- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #95.161
alerji yapmadıysa sorun olmaz bence. ek gıda kagıdında '' mevsim meyvelerı'' yazıyorSörr karpuz sekizinci aydan sınra verilşyo bildiğim kadarıyla
evet ben dedım. ve gece uykusuna yatmadan önce emzırcegım zamanda yapıyoryani doğru dedin. emeklesin de ters düz farketmez.
birde sen mi demiştin benimki numaradan öksürüyor diye. yanlış da hatırlıyor olabilirim.
benimki de öksürüyor. özellikle ilgilenmediğimde. dikkat çekmek için yapıyor gibi.
ters emeklediysem anam söylerdi galiba. sormadım ama
ters yürüyemeyince düzden devam ediliyor galiba.
benımkı hipp 5 tahıllıyı sevdıBende hipp in aldim 2 meyve 1 sebzeli. Bakalim yarin vericem severse kullanicam napiyim yemiyo
kabız olduktan sonra muzdan korktum benSör bugün ki kahvaltımız
Yarım muz+ 1 Kaysı+ 2 tane beyaz dut + 2 tane kuru üzüm+ yarım Bebek ekmeği+keçi peyniri karıştırıp bilendır yaptım bayıl
Normalde ayrı ayrı veriyordum ama bunu yedi sevdi ilk defa böyle bişey hazırladım
Bebek ekmeğini nerden alıyorsunuz yada evde yapıyorsanız tarif alabilir miyim.kabız olduktan sonra muzdan korktum ben
çok kötüydü.
afiyet olsun minnoşa, et olsun bolca
Labne peyniri arta kalan peynirlerden ya da kremadan yapıldığı söyleniyor. Formlardada var. Bir arastirin isterseniz. Pastorize peynir daha sağlikli. İcine uzum pekmezi katiyorum ben . Keci peyniri kullaniyorum yiyo. 6. Ayi bitirdik. Cok karisik vermiyorum. Her ay ayina gore eklemeleri olacakMerhaba iyiyiz sen nasılsın. Ben bugün yumurta sarısı ve labne verdim fakat sevmedi. Ne veriyorsun kahvaltı olarak.
demekki ters halini pek sevmedi.Galiba olablr bende sasrdm anne bu ters emekliyo ya dedm sende oyle yapmstn dediallahtan benm gibi yurumeyi ogrenipte sonra baslamadi duz emeklemeye
benimki birde emdikten sonra yapıyor. bazen cidden öksürüyor sanıyorum. ama yüzüne bakıyorum. sıkıntı yok.evet ben dedım. ve gece uykusuna yatmadan önce emzırcegım zamanda yapıyor
çok garıp yaaçok da tatlı.
Hakikaten nerden alıyorlar ben bulamadımBebek ekmeğini nerden alıyorsunuz yada evde yapıyorsanız tarif alabilir miyim.
Boş boş konuşma bebeğinle ilgili şeyler yaz burası bi site kara listeye eklerim seniAlıntısız şesileri okuyamıcam gari
Çok boşsunuz ...
Boş boş konuşma bebeğinle ilgili şeyler yaz burası bi site kara listeye eklerim seni
Heee yao ne kız..
Listemi yaptınız..
o ne kız..
Listemi yaptınız..
Hakikaten boş oldu buralarAlıntısız şesileri okuyamıcam gari
Çok boşsunuz ...
e bebekten aldım canımBebek ekmeğini nerden alıyorsunuz yada evde yapıyorsanız tarif alabilir miyim.
Pekmezi nasl verysn canm ben gecwn gun muzlu pankek yapmstm onun icine kattm birazselam kızlar, kahvaltıda neler verılır ki başka? labne, yumurta sarısı, pekmez, kızarmıs ekmek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?