- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #92.181
heyecanla bekliyorum[/QUOTE]ne olacak baska... Allah cezalarini versin.
ya mis gibi canakkale var iken antalya nedir ya
Valla sadece bikini aldim oda buyuk geldi ama degistiremicem, sagini solunu icinden diker kullanirim, gunes koruyucusunu ve huggies bezini alicam herkes cok ovdu. Onun disinda aklima bisey gelmiyo canim, he bir de sisme zimbirtilar varya denize sokmak icin onlardan alicam.
benimkide sessizlige aliskin cisrik, beyaz gurultuyle biraz sese alistirdim ama ben tv bile acmayan biriyim, zor oluyor..
cile bulbulum cile...
H hiuf kiz niye ordan bakinca arabesk sevmez gibi mi duruyorum?Severim muslum baba da severim
Rota deyince cinnet gecirecek gibi oluyorum artik.. Az evvel dusun altina soktum evde, kafasindan su bile dokmedim korkuma agzina burnuna su gitmesinde daha beter olmasin diye... Valla sabah bi ara ayaklandim goturecektim doktora, sonra dedim kendime otur oturdugun yerde aimdi gitcen delik desik etcekler cocugu, bide 6. Ay asisindan 1 hafta sonra gidicez bakalim daha neler olacak bu ishalle asi yapacaklarmi falan... Filan...
Selam yavrukus
smileyin ile cevap veriyorum
bi de sıcak ki hiç yapası gelmiyo insanın yaaWalla artık temizlik yapmak istemiyorum hiçbişi yapmak istemiyorum çünkü ertesi gün hiçbişi yapılmamış gibi oluyo bıktım bu karışıklıktan
Bekliyoruz
hay maşallah eymenciğeeeKizlar doktora gittik.. Kilosu ve boyu persantil degerin üzeirnde yani %95 miş
Su cok ictigi halde idrari az dedim.. Benimde idrarim bu sicaklarda az oluyor dediyoğurt ,meyve suyu ve devam sütü devam dedi.. Eymen nezleymis ama ben hic farketmedim haliya yakin yerde tutma alerjikte olabilir dedi. muayene ederken eymen steteskopun hortumunu çekti steteskop doktorun kulagindan cikti cok guclu bu oglan dedi haa bu arada kendi yedigin sebze yemeklerini bile püre yapip verebilirsin dedi.. Kan damlasi 6. Ayda basla dedi bizden bu kadar
Aynen versekmi ne kadar versekBen de kararsızım canım,çok sık emmeye başladı susuyor galiba, versem mi diyorum çok az
canım dün primanın el kitapcığı vardı bebeğinize dondurulmuş ürünler vermeyin diyeBende var buzlukta adapazarindan almistim kizim icinde sakladim
canım strese girmeHer yerde aşırı sıcak haberleri biz de mal gibi tatil için rezervasyon yaptırdıkŞuvanda çok korkuyorum gitmek istemiyorum eşim şimdi mi aklın başına geldi rezervasyonu iptal edemem diyo
canım sok havuza denize korkmaGünde 3 öğün banyo
benimkide aynı canımSeviyo evet banyoda çok iyi maşallah ammaa kafasını yıkarken çıldırıyo
maşallah minnoşaa5. Ay dr kontrolu;
Kilo 7150 ( bir ayda 820 gr almış)
Boy 64,5. ( bir ayda 2 cm uzamıs)
Rotateq 3. Ve son asısı ok.
Sadece annesütü ek gıdaya gecmedim.
6. Ayı doldursun ek gıda baslatız dedı dr
Suyu özellikle sordum sadece annesütü yeterli dedi
Ama güzel beslen sütün azalmasın dedi,
Arada 1-2 dk destekli oturt dedi.
Arkadaslar, birde herkesin bebeginin kalca röntgeni cekildimi yoksa sadece şüphesi varsa mı çekiliyor.bizimkinin çekilmemişti merak ettim?
hahaha dün bende fasilya yaptımmmGunduz yemek yapamiyorum sicaktan, simdi yapayim dedim evin nemi birden %80'e cikti. Bu fasulya 7,5 lira
Kardesim yolladi simdi
meyve püresini normalde rende yapıyorum . ama bazı meyveler çok pütürlü kalıyor. o yuzden meyveyı de blander yaptım. çorba da öyle. pütürlü veya sulu olunca yemıyorSur corbayi blender dan geciriyormusun pureleride rendeden mi gecirdin
pauuwwCıkkss muşta değil.. Geziyor hatun kişisi... En son malatyadaydi
Anne sutundende gecebilir.Canım ben sadece anne sutu veriyrm daha ek gıdaya gecmedm.
canım antalya gittikBayanlar tatil icin hangi sehire ve hangi otele gideceksiniz bizde dusunuoruz ama hangi otel iyidir denize yakinmidir bilmiyoruz.resimlere bakipta yer ayirttirmaya cesaret edemiyoz.gecen senelerde gittiginiz yerde olabilir bu sene gideceginiz bi yerde olabilir
maşallah canımBebis 6650 kg olmuş 2780 doğmuştu Dr gayet iyi dedi gelişimi kilosu az gibi ama sağlıklı deyince ek gıdaya geçmeyi erteledim zaten alerjik bi bebek bekleyim dedim
Su versemmi diye düşünüyorum havalar çok sıcak
Sadece anne sütü verenler siz su veriyormusunuz
saol canımhay maşallah eymenciğeee41 dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?