Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
Canım bunu en güvenilir nerden temin ettin nerden almalıyım ?
Kuzu ben trendyoldan kendi satıcısından aldım Huggah Organik Doğal Çatlak Önleyici Cilt Bakım Kremi 180ml – Yoğun Nemlendirici Onarıcı – Tüm Ciltler Için - Fiyatı, Yorumları linki bu.
günaydın kızlarrrr :KK200: ben de bir kaç gündür hissetmiyorum bebişimin hareketlerini:(yarın randevum var inşallah iyidir. bir de her gün deli gibi baş ağrım oluyor yaa geceleri bile baş ağrısıyla uyanıyorum böyle olan var mı :(
Kuzuu bende son günlerde felaket baş ağrısı yaşıyorum doktora sordum öyle olduğunda magnezyumu 2 ye çıkar parol da alabilirsin ama sıcaklardan da olabilir dedi. Ona rağmen devam ederse de nörologa görün mutlaka dedi.

Kızlar geçen gün aramızdan biri tuzlamayı sormuştu, okurken sizinle de paylaşayım dedim 🌸

Eklentiler

• 1000112019.webp
    1000112019.webp
    61,4 KB · Görüntüleme: 57
Hamile olduğunuz kesinken yazdı ve hamilelikte uygun dediyse sorun olmaz sanırım. Bende yanma için doktorumdan ilaç istemiştim bendeki farklı bi marka ( yurtdışında yaşadığım için). Emin olamıyorsanız evde çiğ patatesi rendeleyip suyunu sıkın çıkan suyu aç karnına için rahatlatıyor. İlk başlarda bende çok mide yanması çektiğim için duyduğum herşeyi uyguluyordum 🥹
Evet 4 ay önce hamileliğimin en başında yazmıştı.Burdaki arkadaşlarım sağolsun uygun olduğunu söyledi bende içtim ve çok şükür geçti. Sizede teşekkür ederim yazdığınız için 🌸☺️

Herkese merhabalar canlarım🙏🏻 dualarınızı bekliyorum size anlatacaklarım var💖 dün akşam üstü başlayan sancı ve lekelenme sonrası devlet hastanesine gittim sonra parol ağrı kesici verip gönderdiler, muayene bile etmeden, sonra ağrı artınca hemen özel hastaneye geldim bebeğimin suyu çok azalmış ve serviks uzunluğu 07 mm imiş şok 🤯 doktor dediki bir gün bile geç gelsen bebeği kaybedecektik seni de tehlikeye atacaktık diye. Hemen yatış verdi bebek iyiymiş kalbini de duyduk en az 4-5 gün yatış dedi sonra gerekirse de serklaj dedi, ama 7/10 güne kadar çıkarabilirim dedi😟😟

Arkadaşlar normalde de zayif biriyim 48 kiloyum su an hic almıyorum hamilelikten beri de günlük meyve kefir filan yemeye icmeye çalışıyorum ama hiç kilo almadim siz nasıl besleniyosunuz ekstra bisey yapıyor musunuz

Herkese merhabalar canlarım🙏🏻 dualarınızı bekliyorum size anlatacaklarım var💖 dün akşam üstü başlayan sancı ve lekelenme sonrası devlet hastanesine gittim sonra parol ağrı kesici verip gönderdiler, muayene bile etmeden, sonra ağrı artınca hemen özel hastaneye geldim bebeğimin suyu çok azalmış ve serviks uzunluğu 07 mm imiş şok 🤯 doktor dediki bir gün bile geç gelsen bebeği kaybedecektik seni de tehlikeye atacaktık diye. Hemen yatış verdi bebek iyiymiş kalbini de duyduk en az 4-5 gün yatış dedi sonra gerekirse de serklaj dedi, ama 7/10 güne kadar çıkarabilirim dedi😟😟
Canım çok geçmiş olsun ayy ya bi hastaneye bağlı kalmamıssin çok sukur bu kadar basit onların gözünde yazıklar olsun cidden ya . Su an hastanedesin yani öyle mi ? Büyük ihtimalle Serklaj yapabilirler önceden olcturmus müydün peki ? Hastanede su an bi şey veriyorlar mı tedavi acisindan ?

Çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda toparlar suyu arttırmak için havuç tavsiye ediyorlardı dualarımız seninle🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Kuşum merhaba çok geçmiş olsun ❤️‍🩹😔 canım doğru ölçüm yaptılar mı bu arada başka gruplarda serviks uzunluğunu yanlış ölçüp panik yaptırıyorlar anneleri, hastane ve doktorun güvenilirmi? Peki en son kontrolünde suyla ilgili az veya azalıyor diye bir şey demedimi. Yatman gerekiyorsa mutlaka yat canım hastane ortamında gözetiminde olmak daha iyi, çok üzüldüm, bebişlerimiz güçlü inşallah sorunsuz atlatırsınız 💞

