- 25 Aralık 2015
- 656
- 898
- 23
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #92.161
Sur corbayi blender dan geciriyormusun pureleride rendeden mi gecirdindün ve bugunun çorbasını paylaşayım hemen; patates, havuç, kabak, bezelye ve tel şehriye
bunları suda kaynattım ve çok az zeytınyagı damlattım içine. aynı çorbayı 2 gün verilebiliyormuş
bende 2 ye böldüm ve kalanı bugun verdım. Eki Görüntüle 1849411 sarı olan çorbanın diğer yarısı
turuncu olan ise şeftali ve kayısı püresi
He malatyadaydım. . .
Bolca kayısı yedim dalından yeşil ve bolca kayısı aldım..
Reçelde yapıcam...
eymentaa
Kilosunu 8 liradan satıyom 2 kasam var
Ben de kararsızım canım,çok sık emmeye başladı susuyor galiba, versem mi diyorum çok azBebis 6650 kg olmuş 2780 doğmuştu Dr gayet iyi dedi gelişimi kilosu az gibi ama sağlıklı deyince ek gıdaya geçmeyi erteledim zaten alerjik bi bebek bekleyim dedim
Su versemmi diye düşünüyorum havalar çok sıcak
Sadece anne sütü verenler siz su veriyormusunuz
Kızlar su da niye bu kadar kararsız kalıyorsunuz ben iki aylıktan beri az az veriyorum anne sütünde herşey var tamam ama şuan havalar çok sıcak brbislerinde suya ihtiyacı var biberona koyuyorum kendi içiyor çok da seviyor ben sakınca görmüyorumBen de kararsızım canım,çok sık emmeye başladı susuyor galiba, versem mi diyorum çok az
Bende sadece anne sutu veriyorum ancak 15 gundur su vermeye basladim ve iyikide baslamisim biberonla veriyorum deli gibi saldırıyor eee burası 40 derece civarı terliyorda sut yağlı artık eskisi gibi çok sulu gelmiyor ihtiyacı var sanirimBen de kararsızım canım,çok sık emmeye başladı susuyor galiba, versem mi diyorum çok az
bundan bizim ki .. carrefour dan aldım cnmeymentaa semsiyeli simit arıyorum bulamıyorum sen nereden aldın
Saol canım aradığım böyle bisey bakayım buradanbundan bizim ki .. carrefour dan aldım cnm
ee ama bunlar yenir böyle offfffff
hiç su vermedimHic su verdiniz mi bebde muallaktayim bir de kac aylik bebebegin canim iki gubdur cok az cis yapiyor bebim kizimda sadece anne sutu aliyor
Ben de bi iki kere verdim bi daha vermedim. Zaten buralar da çok serin terlemiyorBebis 6650 kg olmuş 2780 doğmuştu Dr gayet iyi dedi gelişimi kilosu az gibi ama sağlıklı deyince ek gıdaya geçmeyi erteledim zaten alerjik bi bebek bekleyim dedim
Su versemmi diye düşünüyorum havalar çok sıcak
Sadece anne sütü verenler siz su veriyormusunuz
ilk anları hatırlamak bile istemiyorumBen dogumdansonra bile hep yedim. Tek dikkat ettigm kola,tursu ve kuru fasulye olmustu. Kuruyu da yedm hatta sonramasallah su an pirtpirt dmi hepsi
keşke gelsemmmGel buyur sana da yapiiyymmm
Sağol canım.birickm bebegin nasil oldu cnm? Umarim daha iyidir. Gece huzursuz demissin benimki de 4gundur oyle,1.5-2saate uyaniyor.. Gece uykusuna gecisi gece 12ye yaklasti nerdeyse.. Bunda her n kdr havanin hala aydinlik olmasi etkiliyse de daha da degisti baska seylerdendolayi bence.. Mukus benimkinde de oluyor,bugun 4kez yapti sabahtan beri ve mukusluydu son ikisi.. Bakalim dis sanirm yani bebeklerimizin su anki ruh halleri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?