2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ne o şaşarsın tabii..kaç kere dedik anlattık ayten siz teee gerilerden geliyonuz biz uzaya cıktık efenim

Ana işte

ne o şaşarsın tabii..kaç kere dedik anlattık ayten siz teee gerilerden geliyonuz biz uzaya cıktık efenim
Bak yine Ayten
Yalnız o bu değil de, bayram tatilinde biryerlere kaçan güruh nasıl da sessiz şuan, bir @Surrender efendim bir nesli_ankara06 , bir Atom heart mother hanımlar neredeler
Bir de bize bak, bayramda evde oturan ezik insan tipi,
Hala oturmuşum gecenin bu saatinde mama sandalyesi referandumu peşindeyim, kıçımda don yok, York Düşesi İnci hanımefendiyi yıkadım, peştemal ile oturuyorum kaç saattir.

Şaka bir yana, bebişler ile yollara düşenler, Allah yardımcınız olsun, sorunsuz ve bol dinlenmeceli tatiller dilerim. Ağustos ta da darısı başıma inşallah.

Kız Ayten, uyudun mu? Pembedon5

Yarın akşam büyük dedeye yolculuk pazar akşamı geri dönüş salı akşamı tekrar yolculuk

Ütü yapıcam şimdik. Çamaşırlar makinede sular yok ne zaman yıkıcam asıcam da kuruycak acabası valizleri kim hazırlıycak babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi

Edit: Pempe böyleyiz popiş kaldırmayı nerden öğrendi

Seferoğulları & Tellioğulları

Yeşil Vadi bizimdir!

Gel arkadaşım M MazeGuase06 , gel. Şu mama sandalyesi Konseyi'ne sen de bi el at.

Ah piti ah napcaz bilmiyorum çok pahalı olmasın diyorum sade olsun diyorum sağlam olsun diyorum pratik olsun hafif olsun diyorum bir türlü bulamıyorum

Eyvah eyvah, su kesintisi feci illet olduğum bir şey! İstanbul'da mısın? Bu aralar çok sık oluyor İstanbul'da.
Çamaşırı ayarlasan makine su gelince başlamaz mı otomatik? Yarın sabah güneşi ile sersen kurur öğlene bile kalmadan. Ama tabii iki ayağın bir pabuçta iş yapmak çok sinir bozucu. En olmadı gittiğin yerde yıkayabileceğin şeyleri ayrı koy valize, gidince orada yıka ütüle.

Ah piti ah napcaz bilmiyorum çok pahalı olmasın diyorum sade olsun diyorum sağlam olsun diyorum pratik olsun hafif olsun diyorum bir türlü bulamıyorum
Aynen, hafif olması çok önemli, ben sezaryenliyim, hala bile ağırlık kaldırınca dikişler içeriden ağrıyor. Ev desen küçük, yer sıkıntısı var, güvenli de olmak zorunda, konfor da önemli, ne bileyim yeri geldiğinde bebiş orada uyur kalır. Valla bakıyorum bakıyorum kafam karışıyor. Ben bebek arabası için de çok araştırmıştım, ki daha hamile bile değilken beğendiğim bir model olmasına rağmen işin içine girince o da olsun şunu nasılmış, bu da önemli diye diye kılı kırk yarıyor insan.

Ankaradayım piti burda da sık sık kesilmeye başladı. Annemlere gidip geliyorum 2 gündür temizlikti misafirdi... Derkeenn çamaşırlarım kaldı. Bişiler yapcaz artık bakalım. Şimdi de geçtim ütünün başına

Aynen, hafif olması çok önemli, ben sezaryenliyim, hala bile ağırlık kaldırınca dikişler içeriden ağrıyor. Ev desen küçük, yer sıkıntısı var, güvenli de olmak zorunda, konfor da önemli, ne bileyim yeri geldiğinde bebiş orada uyur kalır. Valla bakıyorum bakıyorum kafam karışıyor. Ben bebek arabası için de çok araştırmıştım, ki daha hamile bile değilken beğendiğim bir model olmasına rağmen işin içine girince o da olsun şunu nasılmış, bu da önemli diye diye kılı kırk yarıyor insan.

