2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benimki de uyudu şimdi kundaklayıp yatırdım gari napim. Kundaksız olmuyo. Ama merak ediyorum ne zamana kadar kundaklamaya devam edicez bunları kundaksız ne zaman uyuyabilecekler ?
Canim. Ben de hep kundaklama yaptırdım iki gündür uyumuyor kundak yapmadım bunaliyirsa diye öyle hic uyumadi elini kaldırıyor gözünü açıyor bir de hareketliler döner falan korkarım ben ne zamana kadar boyle olacak ben de merak içindeyim :KK49:

oğlumu 2 dakika cekyata koydum..yeri hemen silip yerdeki battaniye ve çarşafıı değiştircektim...bir cığlık..yere düştü..aklım başımdan cıktı..kucakladım bende ağladım..sonra sustu ve alnı şişti..eymente koştum hemen ve dr götürdük:KK42:
bıngıldaktan bakıldı..bi sıkıntı yoktu şükür çok şükür ama ben mahvoldum:KK42:
sakın sakın koymayın:KK42:
ciğerim yandı
Pembito geçmiş olsun
Dikkatli olmak lazım artık

kızlar benımkı feci kabız olmuş. 5 saattır onunla ugrastık
baya agladı. aslında 3-4 gündür kakası baya serttı, ama her gün yapıyor diye pek önemsememiştim. her gün yapan nasıl kabzı oluyor onu da anlamadım ya neyse..
bugun cıktı acısı. yavrum benım yaa çok acı cektı. fitil aldım ama ben atamadım babası attı. ilk ve zorlu deneyımdı
ilkini soktuk oldugu gibi gerı cıktı. sonra yarım yaptık
denemeden nasıl tecrübe kazanacaktık kı. :KK43:
neyse sonunda yaptı rahatladı. kayısı, armut haşlayıp püre yaptım ve zeytınyagı attım ıcıne.
inş her gün yapıcam.
çocuk felcı aşımızı olduk ( damla ) benımkı orayı tanıyor, yatırır yatırmaz aglamaya başladı.
Geçmiş olsun surr
Kıyamam ya niye kabız oldu ki minnoş

Kuzucuk ya gecmis olsun
Dun ben de salona koltugun ustune secure bi sekilde koymustum
Iftara misafir vardi hazirlik yapmak icin mutfaga girdim bizde de bi ciglik koptu iceri kostum yerde yuzustu yatmis kalmis. Abisi kucagina almaya calisirken yere dusur
:110: şekerim geçti gitti çok şükür..bugün annelik çok zor anladımm...bir daha panik olmak istemiyorum onu daha fazla korkutablir:110:

Back
X