2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ha ha acaba iletiyi ben mi yazdım dedim,bu kadar benzer bir koca olur sadece benimki telefonla oynayıncaya kadar uyusana, sonra uykusuzum diye şikayetleniyorsun der gıcıklar ya hep

Eymentaaa su ikonlarini gordukce kendimden soguyorumm dun zar zor ucundan ucundan yaptim temizlik.. Dip bucak ne zaman yapabilcem acepp.. Kolay gelsinnnn
Maşallah eymentaa çok becerikli,kadın bi de çalışıyor anam, ben evdeyken böyle üşengeçlik yapıyorum Eylülde çalışmaya başlayınca ne yapcam aklıma geldikçe dertleniyorum

Hanımlar,
çok güzel bir dostluğunuz, şakalaşmalarınız var ama burası bir site, salonunuzda karşılıklı konuşuyormuş gibi aklınıza düşen her lafı olduğu gibi yazamazsınız.
Hem yasak hemde insanlar sizin günde kaç defa tuvalet yaptığınızı okumak zorunda değil.

1 yasina kadar 500 ml sut icmesi gerekiyormus bebislerin 6 aydan sonra sanirim. Sut icenedikleri icin devam sutu yada anne sutu en az 500 cc. Sutlu kasik mamalari disinda diger yiyeceklere devam sutu katilmasi gerekiyor o zaman. Emziremiyorsa. Boyle birsey biliyormusunuz. Drunuz soyledimi. Bizim kontrole vardahada.

Cnm evet bende öyle biliyorum ama doktora yine sorarım kontrolde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…