2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kulagında falan sorun yok sanırım. kesin bakmıstır doktor
hiç mi yemıyor? ne ıle doyuyor peki, kilosu kaç, ne zaman dogdu?
Bakiyor devamlı doktor. 4ocakta doğdu 7710 70 cm di en son. Memeden sut emiyor oyle. Zar zor kendi kasigiyla 3 4 kaşık hazirladiklarimdan yediriyorum. Mesela kasik mamalarindan 1 yemek kaşığı ile hazirladigim mamayi bile bitiremiyor

kilosu bence gayet iyi maşallah. oyun ile mı yedırıyorsun? ben her yolu denıyorum tabagını bıtırsın dıye

kilosu bence gayet iyi maşallah. oyun ile mı yedırıyorsun? ben her yolu denıyorum tabagını bıtırsın dıye
Ali baba yüksek sesle soyluyorum kırmızı balık barış manço ayı şarkısı. Elimde oyuncak tutuyorum. Kilitliyor ağlıyor ellerini agzina sürüyor sonra da tüm yüzüne sürüyor gozlerine kadar mama oluyor. Umarım ben yokken yer annem ve kv bakacak aç kalmaz ins

bazı bebekler başkasında daha guzel yıyormus
belkı başarırlar.

Hadi gozun aydin! Darisi basima annem patlatana kadar sikinti, ondan sonra daha kolaylasiyor demisti. Zeynep hanimda pek farkli degil, gece saga sola atmaya basladi devamli kendini, hatta gecen yuz ustu donmus kafasinida gommus yataga odum patladi :) gece de huzur yok yani... Bi patlatsada su disi, artik biraz rahatlasam diye bakiyorum bende... Herhangi bisey yedirmek 45 dakikami aliyor, hazirlamasi haric.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…