2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

onu bunu birakta o sicakta nabacaz biz oralarda onu de

Bebikler erken kalktığı için biz de mecburen erken kalkıcaz. Sabah kargalar kahvaltısını yapmadan birkaç saat denize gircez sonra akşama kadar odadan çıkmıycaz (bu arada kocişler havuza falan girebilir) akşam saat 5 sularında tekrar çıkıcaz deniz gezme tozma vs. Bebikler de şort atlet gezecekler artık.
Şimdilik böyle düşünüyorum oraya gidince şartlar ne gösterecek bakalım. Napalm şimdi atom korkudan gitmeyelim mi tatile oralardaki insanların bebişleri napıyo ya ?
Ha bi de odaya girmeden klimayla güzelce bi serinletmek lazım

Zaten agzindan cekince direk memeye yapisiyor birak yemeye devam edeyim der gibi

Bebik uc gecedir her 1.5saate uyaniyor. Sabah 4e dogru artik yanima aldim,saat 8e kadar kesintisiz uyudu yanimda,ilginc :) birden boyle degisimim sebebi dis sanirm. Ah dis ahh..

Dun de hollandali komsumuz (kari&koca) geldi yemege davet etmistik. Hehe nefis yemekler ve tatlilar yaptm parmaklarini yiceklerdi resmen Bebek de masallah iyi uyudu,onlarla da cok akilli durdu.

Benimki sakinligi seviyor,sese gelemiyor yaa.. Turkiyeye gidince napcak acaba,tam bi yabani gibi nereye geldik biz annneeeee

Slm millet nabersiniz.. Eymen asiri derecede su tüketiyor.. Günde 150 cc yaklasik.. Buna ragmen idrari sari.normal mi
Ben bugün doktora sordum bizde az çiş vardı günde 4 kere 20 cc ve dedi. Eymen masallah baya iciyormus bence yediği diğer besinler kaka ve cisi etkiliyor

Ben bugün doktora sordum bizde az çiş vardı günde 4 kere 20 cc ve dedi. Eymen masallah baya iciyormus bence yediği diğer besinler kaka ve cisi etkiliyor
eymentaa birde doktor dedi ki terle de atıyor bir kismini artık dedi bu arada kızım 5. 5 aylik oldu doktor başlattı ek gidaya hadi hayirlisi havuc patates le başlıyoruz. 3. Gün yanina başka sebze eklicem 10. Gün kuzu kiyması çok heyecanliyim

TAMAM CANIM ÇOK SAĞOL ben de sebamet alayım o zaman

Canim bir suluktaki suyun hepsini tüketiyor düşün yani.. Evet cok terliyor ama bu kadar da az olar mi ki çiş bea..bizde bugun tam 5 ayi bitirdik. Biz coktan basladik doktora sormadim bile .. Sagol cnm

Tatlide dolu bebis oluyor kopya cekersin birde havuza sokarken gunes yakmasin diye tshirt yada askili ile sokuyordu yabanci bir aile . Nasil bizim sirt omuz yaniyor denizde dikkat et. Yada semsiyeli oturmali birseyler var ondan kullanabilirsin. Akisina birak. Oraya gidince kendiliginden olur hersey

[QUOTE="yea baby

yandik yani kisacasi... ( hic gitmek istemiyorum ya (

Darisi bize diyeyim ya :)

Hadi ya circirmi seninkide ? Perisan oldu yavrucagim. acaba distenmi? Sicaktanmi? Yoksa yine rota asisi sonrasi ishalimi? Kafam cok karisik ya... Iyi olsun baska bisey isemiyorum, surekli ikinarak uyaniyo (
bende bilemedim, veriliyormus..

gecen gun soguga yakin iliktan yap didim aynsitayn miyim ben diyodun [/QUOTE]
arabesk dinlemene hem şaşırdım hem sevindim
tatil konusunda hiç sıkıntı etme
onlar bile tatilde olma psikolojisine giriyorlar bir rahatlama
sıcaktan vs korkma bence rahat ol
otele mi gideceksiniz?
biz denize hiç giremedik çünkü çok dalgalıydı
havuza girdik iki kez
ilkinde hava yağmurluydu üşüdü ağlar gibi oldu
ikincisinde hava 41 dereceydi ilk an korktu ama sonra su rahatlattı
bi ara ağzına klorlu su bile kaçtı
karın ağrısı konusunda da rota vurulduysa o yapmıştır yine
bizde haftaya olcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…