2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

H hiuf
şu ek gıda olayını gözünüzde çok büyütüyorsunuz, burayı okudukça insan bilmese dağ deliyoruz zanneder hani.
Ben sana bir şey diyeyim mi; emin ol ek gıdaya geçince daha adam akıllı doyacak, sen de o da daha rahat edeceksiniz.
Zaten streslisin, bence bir de bu ek gıda işini gözünde büyütme, şu gün şu hafta deme hatta, ilk fırsatta meyve püresi sebze püresi hangisi kolayına geliyorsa başla.

Bizim doktor ilk hafta meyve püresi, sonra sebze püresi verdi, şimdi 3. haftadayız, bu hafta yoğurt, 2 gün uğraştım keçi sütünden keçi mayasıyla yoğurt yapayım diye, olmadı olmadı. Döktüm lavaboya, hiç kafamı sıkamam. Yarın inek sütü ile deneyeceğim. Ama mesela sebze püresine bayılıyor, o çok hayat kurtarıcı oldu benim için.

İnan bak karnı güzel doydukça sen de o da daha mutlu ve rahat günler geçireceksiniz.

Allah can sağlığı versin zaten, evlatlarımızı koruyabilecek güç versin bizlere, karınları öyle de böyle de doyar evelallah!

Hakikaten boş oldu buralar
Yazın beeee
Gir çık gir çık ne sayfa ilerliyor ne bisey
Zaten artık dayanma gücüm azalıyor
Bazen avazim çıktığı kadar bagiriyorum sinirden
Yaz da biraz moral olsun bari
ne yazayım yaaev...
Kayfemi elime aldım..
Bitene gada yazarık
Oğlan parkelerde sürtüyo ..vileda elimde yaşıyorum..saçımı çok çekiyo bide dökülüyor..migrostan minerali su alcez ..dohtor dedi

Pembedon5 hoşgeldin pembe, tadımız tuzumuz kalmadı, e burada konuşmak da yasaklanıyor. O yüzden sesimiz soluğumuz çıkmaz oldu. Bebeler aynı, yemiyor, uyumuyor, rahat durmuyorlar.
birbirlerinin aynıları..
İşi gücü tatlı koy yesin
Kahvaltı yaparken dibinde izler kalmış böğürtlen reçeli tabağını eline verdik ..yaladı bizde rahat yedik
Sonra tabağı attı kırıldı çok hoşumuza gitti masamızı talan etmesi..kaş göz olayı değil bu ışık hızı

cevize başlamadım daha
bakmadım da hiç. verılıyor mu ki?
Ben veriyom severek tüketiyoruz
Ama meyve suları biberonda içmiyor ..kaşıkla blw yi koyduk geçtik
Fındık badem de vericem..adam gidip alırsa ek görevden birbirimiz göremez olduk
O değilde birde kendime bakım yaptım
Derken darbe yedik
Çıkışmaya başladı bok yiyesice tüyler

meyve suyu vermıyorum . ama sabahları su yerıne onu verıcem. 30 cc lik biberonu var çok sevıyor onu, onunla verıcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…