- 12 Ocak 2013
- 451
- 1.460
- 313
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #94.361
Gaz sancısı olduğunu nasıl anlıyorsun, sonrasında gazını mı çıkarıyor? Pırt yapınca susuyor mu?Kızlar bebeğinde hala gaz sancısı devam eden var mı,yoksa bi biz miyiz bu kadar gazlıaman yarebbim o nasıl bir çığlıktır, aklımı alıyor resmen, katıla katıla ağlıyor sonra çok da hareketli ama niye atamıyor ki
Kiiizz piti naber incim napiyoKilo mevzuunu kapatabilir miyiz piliiiz
Kiiizz piti naber incim napiyo
Ben de Inci hanimii
İyilik be dünür, İnci diyet yapıyor anacım, yemez içmez oldu zilli. Benim damat ne alemde, keyfi yerinde mi, sen nasılsın?Kiiizz piti naber incim napiyo
Hala anne sütü neslicim,5. ayı yeni doldurdukbuarada nerelerdesin pek gözükmüyorsun
Kucağıma alınca toplanıyor piti, tırmanmaya çalışıyo gibi sonra bi pırtlıyor, susuyor tam sakinleştiriyorum yaptırıyorum masaj yapıyorum iki üç pırt daha.. Ama 15 dk fln sonra yine aynı döngüGaz sancısı olduğunu nasıl anlıyorsun, sonrasında gazını mı çıkarıyor? Pırt yapınca susuyor mu?
oyy ne tatlısın sen alpişko Allah kem gözlerden korusun cisrikcimmm
Danadin iyi canim uyuyor masallahİyilik be dünür, İnci diyet yapıyor anacım, yemez içmez oldu zilli. Benim damat ne alemde, keyfi yerinde mi, sen nasılsın?
Neslicikk hem sen napiyon nerelerdesinn
Uzaktan takipleşme gel yamacımızaBuralardayim canim napayim uxaktan takipteyiz artikyediklerine dikkat et gaz yapmis olabilir veta usutmus
Napayim canim yaa... bazen onsan soguyo ama yinede iyi burasi. Ceryandami kaldi acebaUzaktan takipleşme gel yamacımızabilmiyorum ki sıcak diye soyuyoruz iyice, üşüttük mü ki..
Oy daha dün gibi değil miAminnn hepimizin bebegini korusun insBu arada kesin gaz mi bebegindeki,cok degilse arada oluyorsa bence normaldir. Benmki de sadece anne sutu aliyo ve 5.ayini dolduruyor su saatler itibariyle yuzde 95 rahat ama kalan oranda gaz sorunu yasayabiliyor.. Ama hafif sukur
Boşver takılmaNapayim canim yaa... bazen onsan soguyo ama yinede iyi burasi. Ceryandami kaldi aceba
Thanks dearIns.canim neyse iyi uykular bebise bende yatıyorum biraz moralim bozuk uyuyayim barl
Esimle tartistim bazi konular yuzundenThanks dearhayırdır niye moralin bozuk, de hele uyudun mı yoksam
Kucağıma alınca toplanıyor piti, tırmanmaya çalışıyo gibi sonra bi pırtlıyor, susuyor tam sakinleştiriyorum yaptırıyorum masaj yapıyorum iki üç pırt daha.. Ama 15 dk fln sonra yine aynı döngü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?