2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kendim evde tartmaya calistim az evvel, 400 gr gibi, hadi 100 gr yanilma payi versem, 300gr saka gibi ya. Anam agliyo yediricem diye, hatta ona yedirmekten baska hicbisey yapamiyorum. Nasil buyutucem ben bu kizi bilmiyorum...

Benimkide ilk ters emekledi smdi duz emekliyo bende ters emekliyomsm yurumeye basladiktan sonra duz emeklemeye baslamsm

Kendim evde tartmaya calistim az evvel, 400 gr gibi, hadi 100 gr yanilma payi versem, 300gr saka gibi ya. Anam agliyo yediricem diye, hatta ona yedirmekten baska hicbisey yapamiyorum. Nasil buyutucem ben bu kizi bilmiyorum...
Benim emme de sıkıntı yok ama kaşık maması yemedi her turlu verdim yok tukuruyir meyve püresi yoğurt bebek biskuvisi veriyorum gece uykumuz biraz daha düzeldi buna şükür

Benimki de 20ocak canım kaşık maması sebze meyve püresi çorbalar bunları beşinci ayın içinde başladım ben. Ama daha yeni yeni yemeye başladı. Diliyle itiyor yada öğürüyor bazen hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…