2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bizimki de aynen oyle terliyordu yastik yatak hep islaniyordu. Pencereyi acip uyuyoruz artik. Terlemiyor ya da az terliyor suan
bizim pencere balkon kapısı bile açık
Evet benimki . Cok terledikleri icin oluyor. Serin tutmak gerekiyormuş. Terlemeyince geciyor. Hava sicak bide hareketli terletiyo kendini zaten ya
buraların serin olması mümkün değil. denize götürebiliyorum ve her gün duş aldırıyorum

Ya defne benimde cok sabirsiz ya kafayi yedittirecek bana, hele uykusu gelmisse ... 3. Dunya savasi...
Bizde öyle Atomcum, hele bir de o uyku saatini geçirdiysek vay halimize, uyumaz emmez mız mıız sinirle ağlarken uyuyakalır acaba ileride de karakteri bu yönde mi olacak,böyle sabırsız olursa çekeceğimiz var

Dun ikeaya gitmistik,mama sandalyesine de bakalim dedik. Herkeste gordugum o baya pratik olan sandalye nedense guvenilir gelmedi.. Bizimki masallah cok hareketli,tam sabit olmayisi korkuttu acikcasi.. Nette bikac yere de bakiyorum.. Oturcak yeri gicir gicir araba koltugu gibi olanlar gordum :) cok daha kaliteliler,bakalim artk ne alacaksak.. Zaten babasi acmis keseyi ogluna,sansli velet hala ikeaninkini dusunen var mi aramizda ?

Minnos eskisi gibi 1.5saate emmiyor artik,3saate cikti sukur bu gece guzel uyudu,hem erken uyudu hem de sadece 2kez uyandi.. E artik ihtiyaci vardi buna esim tum gun iste,insallah cok huysuz olmaz
Canım maşallah ya biz hala her saat uyaniyoruz ne zaman düzelecek bilmiyorum bugün de yukarda cam balkon takıyorlar sesten uyumadi 8 den beri ayaktayiz zaten gece uyumadi bu binadan taşınmak istiyorum ses gürültü bitmiyor bu arada alp çok tatlı maşallah

Ben dun siparis ettim bugun geldi. E bebekte kalmamisti. Tekerlekli . Kraft aldim . Bak bak icim şişti. İkeaninkine benzer vardi ebebekte sallaniyor banada cok guvenli gelmedi.

Ben dun siparis ettim bugun geldi. E bebekte kalmamisti. Tekerlekli . Kraft aldim . Bak bak icim şişti. İkeaninkine benzer vardi ebebekte sallaniyor banada cok guvenli gelmedi.
Hayirli olsun cnm:) o kadar insan kullaniyor,ben de alirim demistm ama iste insan kendi bebegine almak isteynce ince eleyip sk dokuyormus. Benm de aklima yatan var su an,7farkli pozisyonu varmis da durmuyor ki hcbi yerde bizmki. Sadece yemek icin kullancak o kadar ucurum var ki bi de fiyatlarda. 1ay var bana daha zati dhaa arastirayim madem..

Evet cnm da senin pasacik niye boyle uyanik oglan o sesler of bezdiriryor,zaten kendi fisirtimiza uyaniyorlar tsk ederiz teyzesi bu arada :) bi de dis mevzusu olmasa cok daha iyiydi uykusu..

Bendede kraftinki var koyuyorm icine yatar pozisyonuna getryorm tam oturmuyo mutfaktayken yanimda duruyo yemek yerken aksamlari oraya koyuyorm yoksa yemek felan yiyemiyorm

Bi gecede 3-4 bok degistirdigim yetmiyo, Terliyo su gibi oluyo sirti, yatagi, ustunu basinida degistiriyorum. Bide teri de kokuyo buyuk adam gibi
dün öğlen aldım yanıma hepi topu 1 saat uyucaz...ay bir osurd ,pikenin içi bi koktu bi koktu ...usulca çok havalandırmadan döndüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…