- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
- 358
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #92.001
oooo sen başlamışşın ama yaaaaaaaaaa
Şuan tualetteNerdesiniz millet?
Söründürde yok hala
onu bunu birakta o sicakta nabacaz biz oralarda onu deUlen 2 gün girmedim yine noldu arkadaş ben yokken napıyonus siz burda
C.tesi dip köşe tenizlik yaptım akşamına annemleri yemeğe çağırdım. Benim çılgın oğlanla babası ilgileniyodu tabii. Bugün balkonları tonlarca pislikten arındırdım. Birkaç posta çamaşır yıkadım ama her ne hikmetse çamaşır sepeti hala dolu. Akşam bir aile dostumuza yemeğe gittik annemlerle.
Sonuç ev yine karmakarışık bütün odalar kurumuş ve katlanmayı bekleyen ya da kurumakta olan çamaşırlarla dolu. Oğluşun kıyafetleri oyuncakları heryerlerde zaten. Ne anladım ben bu temizlikten
Haftaiçi hiçbişi yapamıyorum paşa hazretleri beni bir an olsun bırakmıyo. Bu arada dağ gibi de ütülenecek çamaşırım var çıldırıciimm
Aynen canım,benimki de öyle biz yerken resmen ağız şapırdatıyor, yemek hareketlerimizi izliyorBen de baslamadim esasen,sadece su kavanozda pureler var ya muz olanindan tatirdim bi gun,bgendi. Sonra kestim ztn. Bi de dun kapeuz azcik emdi. Bildigin elimize bakiyor istiyor agiz sapirdatiyor bazen :)
Bodrum da cnm.Seneye orada otel dikilir kesinyine mi ya( nereyi kime peskes cekmek icin yaktilar gene ( allah cezalarini versin
Valla migrosta acil bi sekilde aldim .nivea nin cocuklar icin gunes koruyucu losyon aldimGüneş koruyucu ne aldın eymenta? Biz bugün almadan gittik denize. Bi saat bile kalmadan döndük hemen. Yarın kesin alıcam bi şey..
İlac aliyor muSlm millet nabersiniz.. Eymen asiri derecede su tüketiyor.. Günde 150 cc yaklasik.. Buna ragmen idrari sari.normal mi
D vitamini disinda aldigii bi ilac yok..İlac aliyor mu
drar azalmasi bir kac kiside var. Aurora mesaneleri buyudugu icin az idrar yapiyirlar demisti. Serenalarin bugun kontrolu var soracak dr a idrari azaldi diye bakalim ona ne diyecek. Benimkide su az iciyor idrari sari. D vit boyarmi acaba sariya idrari . Ben serenaya msj atayim onu da sorsun bariD vitamini disinda aldigii bi ilac yok..
Hem az hem sari ..peki bu kadar su nereye gitti
İyi olur ya olmadi bugun doktora goturecmİ
drar azalmasi bir kac kiside var. Aurora mesaneleri buyudugu icin az idrar yapiyirlar demisti. Serenalarin bugun kontrolu var soracak dr a idrari azaldi diye bakalim ona ne diyecek. Benimkide su az iciyor idrari sari. D vit boyarmi acaba sariya idrari . Ben serenaya msj atayim onu da sorsun bari
Digerlerininki nasil acabaİdrari bizimde sarardi. Miktari cok degil. Meyve ve kasik mama sonrasi daha az yapiyor
150 cc iyi veriyorsun. Ben okadar veremiyorum. Kasikla iciyor cunku biberonla icmiyor. 30-50 cc aradi ancakDigerlerininki nasil acaba
Canim agliyo bizimki suluga bakip150 cc iyi veriyorsun. Ben okadar veremiyorum. Kasikla iciyor cunku biberonla icmiyor. 30-50 cc aradi ancak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?