- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 38
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #95.641
denerim bakalim..bende bakamıyordum. kafasının üstüne elini koy nereye kadar oldugunu anlarsın parmaklarından zaten
aynen birazcikda olsa rahatlamaya bak..pazartesi veya pazar gecesı bız de gıdıcez. kv orda olacak artık ona yüklerim napım yaa
beşikte yatırdıgım zaman yastık koyuyorum yanlarına dönmesın dıye. topunu cok sevıyor.Bu en duzgun hali. Kafayi geri verdikce veriyo... Ayni top bizimkininde yataginda duruyorbazen sabah koynunda buluyorum hatta
Yemeyenler hemen aglamis zaten yaBeni tarif etmişsin! Ali babanın çiftliğini Nuh 'un Gemisi ne çevirdim resmen, yok yok, bütün safari hayvanları da artık Ali babanın çiftliğinde
Kırmızı balık, Mini mini bir kuş, Kedicim mırnav mırnav der, Birgün birgün bir çocuk, Bak postacı geliyor, Küçük Kurbağa ve daha başka tonla şarkı, konu komşu yakında kaset kapağı imzalatmaya gelecek. Çocuk şarkılarında bir marka olma yolunda hızla gidiyorum.
Darısı sakin sakin başına Atomum, bizim durum hiç iyi değil, ben çektim sen çekme inşallah.
Benimki annemlerde yanimda yatmaya alisti, birde tatilde, simdi yatagina geri koyucam bakalim.. Insallah cok uyanmaz...beşikte yatırdıgım zaman yastık koyuyorum yanlarına dönmesın dıye. topunu cok sevıyor.
gece bırlıkte yatıyoruz. emmek için uyanıyor, ya da dönerken kendını uyandırıyorBenimki annemlerde yanimda yatmaya alisti, birde tatilde, simdi yatagina geri koyucam bakalim.. Insallah cok uyanmaz...
Kızlar bugün aile hekimime uğradım yol üstü. Bebegimin göğüs kafesinde hafif bir çukurluk var,onu sordum. Kunduracı göğsü olabilir mi acaba dedim. Hani bu rahatsızlık akciğerleri ve kalbi etkiliyor diye. Şimdilik bir şey yok gibi devit 3 kullanmayı ihmal etme dedi. Sizin bebeklerinde hemen midenin üstü hafif içeri çökükmü.. Çok canım sıkıldı[/QUOTE
Soyledigi dogru olabilir. Emin olmak icin hastanede cocuk dr una gidebilirsin. Hastanede cocuk dr u daha fazla muayene ediyor . Branslastigi icin bence hastane dr u daha iyi.
Endiselenme canim.Yemeyenler hemen aglamis zaten yaamin canim insallah :) ama durum pek ic acici degil...
O araya girmeyi nasıl becermiş
Ah o melek benim aklımı başımdan alıyoOyyyy melek melek
Bu saate kadar misafir vardı.. Tamam anladık hasta yoklamaya geldinizde bu saate kadar oturmanın ne alemi var
Benimki eskiden saat basiemerdi,su bikac haftadir 3saate bir emiyor. Arada uyumak icin meme aldiginds yediklerini saymazsak tabiiEndiselenme canim.
Beslenme duzeni 1.5 ayı buluyor.
Mercimek kadar yediğine sevinirken bakmissin nohut kadar olmus. Bir bakmissin ceviz kadar...
Ama iki ardisik beslenme arası en az 3 saat olmalı, acikmali ki yesin.
Allah sabir versin canim ben oylelerinden yeni kurtuldum ikaz ede ede tam ust katimizdaydi kac kere uyari aldilar bilinmez en sonunda ev sahibine soyledik cikardilarVay be turkiyede olsak simdiye coktan cikip 'gencler yatan var,coluk cocuk var,sabah ise giden var..gidinnapiyosaniz baska yerde yapin' demistik! Teallaammm ya hic sevmiyom bu milleti
Allah sabir versin canim ben oylelerinden yeni kurtuldum ikaz ede ede tam ust katimizdaydi kac kere uyari aldilar bilinmez en sonunda ev sahibine soyledik cikardilar
Aynen bende yanimda daha rahat uyuyorum, oda tabi.. Ama odasina alismasi lazim, yemek isini beceremiyorum bari yatagini zamaninda ayiriyim istiyorum.gece bırlıkte yatıyoruz. emmek için uyanıyor, ya da dönerken kendını uyandırıyor
yanımda yatınca rahat edıyorum uykumu alıyorum
Insallah :) resmen klavyenden bal damliyorEndiselenme canim.
Beslenme duzeni 1.5 ayı buluyor.
Mercimek kadar yediğine sevinirken bakmissin nohut kadar olmus. Bir bakmissin ceviz kadar...
Ama iki ardisik beslenme arası en az 3 saat olmalı, acikmali ki yesin.
Hasta ziyareti kisa olur. Bunu bilmeyende okuzdur afedesin.Bu saate kadar misafir vardı.. Tamam anladık hasta yoklamaya geldinizde bu saate kadar oturmanın ne alemi var
Öfff en gicik oldugum sey. Irkcilik degil kesinlikle yanlis anlama ama benimde ust katimda zenciler oturuyor, her seferinde uyarmamiza ragmen her aksam esim ust kata cikmak zorunda kaliyor, cok paldir kuldur konusuyolar cok gurultuculer.Surrender su an benim yerimde olmak istemezsin o halde.. Uc bes Polonyali dolusmus tam da bizim evin onune dogru.. Evin onunde kanal var,kenarda da bi oturak,gelip gelip orayi buluyorlar! Bidi bidi vidi vidi salak salak bagira cagira konusyorlar kac saattir! Kizli erkekli tam bi buyukbaslar! Bizm ust kat cok sicak oluyor,yatak odasinin kapisini mecburen aciyoruz,deli oluyorum.. Benim uykumu da dagittilar sarhoslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?