- 25 Mayıs 2016
- 68
- 78
- 8
- 36
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #94.141
bence de çok ayıp etmiş arkadaşın.bence sebebini sor kırgınlığını belli et illaki bi açıklaması vardır.umarım mantıklı olur açıklaması da hayatımızda bazı insanlar malesef çıkarcı oluyor işi düşünce senden iyisi yok tavrını koy bacımKızlar çok sinirliyim şuandaçok çok yakın zannettiğim arkadaşımla ne zamandır aramızda soğukluk hissediyordum, hele bebişim olduktan sonra daha da hissettim bunu(kendisi bekardı) sonra nişanlandı,evlenecek temmuzda. Bebeğim olmasına rağmen kaç kere evlilik alışverişi için yardım ettim seve seve,..bu haftada nikahı için uğraştık beraber, bugün nikahı vardı.. Neyse işte az önce msj attım napiosun diye foto atmış, kutlama yapıyorlarmış "arkadaşları" ile .. Yahu en alakasız kişiler bile o fotodaydı ve benim bundan haberim yok. Hadi tamam bebeğim var diye düşünmüş olabilir ama bi sorabilirdi, ne bilim alışveriş için iş fln için olsun hoop arar hadi diye, e ozamanda bebeğim var ona bakarsan.. Amaaan çok karışık anlattım galiba,niye anlattım onu da bilmiyorum çok alındım üzüldüm galiba
Bendede kraftinki var koyuyorm icine yatar pozisyonuna getryorm tam oturmuyo mutfaktayken yanimda duruyo yemek yerken aksamlari oraya koyuyorm yoksa yemek felan yiyemiyorm
canım karışmak gibi olmasın ama pudrayı hiç önermiyorlar hem yavruna hem sana zararlı o zerrecikler sen farketmesen de bebeğinin ve senin ciğerlerine yapışıyor mazallah rabbim korusun.kullanma pişik önleyici kremler var bepanthol kullanıyorum zeytinyağlısını çok memnunum hiç pişmedi kızım bu sıcaklarda bileCok sukur olmadi ama gecen gun yumurtalarinin alti isilik gbi olmstu iki uc gun surekli actm altini pudraladm gecti tabi bide oraya buraya isemese daha iyi olcakti ama napalim
Ben dun siparis ettim bugun geldi. E bebekte kalmamisti. Tekerlekli . Kraft aldim . Bak bak icim şişti. İkeaninkine benzer vardi ebebekte sallaniyor banada cok guvenli gelmedi.
4 aylıktı galibaKızlar merhabasize bir sorum olcak.cevaplarsanız çok sevinirim.ben subat annesiyim.bebekleriniz ne zaman adı ile seslendiginizde dönüp bakmaya başladılar. Bir de mesela bebeğiniz bi yere bakarken siz diğer tarafından gürültü falan yaptiginizda ne zaman bakmaya basladi
Yarar canim gecen ben sacimi yapiyodm ona koyup yanima getrdm uyuyakalms meselaBenim hosumagitti dedigimin de yatar pozisyonu var,seninki gbi ise yarar mi acaba:))
Biliyorum canim oyle cok kullanmyrm arada sirada pudra cok iyi geliyo ama pisil kremini her gun suruyorm zaten boyle kizarinca pisik olmasin diye evde ne varsa hepsini kullanyrm tek olmasn diyecanım karışmak gibi olmasın ama pudrayı hiç önermiyorlar hem yavruna hem sana zararlı o zerrecikler sen farketmesen de bebeğinin ve senin ciğerlerine yapışıyor mazallah rabbim korusun.kullanma pişik önleyici kremler var bepanthol kullanıyorum zeytinyağlısını çok memnunum hiç pişmedi kızım bu sıcaklarda bile
Benimki balmiyo oo. Yüzü dönükken konuşunca tepki gösteriyor gülüyor.ama başka yere bakarken dönmüyor ne adına ne de sese.126 günlük.4 aylıktı galiba
Her bebeğin gelişimi farklıdır, bunu sorun yapma. Eğer sese tepki vermediğini düşünüyorsan o zaman muhakkak bir doktora git. Zaten doğumda Apgar skoru denilen bir dizi test sonucunda işitme de kontrolden geçiyor, bir sorun olsa sana ve eşine bildirirlerdi.Benimki balmiyo oo. Yüzü dönükken konuşunca tepki gösteriyor gülüyor.ama başka yere bakarken dönmüyor ne adına ne de sese.126 günlük.
her bebek aynı değildir canım döner elbetBenimki balmiyo oo. Yüzü dönükken konuşunca tepki gösteriyor gülüyor.ama başka yere bakarken dönmüyor ne adına ne de sese.126 günlük.
