- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #95.121
Meme emmiyor hala 5 dk falan. Ondan alisti oyuna, simdi ne kasik ne biberon oyunsuz sarkisiz yemiyor. Napicam bende bilmiyorummaşallah benımkı yıyor canım. kahvaltının püresını yemıyor sadece
yemek yedırırken oyalıyor musun aklını?
Sevsin yeterki ya... Masallah :)ben ilk defa verdıgım için dikkatımı cekmedı sanırım
ya da unuttum. çok sevdı ama
Evwt canim subat annesi olcaktim birazck erken geldi oglus :) cok aceleciyiz hic yerinde durmuyo valla uyurken bile besigin her yerinde geziyoMaşallah canım Şubat annelerinden hatırlıyorum seni kizimda 19ocak doğumlu emekleme çabası var ama daha kollarını kullanamıyor
Bende hic olmadm dogmdab sonra merakla bekliyormHala adet olmadim ya
Benimkide ilk ters emekledi smdi duz emekliyoMaşaallah Sübhanaallah hanımlar bebişlerinize.
bizimki 30 ocak doğumlu. ek gıda için bekliyorum hala. zaten bizdekinde öyle heves yok. hiç saldırmadı şimdiye kadar.
bakalım başlayınca halimiz ne olacak.
emeklemede başlıyor gibi gibi. kendi çapında olduğu yerde debeleniyor denebilir aslında. saat gibi.
ama ilerlemede ters oluyor azda olsa.
görümcemin kızıda ters emeklemiş. soyda var demek.
Aynen ben de olmadımBende hic olmadm dogmdab sonra merakla bekliyorm
Benim emme de sıkıntı yok ama kaşık maması yemedi her turlu verdim yok tukuruyir meyve püresi yoğurt bebek biskuvisi veriyorum gece uykumuz biraz daha düzeldi buna şükürKendim evde tartmaya calistim az evvel, 400 gr gibi, hadi 100 gr yanilma payi versem, 300gr saka gibi ya. Anam agliyo yediricem diye, hatta ona yedirmekten baska hicbisey yapamiyorum. Nasil buyutucem ben bu kizi bilmiyorum...
ay başından berı mı?Kendim evde tartmaya calistim az evvel, 400 gr gibi, hadi 100 gr yanilma payi versem, 300gr saka gibi ya. Anam agliyo yediricem diye, hatta ona yedirmekten baska hicbisey yapamiyorum. Nasil buyutucem ben bu kizi bilmiyorum...
ben bi kere az bişi oldum.Hala adet olmadim ya
5 dk çok iyi bence. heleki göğsünde doluysa süperMeme emmiyor hala 5 dk falan. Ondan alisti oyuna, simdi ne kasik ne biberon oyunsuz sarkisiz yemiyor. Napicam bende bilmiyorum
Maşallah tatlıma . Demekki bizim de zamanımız daha var. Yaa ben niye bu kadar aceleciyim.Cirpinma asamasinda bizim kiz :) zorluyor6, 21 gunluk
Maşallah tatlımaBenmki emeklemeye basladi canim 29 ocak dogumlu 1 haftadr emekliyo cok degildi ama 2 3 gundr daha fazla gitmeye basladi dun odaya biraktm gittim kapiya kadar gelms
Benimki de 20ocak canım kaşık maması sebze meyve püresi çorbalar bunları beşinci ayın içinde başladım ben. Ama daha yeni yeni yemeye başladı. Diliyle itiyor yada öğürüyor bazen halaKızlar kizcem emiyor maşallah ama sabah 11gibi meyve püresi veriyorum kayısı Armut ogleden sonrada yoğurt yarın tam altı aylık kaşık mamasina veya sebze puresine corbaya erkenmi
Çarşamba asimiz var hastanede yaptiracagim Dr danisirim yine
Evet, 3 hafta yaklasikay başından berı mı?
Yok ya sarkisiz yesin5 dk çok iyi bence. heleki göğsünde doluysa süper
alacagını fazlasıyla alıyordur. yesınde şarkıyla yesın :=)
Bende baska cocuklari gorunce acele ediyorum. Sonra diyorumki kendi kendime, biz elalemin cocuklari lafi basliginda buyuduk, kendi kizima bunu yapmicamMaşallah tatlıma . Demekki bizim de zamanımız daha var. Yaa ben niye bu kadar aceleciyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?