- 12 Ocak 2013
- 451
- 1.460
- 313
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #94.201
Bende sizdenim piticim,1 Şubat doğumluyuz
Ben de varım
siz ikiniz kendinize topik açın..aranıza magezuyuda alınilerleyemiyoruz sizin yüzünüzden
Beni de alın aramıza biz de kucuguz mama sandalyesi ben de arar veremefim pasa yrk yedirmiyir kıpır kıpır durmuyor da e bebek ve ikeadakiler sağlam gelmiyor bana ama bakmak lazim
ya bana ablam gönderecek hiç bakmadımGel kardeşim, elini ver bana
Tamam kızlar, mama sandalyesi komisyonu kuruyorum o zaman, ekip Piti,daphneay csyrc nesli_ankara06
@lollapolusa
Bana bak pembe, sen tuvalette yazarken sesimiz çıkmıyor, mama sandalyesi muhabbetine laf edeceğine iki model de sen araştır gel. Öyle Beren saatle Ezgi Sertelle değil, mama sandalyesi ile dönüyor şuan devran, vallahi komisyon olarak seni ezer geçeriz ha
Ay biz nereye gidiyormuşuz ayol dur Cisrik, pembe de bize model bulacak. O da ana değil mi, Ocak anası görünümlü Aralık anası neticede
Tamamdır Nesli, ben Laptop dan baktığım bir kaç modeli kaydetmiştim kenara, oradan girince paylaşacağım aklıma yatanları.
Hayirli kandilleryarın cevaplayacağım sizi ... dedikodularimda vaaaaa...
Bodrumun su sikintisi bitmemis anlasilanyeminlen 4 saattir tuvaletimi tutuyorum .. koskoca fabrikada su yok
siz ikiniz kendinize topik açın..aranıza magezuyuda alınilerleyemiyoruz sizin yüzünüzden
Pitiye bende bayiliyorum. Iya bana ablam gönderecek hiç bakmadım
bide anlatımına bayılıyorum ... edebiyatla ilişkin var mı
İngiliz Dili ve Edebiyatı mezunuyum, ama Türkçem iyidir, yazmayı da severim.ya bana ablam gönderecek hiç bakmadım
bide anlatımına bayılıyorum ... edebiyatla ilişkin var mı
Ahahahaha, çok iyiymiş kız, Musa is the King! Benim köfteyi koysam ona un çuvalı gibi yıkılır bir tarafa gider, Maşallah Musa 'ya, akıllı bıdık.
Pitiye bende bayiliyorum. Ipiti
Hepinize hayırlı kandiller diliyorum. Rabbim bu gecenin sonunda bizleri de affedilmis kullari arasına dahil etsin ınş.
Pembedon5 Canım çok şükür sag salim annemlere vardim. Ramazan boyunca orucumu tuttum ama gelgor ki bugün yedim. Esim: uzun yol gideceksin çocuk emdiriyosun yalnizsin orada bir saat iftar geç aciliyo perişan olursun gibi sözleri ile beni etkiledi tutmadim. Oysa küçüğüm yolculuk boyunca emip uyudu büyüğü de hiçbir sorun çıkarmadı. Yolculuk çok iyi geçti şükür. Olan kandil günü tutamadigim orucuma oldu .
Eşimle ramazan hatmi başlamıştık . Su an okuyorum bitiremiyorm daha ben 22. Cuzdeyim pembe kız bi yardim ediver
Yau biz bunu çizdik anlattık,biblolarla karikatürlerle anlattık,sembol ve şekillerle anlattık ama siz halaaaaaaa ayteni ağlatıyorsunuz.ayten garip, ayten mağdur ,ayten ezik..İngiliz Dili ve Edebiyatı mezunuyum, ama Türkçem iyidir, yazmayı da severim.
Kız bana bak, oradan ağzıma iki kaşık bal sürüp de beni uyutma, etrafta bildiğin duyduğun, ne bilem ablanın kullandığı modelin mesela, eksisi artısı iki kelam da sen ediver, maksat ayağımız alışsın, hadi be Pembik
Siz önce gidin burdan da bize bi yer verin..Hayırlı kandiller kızlar dualarınızda bize de yer verin
Bu Ayten şu bizim Ayten mi?Yau biz bunu çizdik anlattık,biblolarla karikatürlerle anlattık,sembol ve şekillerle anlattık ama siz halaaaaaaa ayteni ağlatıyorsunuz.ayten garip, ayten mağdur ,ayten ezik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?