Arkadaşlar normalde de zayif biriyim 48 kiloyum su an hic almıyorum hamilelikten beri de günlük meyve kefir filan yemeye icmeye çalışıyorum ama hiç kilo almadim siz nasıl besleniyosunuz ekstra bisey yapıyor musunuz
Bende 50 yim halâ aynı kilodayım bebeğin gelişimi bizden bağımsız ilerliyor depolarımızdan kullanıyorlar o yüzden takviyelerle bizi destekliyor doktorlar🥰 Kilo alımının az olması ya da olmaması avantaj bence 🙏🏻

Canım bende zayıfım 62 kg ile başladım 62 ile devam ediyorum hiç almadım doktorum buna seviniyor daha iyi diyor

Canım çok geçmiş olsun ayy ya bi hastaneye bağlı kalmamıssin çok sukur bu kadar basit onların gözünde yazıklar olsun cidden ya . Su an hastanedesin yani öyle mi ? Büyük ihtimalle Serklaj yapabilirler önceden olcturmus müydün peki ? Hastanede su an bi şey veriyorlar mı tedavi acisindan ?
Canım çok teşekkür ederim, evet çok kötü ya hele doktor çok geç kalabilirdin deyince başladık ağlamaya, serum veriyorlar canım progestan nedul muydu bilmediğim bir fitil sancıyı kesmesi için diğerlerini bilmiyorum valla, temmuzun başında doktor güzel demişti şimdi şok oldum apandisit bile beklerdim bunu beklemezdim

Canım, Allah korumuş, iyi ki gitmişsin, çok şükür sen de bebeğinde iyi, lütfen endişelenmemeye çalış, ne kadar söylesek de zor ama olsun dikkat et kendine, biliyorum yatmak çok zor ama böyle durumda insan mecbur kalıyor, dualarımız seninle, kocaman sarılıyorum sana 🫂

Çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda toparlar suyu arttırmak için havuç tavsiye ediyorlardı dualarımız seninle🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Çok teşekkür ederim canım benim, maalesef havuç bana biraz yavaş bir etki göstereceğinden sanırım doktora söyleyince ya ne havucu serum alacaksın dedi🥲 bakalım bol bol dua ve kıpırdamadan yatmak lazım

Çok geçmiş olsun canım. Böyle blr hastaneye gidip sıkıntıyı görmeyip gerekeni yapmıyorlar ya deli oluyorum. İnşallah en kısa zamanda ger şey yoluna girer ve sağlıcakla evine çıkarsın 🙏🏻

Kuşum merhaba çok geçmiş olsun ❤️‍🩹😔 canım doğru ölçüm yaptılar mı bu arada başka gruplarda serviks uzunluğunu yanlış ölçüp panik yaptırıyorlar anneleri, hastane ve doktorun güvenilirmi? Peki en son kontrolünde suyla ilgili az veya azalıyor diye bir şey demedimi. Yatman gerekiyorsa mutlaka yat canım hastane ortamında gözetiminde olmak daha iyi, çok üzüldüm, bebişlerimiz güçlü inşallah sorunsuz atlatırsınız 💞
Bak canım önce bende öyle sandım ama sol tarafta gösterilen rahim ağzı bebekle uzaklığı 6.8mm maalesef, evet doktorumda prof zaten en son kontrolümde devlet hastanesi ve oradaki doktora gitmiştim bu prof dediğim özel hastane canım önceki hiçbir şey dememişti bana bu dedi ki ciddi miktarda azalmış acil yatış, hatta gerçekten Allah hepimizi iyi insanlarla karsilastirsin bana dedi ki şimdi acilde yatış yaparsan çok masraflı olacak beni aynı zamanda öğretim üyesi olduğu üniversite hastanesine sevk ettirdi

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 47
Çok teşekkür ederim canım benim, maalesef havuç bana biraz yavaş bir etki göstereceğinden sanırım doktora söyleyince ya ne havucu serum alacaksın dedi🥲 bakalım bol bol dua ve kıpırdamadan yatmak lazım
Tabii tedavisiz olmaz havuçta işte biraz psikolojik belki çabalıyorum hissi verebilir🥰

Canım, Allah korumuş, iyi ki gitmişsin, çok şükür sen de bebeğinde iyi, lütfen endişelenmemeye çalış, ne kadar söylesek de zor ama olsun dikkat et kendine, biliyorum yatmak çok zor ama böyle durumda insan mecbur kalıyor, dualarımız seninle, kocaman sarılıyorum sana 🫂
Canım çok teşekkür ederim sana inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım💖 beni gerçekten en çok zorlayan şey ayağa kalkamamak bir de sancının hâlâ devam ediyor olması, dualarınız için çok teşekkür ederim😻😊

Çok geçmiş olsun canım. Böyle blr hastaneye gidip sıkıntıyı görmeyip gerekeni yapmıyorlar ya deli oluyorum. İnşallah en kısa zamanda ger şey yoluna girer ve sağlıcakla evine çıkarsın 🙏🏻

Canım gerçekten çok teşekkür ederim benim en çok zoruma giden şey pazartesi Perinatoloji randevum var diye onu beklemek istiyordum aslında ama eşim Sancım bitmeyince ısrarla beni özel hastaneye getirdi yani sürekli düşünüp düşünüp ya gelmeseydim ya bekleseydim diye canım çok sıkılıyor inşallah hepimiz alalım sağlıkla kucağımıza💖

Back
X