- 31 Ağustos 2010
- 767
- 1.866
- 113
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #95.101
Yutarken zorlanmıyorsa sorun olmaz diye düşünüyorum ama sizin tercihiniz tabikide meyveleride filede veriyorum o yüzden rahat oluyor. Kirazı bile koyuyorum çekirdekli eziyor.
Bende karıştırdım yarın tek deneyelim birdekarıstırma yemıyor
tek tek verdım.
bende bır kere karıstırdım yemedi.Bende karıştırdım yarın tek deneyelim birde
Maşallah canım Şubat annelerinden hatırlıyorum seni kizimda 19ocak doğumlu emekleme çabası var ama daha kollarını kullanamıyorBenmki emeklemeye basladi canim 29 ocak dogumlu 1 haftadr emekliyo cok degildi ama 2 3 gundr daha fazla gitmeye basladi dun odaya biraktm gittim kapiya kadar gelms
Püre hiç vermedim ama ara öğün olarak yoğurtla karıştırıp veriyorum. Bazen muhallebi yapıyorum bazende yoğurtlu meyve.Meyve püresi yemiyor mu hiç? Fileyle yeterince yer mi acaba?
Ismi dahi gecince siyasi oluyor degil mi ?Hanımlar,
rica ediyorum siyaset konuşmak yasaktır, lütfen siyasi içerik yazmayın.
Hic blender kullanmadim, catalla ezip veriyorum bi sikinti olmadi cok sukurBen korkuyorum puturlu bırakmaya. Kasık mamasi azicik koyu olunca agzinda geveliyor cigner gibi yapıyor ama meyvelerin lifleri kalınca tehlikeli gibi. Ben ağzıma atıp deniyorum illaki dişle ezmek gerekiyor. Cam rendede meyve rendeliyoruz sonra içim rahat etmiyor blenderdan geçiriyorum. Camın bi anlamı kalmıyor
Cirpinma asamasinda bizim kiz :) zorluyorKızlar benim küçük adam karnını kaldırıp dizlerinin üzerine geliyor artık. Emekleme pozisyonu almaya başladı . Altıncı ayı bitti. Bebisleriniz den emekleyenler varmı, ne zaman başladılar yazar mısınız
Birak yesin cisrik ya, ben sabah 8 gibi bi basliyorum aksamin bi korune kadar. Yemiyor, huysuz... Kime cekti bilmiyorumki...Benimki yine benim muzuma dadandi Artik zor tutuyorum valla,masallah artik yeme vakti geldi de geciyor sanirm.. .5.5aylik.. Ama iki uc haftadir boyle. Velhasil kelammm verdm muzdan.. Benim vermemi istemedi kendi iki eliyle sarildi muzayeterli diyip aldigimda da agladi bagirdi kizdi banaa guc sakinlesti,sonra emdi ve uyudu
zaman bi şekilde geçiyor işteCirpinma asamasinda bizim kiz :) zorluyor6, 21 gunluk
Benimkide yemiyor. Bugun meyve muhallebisi yaptim onu bile yemedi, 45 dk da yedirdim. Sevdigi tek sey yumurta sarisi, he birde elma puresiselam kızlar, nasılsınız? biz kahvaltıya başladık her şey iyi giidyor
püre vermıyorum, yemıyor zaten .
maşallah benımkı yıyor canım. kahvaltının püresını yemıyor sadeceBenimkide yemiyor. Bugun meyve muhallebisi yaptim onu bile yemedi, 45 dk da yedirdim. Sevdigi tek sey yumurta sarisi, he birde elma puresi
Soylediydim bi ara, bu karpuzlar boyalimi diye? Slikonu degistirdim yine aynisi oldu, kiyafetlerindende cikmadi, vermicem bir daha simdilik karpuz, zaten onuda sevmedi :)dün slıkon meyve süzgecınde karpuz verdım
bugun bi baktım pespembe olmus süzgeç. karpuz bu kadar renk verıyor muydu ?
ters mi? oda iyiymişMaşaallah Sübhanaallah hanımlar bebişlerinize.
bizimki 30 ocak doğumlu. ek gıda için bekliyorum hala. zaten bizdekinde öyle heves yok. hiç saldırmadı şimdiye kadar.
bakalım başlayınca halimiz ne olacak.
emeklemede başlıyor gibi gibi. kendi çapında olduğu yerde debeleniyor denebilir aslında. saat gibi.
ama ilerlemede ters oluyor azda olsa.
görümcemin kızıda ters emeklemiş. soyda var demek.
Aynen bizimkide sarkicibenımkı bebek şarkılarını cok sevıyor. daha çok ilgisini çekiyor çizgi filmden
ben ilk defa verdıgım için dikkatımı cekmedı sanırımSoylediydim bi ara, bu karpuzlar boyalimi diye? Slikonu degistirdim yine aynisi oldu, kiyafetlerindende cikmadi, vermicem bir daha simdilik karpuz, zaten onuda sevmedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?