2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bence de çok ayıp etmiş arkadaşın.bence sebebini sor kırgınlığını belli et illaki bi açıklaması vardır.umarım mantıklı olur açıklaması da hayatımızda bazı insanlar malesef çıkarcı oluyor işi düşünce senden iyisi yok tavrını koy bacım

Bendede kraftinki var koyuyorm icine yatar pozisyonuna getryorm tam oturmuyo mutfaktayken yanimda duruyo yemek yerken aksamlari oraya koyuyorm yoksa yemek felan yiyemiyorm

Benim hosumagitti dedigimin de yatar pozisyonu var,seninki gbi ise yarar mi acaba:))

Cok sukur olmadi ama gecen gun yumurtalarinin alti isilik gbi olmstu iki uc gun surekli actm altini pudraladm gecti tabi bide oraya buraya isemese daha iyi olcakti ama napalim
canım karışmak gibi olmasın ama pudrayı hiç önermiyorlar hem yavruna hem sana zararlı o zerrecikler sen farketmesen de bebeğinin ve senin ciğerlerine yapışıyor mazallah rabbim korusun.kullanma pişik önleyici kremler var bepanthol kullanıyorum zeytinyağlısını çok memnunum hiç pişmedi kızım bu sıcaklarda bile

Kızlar merhaba size bir sorum olcak.cevaplarsanız çok sevinirim.ben subat annesiyim.bebekleriniz ne zaman adı ile seslendiginizde dönüp bakmaya başladılar. Bir de mesela bebeğiniz bi yere bakarken siz diğer tarafından gürültü falan yaptiginizda ne zaman bakmaya basladi

Ben dun siparis ettim bugun geldi. E bebekte kalmamisti. Tekerlekli . Kraft aldim . Bak bak icim şişti. İkeaninkine benzer vardi ebebekte sallaniyor banada cok guvenli gelmedi.

Hayırlı olsun, kullandıkça geri bildirim yazar mısın? Mama sandalyesi araştırmasındayım. İnşallah sizinki minnoşu mutlu eder. Güle güle kullansın

4 aylıktı galiba

Benim hosumagitti dedigimin de yatar pozisyonu var,seninki gbi ise yarar mi acaba:))
Yarar canim gecen ben sacimi yapiyodm ona koyup yanima getrdm uyuyakalms mesela
Biliyorum canim oyle cok kullanmyrm arada sirada pudra cok iyi geliyo ama pisil kremini her gun suruyorm zaten boyle kizarinca pisik olmasin diye evde ne varsa hepsini kullanyrm tek olmasn diye

Benimki balmiyo oo. Yüzü dönükken konuşunca tepki gösteriyor gülüyor.ama başka yere bakarken dönmüyor ne adına ne de sese.126 günlük.
Her bebeğin gelişimi farklıdır, bunu sorun yapma. Eğer sese tepki vermediğini düşünüyorsan o zaman muhakkak bir doktora git. Zaten doğumda Apgar skoru denilen bir dizi test sonucunda işitme de kontrolden geçiyor, bir sorun olsa sana ve eşine bildirirlerdi.
Yine de dediğim gibi, bebeğini başka bebekle kıyaslaman yanlış olur, huy bu, biz yetişkinler de birbirimizden ne kadar farklıyız değil mi, onlar da öyle. Sadece yakından gözlemlemeye devam et, bir de naçizane tavsiyem bol bol konuşman olur. Çünkü uzmanlar da bebek ile konuşmanın onların gelişiminde çok önemli bir rol oynadığını üstüne basa basa bildiriyorlar. Sık sık adıyla seslen, ceee eee filan yap, sana dönmesini, sana bakmasını sağlamak için ona kendini cazip hale getir derim.

Sevgiler.

Hayırlı olsun, kullandıkça geri bildirim yazar mısın? Mama sandalyesi araştırmasındayım. İnşallah sizinki minnoşu mutlu eder. Güle güle kullansın
Sagol canim daha kuramadim. Ebebekte baktiklarimin icinde joie baby plus peg prego vardi. Joie ust koltugu dar alt bacaklari genis yer kapliyor. Tek tarafi tekerlek peg prego uzay mekigi gibi fiyatindan hic bahsetmiyim
Kraft plum benimki tekerlekli balkona oraya buraya cekerim sandalyeyi. Boyu ayarlanabiliyir yatar konumda oluyor. Saglam demirleri. Benimki yemek vakti agliyo durmuyo kucagima alip oyle yiyorum. Yari ac yari tok kalkiyorum masadan . Bakalim yazarim geri bildirim.

her bebek aynı değildir canım döner elbet
kızlar çok teşekkürler cevaplarınız için. Bol bol konuşuyorum.işitme testini yaptirdik geçmişti

Aynen canım, tavırlıyım zaten, iki saat önce fln aradı ev bakmaya gidiyorlarmış işte nasıl yapim ne yapim diye soruyor, soğuk soğuk konuştum anlamıştır büyük ihtimalsebebini de sormak istmiyorum , sonrasında konu açılırsa söylerim..

tam küsmelik ve artık yüzvermemelik

csyrc Cisrikcim, şu mama sandalyesi konusunda en sona biz kalacağız yine galiba Ocak sonu Şubat başı doğum yapanlar olarak, sen de beğendiğin bir model olursa yazar mısın, birbirimize fikir verelim

Dogru soyluyosun cnm sona kalcaz,kafama yatan olursa soylerim ben de tabi ki. Ama burdaki marka orda olur mu bilemem. Chicco gordum o vardir ama bazilari hic karsilasmadigim markalardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…