Kızceleeerr

Kandiliniz mübarek olsun.
Uzun zamandır buğramın dötünde koşmaktan buralara bakamaz oldum..ağzına sok çıkar bebemle ek gıdaya başladık...

Tarif dene yap araştır.. nefis renklişemsiye tarifleri diye dalga geçiyor herif benle..

Kaynanayla kayınpederi camiye yollar yollamaz Kadir gecesi günü saçımı da boyadım. .günahlar diz boyu af edersiniz

Bayram burda 2 . Gün inşallah ankaraya gitcez bizimkilere.

Benim kociş sağ olsun biz karneleri verir vermez..ben daha öğretmenler kurul toplatısındayken valizleri hazırlamış memlekete gitcez diye..ula bi dur kuruyu diriyi kaldırayım ev noldu acep kelebelikler uçuşmuyrldur inşallah hava bayağı sıcak oldu çünkü. .

Kv bizdeydi zaten bebek bakmak için bişey diyemedim yanlarında..

İkeaya gidip mama sandalyesi aliceğim..bizim ufaklık ona yaptıklarımdan ziyade bizim yediklerimizden istiyor. ..dişi olmayan dedeler gb katı bişey verdim mi gevip duruyor

Bugüm salatalık verdim hart dıye ısırdı kopardı eşek..bi da töbe parmağı atıp çıakrdığım gb kocayla göz göze..

6 ay bisly vermiycem diye tutturdun verir vermez b.kunu çıkarmaya başladın dedi. .

Zayıflayamıyom ya ben..5 kilp fazla hepsi göbekte sanki birikmiş. .kıyafet almadım hiç..koca da niye almadın biliyom zayıflıycan sanıyon de mi dedi ??adam resmen içimi biliyo gari biz olmuşuz..

Buraya yazmayalı dilim şişmiş ama feysdeki ne hep yazıyorum. .

Ay burayı da özlemişim heee...

Neydi o benim şarkı.

Kış kış gazlarrr kış kışşş

Yallah gazlar Yallah

Gaz çık gaz çık gaz çık

Şimdi koca herif gb pırtlatmıyor resmen zartlatıyor benim oğlan..

Hepinizi öpüyorum kadir geceniz mübarek olsun

Yeni ifadeler ne kada da komikli beee şuna bayıldım

Aynen yaa bi de çok pahalı meretler..
Ben de sezeryanlıyım aynı dertlerden muzdaribim ve oğluşun ayakları hiç durmuyo tepiniyo sürekli karnıma geliyo bazen ameliyat yerime o kadar sızlıyo ki anlatamam

Hoş geldin, özlettin kendini. Facebook iyi hoş ama buranın tadı başka, ilk göz ağrımız. Sen arada buraya da bi uğra canım.

Ben de sezeryanlıyım aynı dertlerden muzdaribim ve oğluşun ayakları hiç durmuyo tepiniyo sürekli karnıma geliyo bazen ameliyat yerime o kadar sızlıyo ki anlatamam
Di mi, köpüşler yaa. Benim kızım da her alt açmada ter ter tepiyor dikiş yerimi, zalımey

Kızlar ben ikea antilop alıcaz çünkü biz seyyar yaşıyoruz...çingen hayatı 3 gün ora 5 gün bura..tak çıkar kolay oluyor..

Hem ucuz hem ergonomik..inşallah işime yarar..siz o pahalı ağırlardan mı almayı düşünüyonuz..yatıyo falan. .

Blw ci gürüh hep ikea kullanıyor ben klasik blw gitcem..güvenmem benim sıpaya babası kılıklı ne yediği belli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…