Sagol canim daha kuramadim. Ebebekte baktiklarimin icinde joie baby plus peg prego vardi. Joie ust koltugu dar alt bacaklari genis yer kapliyor. Tek tarafi tekerlek peg prego uzay mekigi gibi fiyatindan hic bahsetmiyimHayırlı olsun, kullandıkça geri bildirim yazar mısın? Mama sandalyesi araştırmasındayım. İnşallah sizinki minnoşu mutlu eder. Güle güle kullansın
Her bebeğin gelişimi farklıdır, bunu sorun yapma. Eğer sese tepki vermediğini düşünüyorsan o zaman muhakkak bir doktora git. Zaten doğumda Apgar skoru denilen bir dizi test sonucunda işitme de kontrolden geçiyor, bir sorun olsa sana ve eşine bildirirlerdi.
Yine de dediğim gibi, bebeğini başka bebekle kıyaslaman yanlış olur, huy bu, biz yetişkinler de birbirimizden ne kadar farklıyız değil mi, onlar da öyle. Sadece yakından gözlemlemeye devam et, bir de naçizane tavsiyem bol bol konuşman olur. Çünkü uzmanlar da bebek ile konuşmanın onların gelişiminde çok önemli bir rol oynadığını üstüne basa basa bildiriyorlar. Sık sık adıyla seslen, ceee eee filan yap, sana dönmesini, sana bakmasını sağlamak için ona kendini cazip hale getir derim.
Sevgiler.
kızlar çok teşekkürler cevaplarınız için. Bol bol konuşuyorum.işitme testini yaptirdik geçmiştiher bebek aynı değildir canım döner elbet
Aynen canım, tavırlıyım zaten, iki saat önce fln aradı ev bakmaya gidiyorlarmış işte nasıl yapim ne yapim diye soruyor, soğuk soğuk konuştum anlamıştır büyük ihtimalbence de çok ayıp etmiş arkadaşın.bence sebebini sor kırgınlığını belli et illaki bi açıklaması vardır.umarım mantıklı olur açıklaması da hayatımızda bazı insanlar malesef çıkarcı oluyor işi düşünce senden iyisi yok tavrını koy bacım
tam küsmelik ve artık yüzvermemelikKızlar çok sinirliyim şuandaçok çok yakın zannettiğim arkadaşımla ne zamandır aramızda soğukluk hissediyordum, hele bebişim olduktan sonra daha da hissettim bunu(kendisi bekardı) sonra nişanlandı,evlenecek temmuzda. Bebeğim olmasına rağmen kaç kere evlilik alışverişi için yardım ettim seve seve,..bu haftada nikahı için uğraştık beraber, bugün nikahı vardı.. Neyse işte az önce msj attım napiosun diye foto atmış, kutlama yapıyorlarmış "arkadaşları" ile .. Yahu en alakasız kişiler bile o fotodaydı ve benim bundan haberim yok. Hadi tamam bebeğim var diye düşünmüş olabilir ama bi sorabilirdi, ne bilim alışveriş için iş fln için olsun hoop arar hadi diye, e ozamanda bebeğim var ona bakarsan.. Amaaan çok karışık anlattım galiba,niye anlattım onu da bilmiyorum çok alındım üzüldüm galiba
benbebeği isilik olan var mı ?
tam küsmelik ve artık yüzvermemelik
csyrc Cisrikcim, şu mama sandalyesi konusunda en sona biz kalacağız yine galiba Ocak sonu Şubat başı doğum yapanlar olarak, sen de beğendiğin bir model olursa yazar mısın, birbirimize fikir verelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?