- 26 Kasım 2014
- 929
- 1.036
- 33
- 45
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #95.621
BennnnBebek uyuyunca uykusu varken bile uyumayan var mı? Benim kızçenin gündüz uykulari 15 dakika daŞimdi kalkacak.. uyanmak üzere.. az kaldı diye diye psikolojim bozuldu valla. Uyanmayacagini bilmeden oturabilmek süper. Ama uyku da gözden akıyor
gözün aydın, bu şekilde zaman gececk ve bır bakmısız 2-3 yaşlarına gelmısler :=)Çok içimden geldi be, keşke sana bir tencere çorba ulaştırabilecek mesafede olsaydım, inşallah en kısa sürede eline geçer bir tas sıcak çorba.
Atoooom Atom, atın beni denizlere!
Şu iki karış bacaksızın elinden öleceğim. Dişi patladı çok şükür dün, aha dedim tamam artık bi müddet rahat ederiz, bi es verir en azından. Aman Allahım sen misin hayal kuran! Bugün dünyayı bana tersten gösterdi hanım, ağzına bir şey sürmüyor, açlıktan, diş ağrısından ve uykusuzluktan bağıra bağıra ağlıyor. zaten biberonu bırakma peşinde fino, ne yapacak mamayı kaseden kaşıkla içecek herhalde çorba misali diyordum, en son çaresizlikten onu da denedim, şaka gibi ama öyle de içmedi! Muzu çok seviyor muz vereyim dedim, onu da yemedi. 3 kayısı püresi ile 90 cc sütü karıştırıp zorla onu yedirdim artık öğlen saati, yaklaşık 8-9 saatlik açlığın üstüne, döke saça da olsa yedi, 1 saat uyudu.
İnci normalde en az 2 saat uyurdu, hatta nazar değmesin diye pek yazmadım ama 3 saat 3,5 saat uyuduğu oluyordu öğleden sonra. Alıştığı düzeni bulamayınca delirdi bugün, 15 dakika uyudu, diş ağrısıyla ağlayarak uyandı, artık gözlerinden uyku akıyor, savaş veriyor resmen yavrucak, ne lanet şeymiş şu diş çıkarma süreci, annem daha yeni başlıyorsunuz diyor bir de
Öğlen yediği o kayısılı 90cc süt ile akşamı buldu, zorla kaşık maması verdim 60 cc den hazırlanmış, yutmuyor, ağzı kuş gibi açık, çok canı acıyor demek ki.
Ağlaya ağlaya uyuttuk, daha doğrusu Nurse Harvey's diş jeli ve üstüne calpol verdik de sakinleşti uyudu. Aşılarda bile calpol vermemiştim, diş mahvetti çocuğumu. Bakalım yarın nasıl bir güne uyanacağım, yine aç, bol sinirli, uykusuz ve ağlamalı olmasın lütfen Allahım!
Bu ara bende bu tuhaf duygularla bogusuyorum surselam yorgun savaşcılar, nasılsınız?
size de bazen her şey anlamsız gelıyor mu
bunaldık galıba. valla tatil falan da açmaz benıBu ara bende bu tuhaf duygularla bogusuyorum sur
Ben yedirebilsem yazacamda, zor yedigi icin tadsiz tutsuz yapiyorumdur belki diye yazmiyorumşimdi tarif yazdıgım zaman dikkate almayanlar, ek gıdaya gecınce bana sormasın lütfen
ulen benden başka kimse yazmıyor yaa
Ben bingildaga bakamiyorum ya nasil anliyorsun?kızlar, şu carlson sankı işe yaramıyormus gıbı gelıyor
bıngıldak hep 3 parmak cunku.
Ayni bizzAli baba yüksek sesle soyluyorum kırmızı balık barış manço ayı şarkısı. Elimde oyuncak tutuyorum. Kilitliyor ağlıyor ellerini agzina sürüyor sonra da tüm yüzüne sürüyor gozlerine kadar mama oluyor. Umarım ben yokken yer annem ve kv bakacak aç kalmaz ins
Aynen ya.. Esim 2. Tatil demeye basladi simdi, ben bitik... Ben olu... Tatil gelmis neyime... Yardimci da olsa biz bu pimpiriklikle rahatlamayizbunaldık galıba. valla tatil falan da açmaz benı
sürekli bir yardımcı olsa keşke :=)
bende bakamıyordum. kafasının üstüne elini koy nereye kadar oldugunu anlarsın parmaklarından zatenBen bingildaga bakamiyorum ya nasil anliyorsun?
pazartesi veya pazar gecesı bız de gıdıcez. kv orda olacak artık ona yüklerim napım yaaAynen ya.. Esim 2. Tatil demeye basladi simdi, ben bitik... Ben olu... Tatil gelmis neyime... Yardimci da olsa biz bu pimpiriklikle rahatlamayiz
Ben bu ara beyaz sese geri dondum, sesi sesle bastirmaya calisiyorumbebek uyurken ses cıkaran herkesi öldürebılırım o anda.
Ali baba yüksek sesle soyluyorum kırmızı balık barış manço ayı şarkısı. Elimde oyuncak tutuyorum. Kilitliyor ağlıyor ellerini agzina sürüyor sonra da tüm yüzüne sürüyor gozlerine kadar mama oluyor. Umarım ben yokken yer annem ve kv bakacak aç kalmaz ins
Hadi gozun aydin! Darisi basimaannem patlatana kadar sikinti, ondan sonra daha kolaylasiyor demisti. Zeynep hanimda pek farkli degil, gece saga sola atmaya basladi devamli kendini, hatta gecen yuz ustu donmus kafasinida gommus yataga odum patladi :) gece de huzur yok yani... Bi patlatsada su disi, artik biraz rahatlasam diye bakiyorum bende... Herhangi bisey yedirmek 45 dakikami aliyor, hazirlamasi haric.
ben hala kullanıyorum. bir de bazen bebek şarkıları vıdeosuyla uyutuyorum. izlerken uyuyorBen bu ara beyaz sese geri dondum, sesi sesle bastirmaya calisiyorum
Depresyon takılıyor küçük hanımbenımkı artık napacagını şaşırdı
Bu en duzgun hali. Kafayi geri verdikce veriyo... Ayni top bizimkininde yataginda duruyorbenımkı artık napacagını şaşırdı
karşısında tv var ordan ızlıyorDepresyon takılıyor küçük hanım
Benimki uyuyacağı zaman böyle yapıyor, kendini sağa sola atıp en son gözünü dikip depresif depresif takılıyor yatakta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?