2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bizim evi mi anlattın ne

Canim en son bu mesajini bulabildim nasilsin iyi misin senden hic ses cikmadi merak ediyoruz

valla tatilde hiç düzen kalmıyor ne yazıkki
ama olumsuz anlamda değil
otelde herkesss bebekliydi
heryer bebek arabası doluydu
3 aylık olanlar bile vardı

maşallah becerikli hatun vesselam

Hic su verdiniz mi bebde muallaktayim bir de kac aylik bebebegin canim iki gubdur cok az cis yapiyor bebim kizimda sadece anne sutu aliyor
terlıyorsa vermelısın. ben ara sıra verdım agzında pamukcuk olmasın ve agzı temızlensın diye.
suyun bi zararı olmaz. sıcak havalarda insanın içi yanıyor
sonucta o da bi insan

bulgur gaz yapmaz mı yaa..bir kaç yazışmada da okudum ben bulgur verdiklerini..mesela kısır,bulgur pilavı büyük insanda bile şişkinlik yapıyor..acelesi ne anlamadım
bulgur veren bendim. ne acelesı var ne demek ki? 1 hafta sonra 6. ayı bıtecek bebegımın.
bi şekilde alısacak dimi ama? gaz ise her yemekten sonra ben cıkarmasam da kendı yüz üstü dönüp hallediyor işini

dün ve bugunun çorbasını paylaşayım hemen; patates, havuç, kabak, bezelye ve tel şehriye
bunları suda kaynattım ve çok az zeytınyagı damlattım içine. aynı çorbayı 2 gün verilebiliyormuş
bende 2 ye böldüm ve kalanı bugun verdım. sarı olan çorbanın diğer yarısı
turuncu olan ise şeftali ve kayısı püresi

bu kadar kaldı çorbadan. bunu da dökücem :=) dün daha güzel yedi. bugun az yedi. zorlasam yerdi, ama yemeklerde hiç zorlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…