- 26 Kasım 2014
- 929
- 1.036
- 33
- 45
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #95.141
Evet veriyor bende silikon meyve süzgeçi kullanıyorum malesef öyle oluyor ara sıra başlığı değiştirdün slıkon meyve süzgecınde karpuz verdım
bugun bi baktım pespembe olmus süzgeç. karpuz bu kadar renk verıyor muydu ?
Ne zaman olcaz acaba arkadasm yeni dgm yapti 1 bucuk ay oldu adet olms ben daha beklemedeyimAynen ben de olmadım
Bende seftali vermstm sapsarı olmus o kadar kaynattim gecmediEvet veriyor bende silikon meyve süzgeçi kullanıyorum malesef öyle oluyor ara sıra başlığı değiştir
yani doğru dedin. emeklesin de ters düz farketmez.ters mi? oda iyiymiş
emeklesın de nasıl emeklerse emeklesın boşver
1 ay var aramızda
ters emeklediysem anam söylerdi galiba. sormadım amaBenimkide ilk ters emekledi smdi duz emekliyobende ters emekliyomsm yurumeye basladiktan sonra duz emeklemeye baslamsm
Galiba olablr bende sasrdm anne bu ters emekliyo ya dedm sende oyle yapmstn dediyani doğru dedin. emeklesin de ters düz farketmez.
birde sen mi demiştin benimki numaradan öksürüyor diye. yanlış da hatırlıyor olabilirim.
benimki de öksürüyor. özellikle ilgilenmediğimde. dikkat çekmek için yapıyor gibi.
ters emeklediysem anam söylerdi galiba. sormadım ama
ters yürüyemeyince düzden devam ediliyor galiba.
aynı şekilde tam 22:30-23:30 arası uyuyor.Gece uykusu saati bizde de sorun. Biz cocugu uyutcaz guya ama o bizi uyutuyor11e dogru uyuyo,o tam dalinca biz de uyuyoruz degiscek insallah yaa daha kucukler belki ondan
He hehe hadi maşallah. ...Benimki yine benim muzuma dadandi Artik zor tutuyorum valla,masallah artik yeme vakti geldi de geciyor sanirm.. .5.5aylik.. Ama iki uc haftadir boyle. Velhasil kelammm verdm muzdan.. Benim vermemi istemedi kendi iki eliyle sarildi muzayeterli diyip aldigimda da agladi bagirdi kizdi banaa guc sakinlesti,sonra emdi ve uyudu
Sörr karpuz sekizinci aydan sınra verilşyo bildiğim kadarıyladün slıkon meyve süzgecınde karpuz verdım
bugun bi baktım pespembe olmus süzgeç. karpuz bu kadar renk verıyor muydu ?
Kaynatma başlığı geçmez karbonatlı sisıcak suya yada sıcak suyun içine limontuzu at bekler sikon olduğu için kaynatınca zararlı olur bebeğe o şekilde biraz açılıyor ucu ama ben sık sık uç değişmek zorunda kalıyorum benim kızın dişleri Sağolsun ucunu yırtıyor bişeyler yerkenBende seftali vermstm sapsarı olmus o kadar kaynattim gecmedi
Bizim doktorumuz 5 aylıktık karpuz ver kavun gaz yapabilir 6. Ay ver dedi ben altıncı aya basmadan kavunda verdim bayılıyor bu sıcaklardaSörr karpuz sekizinci aydan sınra verilşyo bildiğim kadarıyla
Tecrübelerime göre 11 nci aydan sonra bekleyin hanımlar. Çünkü benim biri 13 biri 11ay sonra oldu.Ne zaman olcaz acaba arkadasm yeni dgm yapti 1 bucuk ay oldu adet olms ben daha beklemedeyim
Tamam canim yarin yapiyim bizim disimz cikmado daha ama cikti cikcak artk cok acitiyo emerken isiriyoKaynatma başlığı geçmez karbonatlı sisıcak suya yada sıcak suyun içine limontuzu at bekler sikon olduğu için kaynatınca zararlı olur bebeğe o şekilde biraz açılıyor ucu ama ben sık sık uç değişmek zorunda kalıyorum benim kızın dişleri Sağolsun ucunu yırtıyor bişeyler yerken
Oo cok uzun ya daha erken olalm mumkunseTecrübelerime göre 11 nci aydan sonra bekleyin hanımlar. Çünkü benim biri 13 biri 11ay sonra oldu.
Emzirmeye bırakınca da hemen oluyormuş aslındaOo cok uzun ya daha erken olalm mumkunse
Bende henüz olmadımHala adet olmadim ya
Ay nasl birakiyim olmam NapiyimEmzirmeye bırakınca da hemen oluyormuş aslında
Anneminde oyle olmus...Tecrübelerime göre 11 nci aydan sonra bekleyin hanımlar. Çünkü benim biri 13 biri 11ay sonra oldu.
Bende hipp in aldim 2 meyve 1 sebzeli. Bakalim yarin vericem severse kullanicam napiyim yemiyoGünlerdir kaşıkla mücadele ediyor bizim oğlan ağzını açmamak için,o çeneyi kriko bile açamaz neredeyse, bugün bi hero baby vereyim dedim ayyyy yavrum kuş yavrusu gibi tee öteden ağzını açtı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?