- 20 Ekim 2011
- 192
- 195
- 103
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #94.121
Bizimki de aynen oyle terliyordu yastik yatak hep islaniyordu. Pencereyi acip uyuyoruz artik. Terlemiyor ya da az terliyor suangece hiç uyumadı desem yeridir
Allah ım bu nası bi terleme ..çocuk resmen sırılsıklam oluyor
Oh iyi yapmissin o bi saat ne degerli bi uyku olmustur 10 saat degerindedirgünaydın kızlar
Eymen 6 da uyandı emzirdim babaannesine verdim.. 1 saat daha uyudum..
kokuyo muZeynepde cok terliyo devamli ustunu degistiriyorum, yada sirtina havlu koyuyorum. Carsafini degistiriyorumbide kokuyo he
bizim pencere balkon kapısı bile açıkBizimki de aynen oyle terliyordu yastik yatak hep islaniyordu. Pencereyi acip uyuyoruz artik. Terlemiyor ya da az terliyor suan
buraların serin olması mümkün değil. denize götürebiliyorum ve her gün duş aldırıyorumEvet benimki . Cok terledikleri icin oluyor. Serin tutmak gerekiyormuş. Terlemeyince geciyor. Hava sicak bide hareketli terletiyo kendini zaten ya
valla salak gibi oldum resmen uykusuzluktan gözüm kapalı yürüyorum koca kişisi de bana gülüoOh iyi yapmissin o bi saat ne degerli bi uyku olmustur 10 saat degerindedir
survivor izliyorum ben..bebek uyudu..atakanı destekleyin küserim
ülen eymentaa...
Yok yav..Allah muhafaza..o bi espiri idi..
Daha çok ezgi sertel diğak
dökemezler tabiEzgi sertel nefise be pembe :) ama senin eline su dokemez,gormedimgerci seni deee :))
Bizde öyle Atomcum, hele bir de o uyku saatini geçirdiysek vay halimize, uyumaz emmez mız mıız sinirle ağlarken uyuyakalırYa defne benimde cok sabirsiz ya kafayi yedittirecek bana, hele uykusu gelmisse ...3. Dunya savasi...
Canım maşallah ya biz hala her saat uyaniyoruz ne zaman düzelecek bilmiyorum bugün de yukarda cam balkon takıyorlarMinnos eskisi gibi 1.5saate emmiyor artik,3saate ciktisukur bu gece guzel uyudu,hem erken uyudu hem de sadece 2kez uyandi.. E artik ihtiyaci vardi buna esim tum gun iste,insallah cok huysuz olmaz
Ben dun siparis ettim bugun geldi. E bebekte kalmamisti. Tekerlekli . Kraft aldim . Bak bak icim şişti. İkeaninkine benzer vardi ebebekte sallaniyor banada cok guvenli gelmedi.Dun ikeaya gitmistik,mama sandalyesine de bakalim dedik. Herkeste gordugum o baya pratik olan sandalye nedense guvenilir gelmedi.. Bizimki masallah cok hareketli,tam sabit olmayisi korkuttu acikcasi.. Nette bikac yere de bakiyorum.. Oturcak yeri gicir gicir araba koltugu gibi olanlar gordum :) cok daha kaliteliler,bakalim artk ne alacaksak.. Zaten babasi acmis keseyi ogluna,sansli velethala ikeaninkini dusunen var mi aramizda ?
Hayirli olsun cnm:) o kadar insan kullaniyor,ben de alirim demistm ama iste insan kendi bebegine almak isteynce ince eleyip sk dokuyormus. Benm de aklima yatan var su an,7farkli pozisyonu varmis da durmuyor ki hcbi yerde bizmki. Sadece yemek icin kullancak o kadar ucurum var ki bi de fiyatlarda. 1ay var bana daha zatiBen dun siparis ettim bugun geldi. E bebekte kalmamisti. Tekerlekli . Kraft aldim . Bak bak icim şişti. İkeaninkine benzer vardi ebebekte sallaniyor banada cok guvenli gelmedi.
Canım maşallah ya biz hala her saat uyaniyoruz ne zaman düzelecek bilmiyorum bugün de yukarda cam balkon takıyorlarsesten uyumadi 8 den beri ayaktayiz zaten gece uyumadi bu binadan taşınmak istiyorum ses gürültü bitmiyor bu arada alp çok tatlı maşallah
Bendede kraftinki var koyuyorm icine yatar pozisyonuna getryorm tam oturmuyo mutfaktayken yanimda duruyo yemek yerken aksamlari oraya koyuyorm yoksa yemek felan yiyemiyormHayirli olsun cnm:) o kadar insan kullaniyor,ben de alirim demistm ama iste insan kendi bebegine almak isteynce ince eleyip sk dokuyormus. Benm de aklima yatan var su an,7farkli pozisyonu varmis da durmuyor ki hcbi yerde bizmki. Sadece yemek icin kullancak o kadar ucurum var ki bi de fiyatlarda. 1ay var bana daha zatidhaa arastirayim madem..
Cok sukur olmadi ama gecen gun yumurtalarinin alti isilik gbi olmstu iki uc gun surekli actm altini pudraladm gecti tabi bide oraya buraya isemese daha iyi olcakti ama napalimbebeği isilik olan var mı ?
dün öğlen aldım yanıma hepi topu 1 saat uyucaz...ay bir osurd ,pikenin içi bi koktu bi koktu ...Bi gecede 3-4 bok degistirdigim yetmiyo, Terliyo su gibi oluyo sirti, yatagi, ustunu basinida degistiriyorum. Bide teri de kokuyo buyuk adam gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?