2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Gaz sancısı olduğunu nasıl anlıyorsun, sonrasında gazını mı çıkarıyor? Pırt yapınca susuyor mu?

Gaz sancısı olduğunu nasıl anlıyorsun, sonrasında gazını mı çıkarıyor? Pırt yapınca susuyor mu?
Kucağıma alınca toplanıyor piti, tırmanmaya çalışıyo gibi sonra bi pırtlıyor, susuyor tam sakinleştiriyorum yaptırıyorum masaj yapıyorum iki üç pırt daha.. Ama 15 dk fln sonra yine aynı döngü

oyy ne tatlısın sen alpişko Allah kem gözlerden korusun cisrikcimmm

Aminnn hepimizin bebegini korusun ins Bu arada kesin gaz mi bebegindeki,cok degilse arada oluyorsa bence normaldir. Benmki de sadece anne sutu aliyo ve 5.ayini dolduruyor su saatler itibariyle yuzde 95 rahat ama kalan oranda gaz sorunu yasayabiliyor.. Ama hafif sukur

Oy daha dün gibi değil mi kesin gaz canım, anlamıyorum ki bi günü bi gününü tutmuyor mesela dün 9 buçuk gibi uyudu,sabah 7 buçuğa kadar kesintisiz ağrısız sancısız mışıl mışıldı, iki kere emzirdim onda bile ruhu duymadı devam etti uyumaya,hatta çok sevinmiştim inşallah hep böyle olur artık diye ama bu gece feryat figan

Napayim canim yaa... bazen onsan soguyo ama yinede iyi burasi. Ceryandami kaldi aceba
Boşver takılma yok canım karşılıklı hiç açmıyorum ama az önce farkettim son bir haftayı süzdüm kafamda, ben ne zaman afedersin sarımsaklı birşey yesem geceyi böyle geçiriyoruz akşam cacık yaptım,sarımsaksız olmaz diye bir güzel onu da koymuştum ondan olabilir mi ya

Rezene ver istersen, ılık ılık içsin, benim kızımda işe yarıyordu.

Ins.canim neyse iyi uykular bebise bende yatıyorum biraz moralim bozuk uyuyayim barl daphneay

Hayırdır Nesli, neye moralin bozuk? O fotoğraftaki minnoşu yerim, Maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…