2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ters mi? oda iyiymiş
emeklesın de nasıl emeklerse emeklesın boşver
1 ay var aramızda
yani doğru dedin. emeklesin de ters düz farketmez.
birde sen mi demiştin benimki numaradan öksürüyor diye. yanlış da hatırlıyor olabilirim.
benimki de öksürüyor. özellikle ilgilenmediğimde. dikkat çekmek için yapıyor gibi.
Benimkide ilk ters emekledi smdi duz emekliyo bende ters emekliyomsm yurumeye basladiktan sonra duz emeklemeye baslamsm
ters emeklediysem anam söylerdi galiba. sormadım ama
ters yürüyemeyince düzden devam ediliyor galiba.

Galiba olablr bende sasrdm anne bu ters emekliyo ya dedm sende oyle yapmstn dedi allahtan benm gibi yurumeyi ogrenipte sonra baslamadi duz emeklemeye

Gece uykusu saati bizde de sorun. Biz cocugu uyutcaz guya ama o bizi uyutuyor 11e dogru uyuyo,o tam dalinca biz de uyuyoruz degiscek insallah yaa daha kucukler belki ondan
aynı şekilde tam 22:30-23:30 arası uyuyor.
Bu kadar geç Uyumasini istemiyorum

He hehe hadi maşallah. ...
Muzu sevdi alpisko demekki annesiii

Kızlar kamu kurumunda çalışanların izinleri iptal olmuş ben ücretsiz izindeyim memur olan arkadaşlardan rapor ücretsiz izinde olanlar çağrılan var mi

Bende seftali vermstm sapsarı olmus o kadar kaynattim gecmedi
Kaynatma başlığı geçmez karbonatlı sisıcak suya yada sıcak suyun içine limontuzu at bekler sikon olduğu için kaynatınca zararlı olur bebeğe o şekilde biraz açılıyor ucu ama ben sık sık uç değişmek zorunda kalıyorum benim kızın dişleri Sağolsun ucunu yırtıyor bişeyler yerken

Sör bugün ki kahvaltımız
Yarım muz+ 1 Kaysı+ 2 tane beyaz dut + 2 tane kuru üzüm+ yarım Bebek ekmeği+keçi peyniri karıştırıp bilendır yaptım bayıl
Normalde ayrı ayrı veriyordum ama bunu yedi sevdi ilk defa böyle bişey hazırladım

Tamam canim yarin yapiyim bizim disimz cikmado daha ama cikti cikcak artk cok acitiyo emerken isiriyo

Bende hipp in aldim 2 meyve 1 sebzeli. Bakalim yarin vericem severse kullanicam napiyim yemiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…