı şekilde memnun kalmamış, ben çok doktor geZdim , egepolede gittim bülent beyde ii , alsancakta özel muayenesi olan bi doktorada gittim ama ben üniversite hastanesi olmasını istedim oyüzden bu doktorda karar kıldım..

devlet hastanesi nereye sikayetediliyor bayanlar suleymaniye acile gittik esimle ayyy muhatap bile olmadi vajinal muayene haricinde muayene yapamazmis .sikayet edicem.

Sorma gün geçtikçe sessizlesiyor burasi iyim valla biraz grip gibiyim korkuyorum ilerlemesinden düğün vardı çok üşüdüm orada bugün hemen yansıdı
Kıyamam geçmiş olsun. Bu dönemde çok daha fazla dikkat etmeliyiz canım. İlaç kullanamadığımız için hasta olmamalı. Ne hareketliydi burası bir haftadır falan sessizleştiya

Kıyamam geçmiş olsun. Bu dönemde çok daha fazla dikkat etmeliyiz canım. İlaç kullanamadığımız için hasta olmamalı. Ne hareketliydi burası bir haftadır falan sessizleştiya
Sıkıldık mı ne ben de her dakika burdaydim hep yattigim için tablet dusmuyordu elimden bende çok yazmıyorum kızlara diyorum ama bende aksattim

Sıkıldık mı ne ben de her dakika burdaydim hep yattigim için tablet dusmuyordu elimden bende çok yazmıyorum kızlara diyorum ama bende aksattim
Ben fırsat buldukça giriyorum. Ama yazan yoktu bugün doğru düzgün. Çalışmasam ewde olsam bende hiç çıkamam burdan heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…