- 6 Ağustos 2010
- 1.892
- 3.809
- 333
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #94.101
İlk çocuğum bebekken trt1 kanalında psikiatrist prof.dr.mustafa kemal sayar'in " çocuklarınıza sabretmeyi ogretin" dediğini isitttigimden bu yana, istediği birşeyi sabırla beklemesini öğretecek her fırsatı değerlendiriyorum.Ben sevemedim .. Şimdi kaşıkla mama veriyorsun daha yutmadan cıngırdıyor ya ..o bi terbiye ediş gibi..sabrı sırayı öğrensin..benim minnoş sinirli sabırsız..dikkat etmem lazımyorgunum insan gibi konuşuyor fikir beyan ediyorum..tuhaf
Sonradan okudum yaa, çok üzüldüm.benım maşallah kabız oldu
canı acıyor yaa.
yaptı ama ben daha cok yaparsa rahatlayacağını düşünüyorum. armut püresı verdım. sabah da verıcem
zaten yarın yolcuyuz
Atom yatağın altında alez var mı?Bi gecede 3-4 bok degistirdigim yetmiyo, Terliyo su gibi oluyo sirti, yatagi, ustunu basinida degistiriyorum. Bide teri de kokuyo buyuk adam gibi
HihihiAma hala yazılanları okuyorsun
Neyyy atom da mi gorduEfsane hatun
Oyle insanlardan kosarak uzaklasacaksin boylece canini sikan biri eksik olacak. Uzulmekte haklisin hayat isteDeğil mi Atom, ya anlamıyorum bende mi sorun var acaba, çünkü bir kaç kişide daha yaşadım bunu.. Çok İyiyiz zannediyorum sonra bir bakıyorum işleri düşünce geliyor oluyorlarmış, sonra uzaklaşıyorum zaten o kişilerden deeşim çok değer veriyorsun diyor, merhaba merhaba tamam uzatma çok diyor da o nasıl olcak, olmuyor işte
Bizimki kisa hayatinin toplamda 1 ayini ishal gecirdiKiyamam zeynepe ya ne çekti ishalden bizim bir hafta oldu da antibiyotikten çocuk bunaldik pisik oldu uykusu da dağılır kıyafet değiştir derken gece gece yavrum ya inşallah düzelir
Esin dogru soyluyo ama :) bizim evde kopek cekme diyoruz biz bunaDeğil mi Atom, ya anlamıyorum bende mi sorun var acaba, çünkü bir kaç kişide daha yaşadım bunu.. Çok İyiyiz zannediyorum sonra bir bakıyorum işleri düşünce geliyor oluyorlarmış, sonra uzaklaşıyorum zaten o kişilerden deeşim çok değer veriyorsun diyor, merhaba merhaba tamam uzatma çok diyor da o nasıl olcak, olmuyor işte
Ya defne benimde cok sabirsiz ya kafayi yedittirecek bana, hele uykusu gelmisse ...Benimki doğdu o şiş hali ile de babasıydı, hala babasıbana tek benzeyen sabırsızlığı ve siniri ha bir de inadı
Yok kullanmiyorum. terletiyo onlar ya. Benim yatagimdada bebegin yataklarindada yok.Atom yatağın altında alez var mı?
50 yere baktim bende bulamadimAtom heart mother deniz için bez aldın mi minnosa ya ben bulamadim
Gunaydin :) bende boyle kisa uykularla yasamaya alistim ... Mesela bu gece toplamda 3 saat uyudum sadecegünaydın kızlar
Eymen 6 da uyandı emzirdim babaannesine verdim.. 1 saat daha uyudum..
gece hiç uyumadı desem yeridirGunaydin :) bende boyle kisa uykularla yasamaya alistim ... Mesela bu gece toplamda 3 saat uyudum sadece
patates püresi verdin mi atom ya da muz?50 yere baktim bende bulamadimishal mamasi ariyorum o da yok
Zeynepde cok terliyo devamli ustunu degistiriyorum, yada sirtina havlu koyuyorum. Carsafini degistiriyorumgece hiç uyumadı desem yeridir
Allah ım bu nası bi terleme ..çocuk resmen sırılsıklam oluyor
Muz vermedimde patates puresi verdim canim yapatates püresi verdin mi atom ya da muz?
Evet benimki . Cok terledikleri icin oluyor. Serin tutmak gerekiyormuş. Terlemeyince geciyor. Hava sicak bide hareketli terletiyo kendini zaten yabebeği isilik olan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?