2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar yoğurt için inek sütü mü keçi sütü mü?
Ben inekle basladim. Ama kecide aklimdan geciyor. Herkes diyoya kendinizinde sevdigi seyleri verin, ben nefret ederim kokar bana yiyeym icemem keci sutu ve urunleri :) ama baktin inek sutu ile yogurt falan alerji yapti, hooop keci sutu :D

Biliyorum canim. Domatesinde zamani degilmi artik :) 2 ay sonra falan veririm denerim onuda bakalim :) az tarhana, su, ve 1 tatli kasigi zeytinyagi koysam nasil olur acaba
bence gayet lezzetli olur.
ben küçücük kıyma da koymuştum. suyuna tadı geçsin diye. kıymasından vermedim ama.
bu arada benim bebeğim 15 ocak doğumlu.
domates asitli oldugu için sanırım 7-8 ayda veriliyor yanlış hatırlamıyorsam.

Bugün e bebeğe gittik bez yüne premium care aldim 104 tane 75 TL ikincisi %30 indirimli diğerlerine de baktım ama premium çare daha iyi ama çok pahalı ya azıcık indirim olsa fena olmazdı :duduk: yaz geldi artık sort pijama aldım lcw da guzel seyler var ama cok kalabalik bakamadim:KK49: erkek için zaten sinirli şeyler kiz reyonundan gözümü alamadım :KK45: ama paşamın papyonu kravatı yeter :rapci: kızlar siz nerden alıyorsunuz netten de aldığınız siteler neler yazlık eksik çok :ukala:

bence gayet lezzetli olur.
ben küçücük kıyma da koymuştum. suyuna tadı geçsin diye. kıymasından vermedim ama.
bu arada benim bebeğim 15 ocak doğumlu.
domates asitli oldugu için sanırım 7-8 ayda veriliyor yanlış hatırlamıyorsam.
Benimki 28 aralik dogumlu. Ben gec kalmisim tadimliklara :KK70: Temmuz bitince 7 ay bitecek o zaman denerim domateside :)

Bugün e bebeğe gittik bez yüne premium care aldim 104 tane 75 TL ikincisi %30 indirimli diğerlerine de baktım ama premium çare daha iyi ama çok pahalı ya azıcık indirim olsa fena olmazdı :duduk: yaz geldi artık sort pijama aldım lcw da guzel seyler var ama cok kalabalik bakamadim:KK49: erkek için zaten sinirli şeyler kiz reyonundan gözümü alamadım :KK45: ama paşamın papyonu kravatı yeter :rapci: kızlar siz nerden alıyorsunuz netten de aldığınız siteler neler yazlık eksik çok :ukala:
Kanz ürünlerini beğeniyorum.
Ankaradaysan babymallde bibaby marka kıyafetleri beğendim.
lcw bebek bodyleri ve pantolonları da güzel.
beğendim dediğim, yumuşak, esnek, kolay giydirilebilir, üşütmez, terletmez şeyler...

Benimki 28 aralik dogumlu. Ben gec kalmisim tadimliklara :KK70: Temmuz bitince 7 ay bitecek o zaman denerim domateside :)
geç kalmak değil de, o zaman (6.ay bitiminde) tattırmaya başlarsan, ek besinleri yemediğinde stres olabilirsin, bir eksiklik gibi görebilirsin çunku.
ama şimdi yerse ne ala, yemezse alıştırma dönemi deyip stres olmuyorsun.

geç kalmak değil de, o zaman (6.ay bitiminde) tattırmaya başlarsan, ek besinleri yemediğinde stres olabilirsin, bir eksiklik gibi görebilirsin çunku.
ama şimdi yerse ne ala, yemezse alıştırma dönemi deyip stres olmuyorsun.
Ya benimki gazi bol bebik :) seftalinin bile gazini atana kadar anasi agladi :D ince bulgur dusunduruyo beni mesela :) zaten sancili bi surecimiz olacak tahmin edebiliyorum :)

Ya benimki gazi bol bebik :) seftalinin bile gazini atana kadar anasi agladi :KK70: ince bulgur dusunduruyo beni mesela :) zaten sancili bi surecimiz olacak tahmin edebiliyorum :)
bizim dr a yoğurt verdiğimi söylediğimde, sana göre bir kaşık yoğurt ama onun için büyük bir değişim demişti.anne sütüne alışan bağırsak florası yediği her yeni şeyde bir değişikliğe ayak uydurmaya çalışacak.

gazı olacak diye bulgur vermeyecek değilsin.
bulgur çok besleyici.
ama belki ilk zamanlar irmik verebilirsin.

bizim dr a yoğurt verdiğimi söylediğimde, sana göre bir kaşık yoğurt ama onun için büyük bir değişim demişti.anne sütüne alışan bağırsak florası yediği her yeni şeyde bir değişikliğe ayak uydurmaya çalışacak.

gazı olacak diye bulgur vermeyecek değilsin.
bulgur çok besleyici.
ama belki ilk zamanlar irmik verebilirsin.
Haklisin kesinlikle :) onu yeme bunu yeme olmasin zaten :) gaza dis sancisi eklenince fena oluyo cok agladi uyurken bu aksam ya :(

Haklisin kesinlikle :) onu yeme bunu yeme olmasin zaten :) gaza dis sancisi eklenince fena oluyo cok agladi uyurken bu aksam ya :KK43:
hepsi geçecek...
sadece onun derdini anlamaya çalışıyorum.
sıkıntısı var da ondan ağlıyor diyorum.
Aslına bakarsan kendimi sakinleştiriyorum.

ben böyle başetmeye çalışıyorum, yoksa uyumamasına, gece yarılarına kadar ağlamasına sinirleniyorum :(
hepsi geçecek…

Kızlar siz tadımlara, hatta ek gıdaya bilem başladınız ya, biz 1 Şubat doğumluyuz ben de başlasam mı ki azar azar? csyrc csyrc sizin de 3üydü galiba,sen başladın mı?
Sutun yetiyosa bence erken. Sindirim sisteminin hazirlanmasi lazim diye biliyorum. Ama sut yetmiyosa, alistirmak adina tadimlik verilebilir bence.

Back
X