- 9 Mart 2015
- 2.186
- 2.573
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #92.041
bizim evi mi anlattın neUlen 2 gün girmedim yine noldu arkadaş ben yokken napıyonus siz burda
C.tesi dip köşe tenizlik yaptım akşamına annemleri yemeğe çağırdım. Benim çılgın oğlanla babası ilgileniyodu tabii. Bugün balkonları tonlarca pislikten arındırdım. Birkaç posta çamaşır yıkadım ama her ne hikmetse çamaşır sepeti hala dolu. Akşam bir aile dostumuza yemeğe gittik annemlerle.
Sonuç ev yine karmakarışık bütün odalar kurumuş ve katlanmayı bekleyen ya da kurumakta olan çamaşırlarla dolu. Oğluşun kıyafetleri oyuncakları heryerlerde zaten. Ne anladım ben bu temizlikten
Haftaiçi hiçbişi yapamıyorum paşa hazretleri beni bir an olsun bırakmıyo. Bu arada dağ gibi de ütülenecek çamaşırım var çıldırıciimm
bizimkide zaman zaman çok sarı oluyoİdrari bizimde sarardi. Miktari cok degil. Meyve ve kasik mama sonrasi daha az yapiyor
Saol canim hemde ne isirmalik
Canim en son bu mesajini bulabildim nasilsin iyi misin senden hic ses cikmadi merak ediyoruzCanım sutum var ama kabul etmiyo nasi tutuyosn bebegi bikac defa biberonla mama verdiler diye bidaha emmez mi beni onuda tam yemems AC AC duruyo sürekli agliyo kaynanam gobegne bise olcak diyo basiyo mamayi işine gelio zaten hele yalnz kalma konusuna gelnce çırılçıplak yatiom annem kaynanam eşim bebeği mememe dayatiyolar resmen oda agliyo beni itiyo bende agliurm
valla tatilde hiç düzen kalmıyor ne yazıkkiBebikler erken kalktığı için biz de mecburen erken kalkıcaz. Sabah kargalar kahvaltısını yapmadan birkaç saat denize gircez sonra akşama kadar odadan çıkmıycaz (bu arada kocişler havuza falan girebilir) akşam saat 5 sularında tekrar çıkıcaz deniz gezme tozma vs. Bebikler de şort atlet gezecekler artık.
Şimdilik böyle düşünüyorum oraya gidince şartlar ne gösterecek bakalım. Napalm şimdi atom korkudan gitmeyelim mi tatile oralardaki insanların bebişleri napıyo ya ?
Ha bi de odaya girmeden klimayla güzelce bi serinletmek lazım
maşallah becerikli hatun vesselamBebik uc gecedir her 1.5saate uyaniyor. Sabah 4e dogru artik yanima aldim,saat 8e kadar kesintisiz uyudu yanimda,ilginc :) birden boyle degisimim sebebi dis sanirm. Ah dis ahh..
Dun de hollandali komsumuz (kari&koca) geldi yemege davet etmistik. Hehe nefis yemekler ve tatlilar yaptm parmaklarini yiceklerdi resmenBebek de masallah iyi uyudu,onlarla da cok akilli durdu.
Benimki sakinligi seviyor,sese gelemiyor yaa.. Turkiyeye gidince napcak acaba,tam bi yabani gibinereye geldik biz annneeeee
Hic su verdiniz mi bebde muallaktayim bir de kac aylik bebebegin canim iki gubdur cok az cis yapiyor bebim kizimda sadece anne sutu aliyorbizimkide zaman zaman çok sarı oluyo
sadece anne sütü alıyor
terlıyorsa vermelısın. ben ara sıra verdım agzında pamukcuk olmasın ve agzı temızlensın diye.Hic su verdiniz mi bebde muallaktayim bir de kac aylik bebebegin canim iki gubdur cok az cis yapiyor bebim kizimda sadece anne sutu aliyor
bulgur veren bendim. ne acelesı var ne demek ki? 1 hafta sonra 6. ayı bıtecek bebegımın.bulgur gaz yapmaz mı yaa..bir kaç yazışmada da okudum ben bulgur verdiklerini..mesela kısır,bulgur pilavı büyük insanda bile şişkinlik yapıyor..acelesi ne anlamadım
dün ve bugunun çorbasını paylaşayım hemen; patates, havuç, kabak, bezelye ve tel şehriye
bunları suda kaynattım ve çok az zeytınyagı damlattım içine. aynı çorbayı 2 gün verilebiliyormuş
bende 2 ye böldüm ve kalanı bugun verdım. Eki Görüntüle 1849411 sarı olan çorbanın diğer yarısı
turuncu olan ise şeftali ve kayısı püresi
Ben dr su vermiyorum hiç.sadece anne süt ü alıyo benimli deHic su verdiniz mi bebde muallaktayim bir de kac aylik bebebegin canim iki gubdur cok az cis yapiyor bebim kizimda sadece anne sutu aliyor
Sur nerlere gittin sen anacım, gözler seni aradıselam kızlar
Ben de aynıyım canım,sadece anne sütü alıyor ve hiç su vermedim, çok da terliyor aslında versek mi ki?Ben dr su vermiyorum hiç.sadece anne süt ü alıyo benimli de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?