2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bazı konular derken, çözülmeyecek gibi mi,  atma içine uyuyorsa kaldır adamı dök içini bağır çağır, yat ... Ben öyle yapıyorum yoksa durdukça daha da sinirleniyorum büyüyor terelelli34

Yaa arkadaslarim kirildi onun yuzunden bana haber vermeden ciktim mesaj bile atamadim ayriliyorum burdan diye sildi herseyi o arkadaslarim burdan ama uzuldum bayagi tartistik yatti uyudu cok sinirliyim ona

Sonuçta o arkadaşlar burda da var değil mi, bu yazını da okurlar ya da dediğin gibi telleri var anlatırsın durumu, kırılacaklarını zannetmem canım durumu öğrendikten sonra.. Dediğin gbi ayrıldığını görünce şaşırmışlardır ama kırılmazlar bence,üzme o tatlı güzel canını eşin de neden öyle yapmış bilmiyorum ama vardır bir geçerli sebebi, çok sinirle yaklaşmadan sor bakalım ne dicek,belki de kıskandı seni, onunla ilgilenmeni bekledi benimki öyle bazen tel elimde çok durunca alır elimden kızar yani bnde varım burda der
Evet o gurup. Ne bileyim sildi iste numaralari var yine atarim mesaj ama birden olunca sok olmustur yani ayni bana olsa kirilirim yani

Evet canim dogru soyluyorsun ama bazen burayi pek takip edemiyorum bir bakıyorum benimle ilgisi olan konu almis basini gitmi ama ben ikna ederim onu biraz siniri gecsinde ayni benimki seninkinin hesap fazla durunca telde deliriyor ama cok sinirlendim bende ozgur biriyim evimi esini hic ihmsl etmem iki cicukla bir haftadir temizlijk yapiuorum bunsliyotum buyun gun evde eve geliuo hop yukari undan demezmi esimle cocuklarimla oturayim ama yok bundan sinra evde benimle oturcak anasina cikmak falan yok biraz karisik oldu ama idare edin iste bebeklet gibi bende firtinali gunlerdeyim galiba

Oluyor canım o fırtına bizde de,doğal yani.. Bu evi, bebeği ihmal etmek değil ki, tüm gün evdeyiz ister istemez bunalıyoruz, insan dertleşmek konuşmak istiyor, ama anlamıyor adamlar gerçekten, bu durum bizim evde de yaşanıyor sık sık..bende o olmadığı zamanlarda alıyorum teli elime, ya da aralıklı alıyorum o zaman farketmiyor boşvermeye çalış canım, paşalarına yansımasın.. Senin durumun da zor kaynana üstte, Allah sabır versin kuzum terelelli34

Sahol canim biraz dertlesmek iyi geldi sagolasin kizlar ozur dilerim canlar cok güzel seyler psylastik miss su ari mamayi deyiver kiz beni unutmayin kiblerim sizi

Ah canım yaaa...bu aylara kalmaması gerekiyordu canım..ek gıda veriyorsan onlar mı yapıyor acaba..

Aynisi bende mevcut.. Tmm birbirmizi ihmal etmiyoruz,bebegi de asla ihmal etmez ama tlf,tablet elindedir hep. Yataga geceriz orda da oyle. Rahatlatiyorum kendimi der. Bos sey de yapmaz hep bir seyler okur,arastirir,gereksiz asla tutmaz elinde. Ama ben de bi alsam tlfnu,muhabbetine doyum olmuyor der ! Gecen bebegi yatirmism ablamlarla yazisiyorum,hemen laf cakiyo. Tlfnla oynamak yerine kitap okusana su zamaninda diyo! Zateninsan yuzu gordugum yok,su seyler bile hakkim degil iste. Gicikkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…