- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #94.401
maşaallah..benim oğlana çok benziyo
Sagol canim hallettik ama şükürBiz de aynidun yazmissin da hatirliyorum ve tahmin edebiliyorm,bosver cnm cok uzme kendini. Bazen insan dovmek istiyor esini her evde oluyor amaannn
O alpisi varya yeriiimm beenYine skldimmm.. Pembe gbi yazip yazip durcam.. He he yok cnm bebe ayagimdayken biraz haber-gazete okuyayim.. Malum ogrenmekte oldugum 3.yabanci dil varyav ben neye yeteyimmm aneyy
Ha ha acaba iletiyi ben mi yazdım dedim,bu kadar benzer bir koca olurAynisi bende mevcut.. Tmm birbirmizi ihmal etmiyoruz,bebegi de asla ihmal etmez ama tlf,tablet elindedir hep. Yataga geceriz orda da oyle. Rahatlatiyorum kendimi der. Bos sey de yapmaz hep bir seyler okur,arastirir,gereksiz asla tutmaz elinde. Ama ben de bi alsam tlfnu,muhabbetine doyum olmuyor der ! Gecen bebegi yatirmism ablamlarla yazisiyorum,hemen laf cakiyo. Tlfnla oynamak yerine kitap okusana su zamaninda diyo! Zateninsan yuzu gordugum yok,su seyler bile hakkim degil iste. Gicikkk
MaşallahEymentaaa su ikonlarini gordukce kendimden soguyorummdun zar zor ucundan ucundan yaptim temizlik.. Dip bucak ne zaman yapabilcem acepp.. Kolay gelsinnnn
50 yere baktim bende bulamadimishal mamasi ariyorum o da yok
Cnm evet bende öyle biliyorum ama doktora yine sorarım kontrolde1 yasina kadar 500 ml sut icmesi gerekiyormus bebislerin 6 aydan sonra sanirim. Sut icenedikleri icin devam sutu yada anne sutu en az 500 cc. Sutlu kasik mamalari disinda diger yiyeceklere devam sutu katilmasi gerekiyor o zaman. Emziremiyorsa. Boyle birsey biliyormusunuz. Drunuz soyledimi. Bizim kontrole vardahada.
Gözler bu topigin üzerinde bence. bizden biri kiblemedi yönetim takip ediyor diye dusunuyorum topigiPembenin esaslı bir takipçisi var anlaşılan, tee kaç gün önce geçti wc mevzusu,
O kesinPembenin esaslı bir takipçisi var anlaşılan, tee kaç gün önce geçti wc mevzusu,
Dip bucagi birakali çok oldu cnm ya supursek yetcekEymentaaa su ikonlarini gordukce kendimden soguyorummdun zar zor ucundan ucundan yaptim temizlik.. Dip bucak ne zaman yapabilcem acepp.. Kolay gelsinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?