2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ulen 2 gün girmedim yine noldu arkadaş ben yokken napıyonus siz burda

C.tesi dip köşe tenizlik yaptım akşamına annemleri yemeğe çağırdım. Benim çılgın oğlanla babası ilgileniyodu tabii. Bugün balkonları tonlarca pislikten arındırdım. Birkaç posta çamaşır yıkadım ama her ne hikmetse çamaşır sepeti hala dolu. Akşam bir aile dostumuza yemeğe gittik annemlerle.
Sonuç ev yine karmakarışık bütün odalar kurumuş ve katlanmayı bekleyen ya da kurumakta olan çamaşırlarla dolu. Oğluşun kıyafetleri oyuncakları heryerlerde zaten. Ne anladım ben bu temizlikten

Haftaiçi hiçbişi yapamıyorum paşa hazretleri beni bir an olsun bırakmıyo. Bu arada dağ gibi de ütülenecek çamaşırım var çıldırıciimm

onu bunu birakta o sicakta nabacaz biz oralarda onu de

Yine uyandi. Agliyo ikiniyo yavrum ne zaman doktora basvurmali acaba? Kan alirken desecekler diye hic gitmeyi istemiyorum ya ... pek gececegede benzemiyor ... Ikinirken cok agliyo kramp falan giriyosa..

Ben de baslamadim esasen,sadece su kavanozda pureler var ya muz olanindan tatirdim bi gun,bgendi. Sonra kestim ztn. Bi de dun kapeuz azcik emdi. Bildigin elimize bakiyor istiyor agiz sapirdatiyor bazen :)
Aynen canım,benimki de öyle biz yerken resmen ağız şapırdatıyor, yemek hareketlerimizi izliyor bende geçenlerde kayısı yerken dayanamadım bakmasına ucundan azcık emdi,hoşuna gitti keratanın,çekince mızırdandı

İ
D vitamini disinda aldigii bi ilac yok..
Hem az hem sari ..peki bu kadar su nereye gitti
drar azalmasi bir kac kiside var. Aurora mesaneleri buyudugu icin az idrar yapiyirlar demisti. Serenalarin bugun kontrolu var soracak dr a idrari azaldi diye bakalim ona ne diyecek. Benimkide su az iciyor idrari sari. D vit boyarmi acaba sariya idrari . Ben serenaya msj atayim onu da sorsun bari

İyi olur ya olmadi bugun doktora goturecm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…