2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ayy canım valla yenı başladıgı için özen var tabii, ama yoruldum acıkcası. bisküviyi, labneyı kendım yaptım ama maalesef labne yapabılırım. bisküviyi hünnap alıp denıycem.
çok yorucu süreç yaa

Vay canavar vayy bizimki fena ya gul gul boyle anliyor yaptigini.. Naaptin sen bu bubu yine mi isemis fln diyorum,ahahahha yapiyo
Haha cok fena olcak bunlar benim oglan cok kaka yapiyo yaa metabolizma hizli calisiyo heralde
Ben veriyorm dogdugu zamanda arada veriyodum ama smdi icmiyo dogru duzgun biberon zaten almiyo

Rabbim çocuğunuzu korusun. İnşaallah tez vakitte çözüm bulunur.

bu süreç zor ki ne zor yani Ben henüz hiç başlamadım hiç bir şey vermiyorum Tadımlık bile vermiyorum ama Allah yardımcınız olsun gerçekten uğraştırıcı meşakkatli Zor bir dönem Yani neyi ne kadar yedirdiginizden çok verdiğimiz sebze yada meyvenin gerçek bir sebze mi olduğunu bilmek ..... o bile başlı başına büyük bi sorunsal

bende daha başlamadım.
eşim soruyor ne zaman başlayacaksın diye. ay sonu diyorum. 6. ayın dolmasıyla kaçacak yerim kalmayacak benimde.
okuyorum neler neler yapıyorlar.
bende nasıl vakit bulup yapacağım diye düşünüyorum bazen. sonra diyorum elbet bulunur.

Kızım bi kaç gündür aşırı huzursuzdu burayada yazmıştım kızlar jel almıştım Dr dişi patlamadan sürme demişti bugün dedim rahatlatır sureyim
Bide parmagima takıldı allta minik dişi çok mutlu oldum anlatmam sizlere
Darısı sizlerin basina

Darısı diğerlerine İnşaallah.
bende merakla bekliyorum. hergün çocuğun damağını kontrol ediyorum. her seferinde parmağımı emiyor

Aynen canım Ben de aynı şekilde senin gibi altıncı ayın bitmesini bekliyorum Daha doğrusu tam manada kendi kendine oturmasını bekliyorum şart değil illa altıncı ayın sonunun gelmesi kendi başına dik bir şekilde ne zaman oturursa hemen o zaman başlayacağım İki gün sonra altı Aya gireceğiz Bakalım kısmet bana da herkes sürekli soruyor ve Bu sorudan gerçekten artık Çok bunaldım

millet çok meraklı zaten.
hele anneler.
üstelik tatlı yedirme meraklısılar. kendi annem reçel vermeye kalkar baklavanın şerbetini tattırmak ister. Kayınvalidem puding vermek ister. meşhur dolmasından yalasın tatsın ister. kayınpederim zaten çikolata verme meraklısı.
ben hangisinden kaçırayım.

hep AynIlar anacım hep Aynilar vallahi Allah bize katbekat sabır versin Benim kendi babamda emziği ağzından düşürüyor diye bal sürelim pekmez sürelim bak nasıl tutar diyordu En son dayanamadım dedim ki Vallahi ben Korkumdan sizle bebeyi yan yana yalnız bırakmam.hafta sonu da Kaynanam masada başka birinin içtiği yarım bardak suyu içiriyordu az daha zor elinden aldım cildirmamak elde değil

Son düzenleme:
Benimki zaten hepTen bir değişik oldu bu aralar emeklemeye çalışıyor Onu anlıyorum Bir kaç kişinin ki de ters gidiyomuş bizimki de bazen ters gidiyor ama emekleyerek değil kendini ittirerek gidiyor Yani tam emekleme pozisyonu da gitmiyor Bazen de böyle top gibi toplanıyor ayaklarını yüzüne kadar çekiyor ileri geri ileri geri ileri geri yapıyor hızlı hızlı onu çözemedim henüz ne yapmaya çalışıyor Bir de acayip stresli Az önce söylemiştim bazen sinirden bağırıyorum diye o da aynı benim gibi oldu Şimdiden kendini sıkarak böyle bağırıyor bir de her şeyden memnuniyetsiz yüzüstü yatiriyorum ağlamaya başlıyor sırt üstü yatıyorum ağlamaya başlıyor kucağıma alıyorum ağlıyor hiçbir tarafta memnun olmuyor

skiden uyuturdum temizliği mi yapardım makineyi açardım yemek yapardım kendi İhtiyaçlarımı giderirdim ama şimdi hiç bir şey yapamıyorum zaten toplasan uyuduğu zaman 15 dakika ya uyuyor ya uyumuyor O arada da hiçbir şey yapamıyorum dün gece saat on bir buçuğa kadar hiçbir şey yemedim Az daha bayilacaktim acliktan.bu durumdayken ek gıda sürecinde nasıl baş edeceğim bilmiyorum Hadi Kendim aç durabiliyorum Ama onun yemek yeme vakti geldiğinde onun yemekleri nasıl hazırlayacağım Kara kara düşünüyorum

Canım ek gıdaya başlayan belki doymuyirdur ondan böyledir uykusu ben de yaklaşık bir buçuk ay gece gündüz uyku yoktu erken erken dedim ek gıda için ama doymuyorlar artik ben bir haftadır yoğurt meyve püresi veriyorum günde bir iki kez o bile farkefiyir inan gece uykusu düzeldi ben de çok yorulmustum artik bir dene istersen bebek biskuvisi yaptım bugün sur verdiğin tarife gire tadı güzel oldu bakalım aksam verecem umarım pasa da beğenir

Valla artik dayanacaklar.. Agliyolarsa da aglasinlar iki dk bes dk :/

Allah sifa versin, bizde fazla sut kalmadi. Sakincasi yoksa kizinin nesi var? Belki baska bir fikir verebiliriz

Aynı benim bebegim zati tükendim artık çocuk büyütmek iğneyle kuyu kazmak gibi bisey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…