- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #93.981
Vay be

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vay be
Ben hiç kundak yapmadım..serkeş serkeş yattıBen de gece uykusuna kundakliyorum normalde,gunduzleri asla istemiyor. 3-4gecedir de istemiyor valla,saat 3-4ten sonra yapamiyorum.. Yanima aliyorum eller acik.. Koca karyola var,yuzde 30u babasinin,yuzde 20si benim,geri kalan onun.. Bunlar kendi yataklarinda nasi yatacak aklim sasiyor..
M A Ş A L L A Htartıldık bu ay 700 g almıs![]()
Amin magezuKız pembik çok geçmiş olsun yaa korkunç bi durum. Allah bi daha yaşatmasın. Kimseye yaşatmasın..
Wma235 800 metrelik800 metrelik mi tam kodu ne acaba bide ona bakim![]()
Tamam..kayısıda sevmedi eşşekek gıdaya başladığı için daha da sertleşmeden sen şimdiden armut, kayısı haşla püre yap ver.
hadi seninki 3 gündür yapmıyormus
benımkı her gün yapıyor
Hımm..Wma235 800 metrelik
özellikle kuru kayısı olsun. ya da kuru erıkTamam..kayısıda sevmedi eşşekbide malatyalardan aldık
![]()
Kocam git ananlara bi güzel dinlen (dinleneyim) dedi1.5 ay mı![]()
Ben de merak ediym. Ama herhalde 6.ay bitimine kadar bekliycz. Zira hala irkiliyolarBenimki de uyudu şimdi kundaklayıp yatırdım gari napim. Kundaksız olmuyo. Ama merak ediyorum ne zamana kadar kundaklamaya devam edicez bunları kundaksız ne zaman uyuyabilecekler ?
Yolunuz açık olsun tatlım kazasız belasız inşallah....
Maşallah kuzucugatartıldık bu ay 700 g almıs![]()
Sen ne zaman doğurdun kız pempeeeAmin magezu
Ama sen bi 1050 sayfa geriden gel..
Geç doğurdun
Sonra kıskanıyon![]()
AynenBen de merak ediym. Ama herhalde 6.ay bitimine kadar bekliycz. Zira hala irkiliyolar
Aynisi mi. İstasyon ayarlari var her ikisindede ayni rakam olacak . Yoksa degistir bence. Genelde weewell den herkes memnunHımm..![]()
Ben hiç kundak yapmadım..serkeş serkeş yattıanası gibi..
Aramıza aldık yattık..ben kenarda yan dönme bile sıkıntı..kocam yatarak namaza durdu eller böğründe
Kıpırdama yok..o ortada eller yana açık,ayaklar açıkinsan kıyıp kapatamıyoda
Ama onla uyanmak harikaa..en sevdiğimiz ama bide yırtınarak uyanmasa...
Öpüyoz gari gülüyı![]()
aldırayımözellikle kuru kayısı olsun. ya da kuru erık
onun sevıp sevmemesı hiç önemli degıl, bir şekilde yedir
bu 200 m olandan..4 frekansı varmış..hepsinde cızırtı..yok yok .bide sürekli kesiliyor..Aynisi mi. İstasyon ayarlari var her ikisindede ayni rakam olacak . Yoksa degistir bence. Genelde weewell den herkes memnun