- 20 Mayıs 2015
- 1.377
- 2.837
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #92.021
onu bunu birakta o sicakta nabacaz biz oralarda onu de
onu bunu birakta o sicakta nabacaz biz oralarda onu de
Aynen canım,benimki de öyle biz yerken resmen ağız şapırdatıyor, yemek hareketlerimizi izliyorbende geçenlerde kayısı yerken dayanamadım bakmasına ucundan azcık emdi,hoşuna gitti keratanın,çekince mızırdandı
Ben bugün doktora sordum bizde az çiş vardı günde 4 kere 20 cc ve dedi. Eymen masallah baya iciyormus bence yediği diğer besinler kaka ve cisi etkiliyorSlm millet nabersiniz.. Eymen asiri derecede su tüketiyor.. Günde 150 cc yaklasik.. Buna ragmen idrari sari.normal mi
Ben bugün doktora sordum bizde az çiş vardı günde 4 kere 20 cc ve dedi. Eymen masallah baya iciyormus bence yediği diğer besinler kaka ve cisi etkiliyor
TAMAM CANIM ÇOK SAĞOL ben de sebamet alayım o zamanDenedim canım yakmıyo. Arkasında gözle teması halinde bol suyla yıkayın yazıyodu eyvah dedim göz yakıyo heralde bu. Hemen köpürtüp kendi gözlerime sürdüm bebişe kullanmadan önce. Yakmadı bi sıkıntı yok yani. Ben önce dalin kullanıyodum bigün banyo esnasında vücudu birden kabardı her tarafı ama. Göz göz oldu birden. Dalinden mi bilmiyorum bişi diyemem. Sonra 5 gün kortizonlu krem kullanmak zorunda kaldık geçti şükür. Sebamede geçtik hemen. Bi problem yaşamadık sonra ki benim oğlum da acayip hassas ve alerjik ciltli bir bebek. Bembeyaz peynir gibi çoocuumm
Canim bir suluktaki suyun hepsini tüketiyor düşün yani.. Evet cok terliyor ama bu kadar da az olar mi ki çiş bea..bizde bugun tam 5 ayi bitirdik. Biz coktan basladik doktora sormadim bile .. Sagol cnmBen bugün doktora sordum bizde az çiş vardı günde 4 kere 20 cc ve dedi. Eymen masallah baya iciyormus bence yediği diğer besinler kaka ve cisi etkiliyor
Tatlide dolu bebis oluyor kopya cekersinBebikler erken kalktığı için biz de mecburen erken kalkıcaz. Sabah kargalar kahvaltısını yapmadan birkaç saat denize gircez sonra akşama kadar odadan çıkmıycaz (bu arada kocişler havuza falan girebilir) akşam saat 5 sularında tekrar çıkıcaz deniz gezme tozma vs. Bebikler de şort atlet gezecekler artık.
Şimdilik böyle düşünüyorum oraya gidince şartlar ne gösterecek bakalım. Napalm şimdi atom korkudan gitmeyelim mi tatile oralardaki insanların bebişleri napıyo ya ?
Ha bi de odaya girmeden klimayla güzelce bi serinletmek lazım
Siz Antalya'ya gelecektiniz heralde. Sabah 09.30 arabanın derecesi 36 idi. DurulmuyoooSen onu bunu bırakta tatil için neler aldın ne hazırlıklar yaptın yawruya onu de hele
Dün burasi 43 tü ama yanmadik denizdeSiz Antalya'ya gelecektiniz heralde. Sabah 09.30 arabanın derecesi 36 idi. Durulmuyooo
Siz Antalya'ya gelecektiniz heralde. Sabah 09.30 arabanın derecesi 36 idi. Durulmuyooo
Siz Antalya'ya gelecektiniz heralde. Sabah 09.30 arabanın derecesi 36 idi. Durulmuyooo
harikasın sen yayakmıyor. bende eşime denettırmıstımgözünün içine soktu öküz yaa
M MazeGuase06 Antalya cok nem var. Aksam bile nefes alinmiyordu. Dikkat et o yuzden .
aman haaaYokcano baslamadimdaha,emiyor ve daha kucuguz. Atildi diye izinverdim biraz tatmasina:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?