- 27 Nisan 2015
- 281
- 475
- 23
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #94.381
Rezene ver istersen, ılık ılık içsin, benim kızımda işe yarıyordu.
Rezene gündüz içirmiştim canım, şimdi bir daha vermim, sakinleşti biraz daldı uykuya
Hayırdır Nesli, neye moralin bozuk? O fotoğraftaki minnoşu yerim, Maşallah
Yaa arkadaslarim kirildi onun yuzunden bana haber vermeden ciktim mesaj bile atamadim ayriliyorum burdan diye sildi herseyi o arkadaslarim burdan ama uzuldum bayagi tartistik yatti uyudu cok sinirliyim onaBazı konular derken, çözülmeyecek gibi mi, atma içine uyuyorsa kaldır adamı dök içini bağır çağır, yat ... Ben öyle yapıyorum yoksa durdukça daha da sinirleniyorum büyüyor terelelli34
Iıı şey mi WhatsApp grubu mu dediğin? Neden sildi ki durduk yere..Yaa arkadaslarim kirildi onun yuzunden bana haber vermeden ciktim mesaj bile atamadim ayriliyorum burdan diye sildi herseyi o arkadaslarim burdan ama uzuldum bayagi tartistik yatti uyudu cok sinirliyim ona
Iıı şey mi WhatsApp grubu mu dediğin? Neden sildi ki durduk yere..
Evet o gurup. Ne bileyim sildi iste numaralari var yine atarim mesaj ama birden olunca sok olmustur yani ayni bana olsa kirilirim yani
Evet canim dogru soyluyorsun ama bazen burayi pek takip edemiyorum bir bakıyorum benimle ilgisi olan konu almis basini gitmi ama ben ikna ederim onu biraz siniri gecsinde ayni benimki seninkinin hesap fazla durunca telde deliriyor ama cok sinirlendim bende ozgur biriyim evimi esini hic ihmsl etmem iki cicukla bir haftadir temizlijk yapiuorum bunsliyotum buyun gun evde eve geliuo hop yukari undan demezmi esimle cocuklarimla oturayim ama yok bundan sinra evde benimle oturcak anasina cikmak falan yok biraz karisik oldu ama idare edin iste bebeklet gibi bende firtinali gunlerdeyim galibaSonuçta o arkadaşlar burda da var değil mi, bu yazını da okurlar ya da dediğin gibi telleri var anlatırsın durumu, kırılacaklarını zannetmem canım durumu öğrendikten sonra.. Dediğin gbi ayrıldığını görünce şaşırmışlardır ama kırılmazlar bence,üzme o tatlı güzel canınıeşin de neden öyle yapmış bilmiyorum ama vardır bir geçerli sebebi, çok sinirle yaklaşmadan sor bakalım ne dicek,belki de kıskandı seni, onunla ilgilenmeni bekledi benimki öyle bazen tel elimde çok durunca alır elimden kızar yani bnde varım burda der
Sahol canim biraz dertlesmek iyi geldi sagolasinOluyor canım o fırtına bizde de,doğal yani.. Bu evi, bebeği ihmal etmek değil ki, tüm gün evdeyiz ister istemez bunalıyoruz, insan dertleşmek konuşmak istiyor, ama anlamıyor adamlar gerçekten, bu durum bizim evde de yaşanıyor sık sık..bende o olmadığı zamanlarda alıyorum teli elime, ya da aralıklı alıyorum o zaman farketmiyor
Şafak sayiyorum düğün şafağıGece gece aklımaeymentaa nın görümcesi geldi ne alakaysa, naptı görümcen son durum ne anlatmaz oldun
bu çok mantıklı..bizim kanguru aynı görevi yapmaz mı yaa..denemek lazım..Eki Görüntüle 1854983 kizle bakın ne buldum
maşaallah..benim oğlana çok benziyo
Ah canım yaaa...bu aylara kalmaması gerekiyordu canım..ek gıda veriyorsan onlar mı yapıyor acaba..Kızlar bebeğinde hala gaz sancısı devam eden var mı,yoksa bi biz miyiz bu kadar gazlıaman yarebbim o nasıl bir çığlıktır, aklımı alıyor resmen, katıla katıla ağlıyor sonra çok da hareketli ama niye atamıyor ki
Iyim cznim takiliyorum orda burda sen nasilsin
Sonuçta o arkadaşlar burda da var değil mi, bu yazını da okurlar ya da dediğin gibi telleri var anlatırsın durumu, kırılacaklarını zannetmem canım durumu öğrendikten sonra.. Dediğin gbi ayrıldığını görünce şaşırmışlardır ama kırılmazlar bence,üzme o tatlı güzel canınıeşin de neden öyle yapmış bilmiyorum ama vardır bir geçerli sebebi, çok sinirle yaklaşmadan sor bakalım ne dicek,belki de kıskandı seni, onunla ilgilenmeni bekledi benimki öyle bazen tel elimde çok durunca alır elimden kızar yani bnde varım burda der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?