- 30 Ocak 2014
- 726
- 1.324
- 43
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #95.601
Ahhh canimm sagoll gercektennn ucundan kiyisindan yakaliyorum ustume alindim hemencecikk =)yok sana demıyorum zaten
Ne çektin beKızım ek gida yemiyor biberon almıyor ve ben 8 agustosta is basi yapicam
Anladım canımBen yürüteçi kastettim canim..
Yere yatirmak icin ona özel yorgani var onun nevresimini sürekli yikiyorum zaten.. Onu serneden yere koymuyorum
yemeyen bebek cok zor allah yardımcın olsunKızım ek gida yemiyor biberon almıyor ve ben 8 agustosta is basi yapicam
Off evet içim daraliyor gerçekten ya neden herşey bu kadar zor olmak zorunda. Zilli bana kök sokturmeye kararlı dogmusNe çektin be
Amin ins sagol cnm. Yemiyor da yemiyor yani ne denicegimi sasirdimyemeyen bebek cok zor allah yardımcın olsun
kulagında falan sorun yok sanırım. kesin bakmıstır doktorAmin ins sagol cnm. Yemiyor da yemiyor yani ne denicegimi sasirdim
Multitabs kullaniyorun 2 parmakkızlar, şu carlson sankı işe yaramıyormus gıbı gelıyor
bıngıldak hep 3 parmak cunku.
ondan da kullandım ilk zamanlarMultitabs kullaniyorun 2 parmak
İşe başlayinca psikolojik olarak rahatlayacaksin eminimmOff evet içim daraliyor gerçekten ya neden herşey bu kadar zor olmak zorunda. Zilli bana kök sokturmeye kararlı dogmus
Bakiyor devamlı doktor. 4ocakta doğdu 7710 70 cm di en son. Memeden sut emiyor oyle. Zar zor kendi kasigiyla 3 4 kaşık hazirladiklarimdan yediriyorum. Mesela kasik mamalarindan 1 yemek kaşığı ile hazirladigim mamayi bile bitiremiyorkulagında falan sorun yok sanırım. kesin bakmıstır doktor
hiç mi yemıyor? ne ıle doyuyor peki, kilosu kaç, ne zaman dogdu?
kilosu bence gayet iyi maşallah. oyun ile mı yedırıyorsun? ben her yolu denıyorum tabagını bıtırsın dıyeBakiyor devamlı doktor. 4ocakta doğdu 7710 70 cm di en son. Memeden sut emiyor oyle. Zar zor kendi kasigiyla 3 4 kaşık hazirladiklarimdan yediriyorum. Mesela kasik mamalarindan 1 yemek kaşığı ile hazirladigim mamayi bile bitiremiyor
Ali baba yüksek sesle soyluyorum kırmızı balık barış manço ayı şarkısı. Elimde oyuncak tutuyorum. Kilitliyor ağlıyor ellerini agzina sürüyor sonra da tüm yüzüne sürüyor gozlerine kadar mama oluyor. Umarım ben yokken yer annem ve kv bakacak aç kalmaz inskilosu bence gayet iyi maşallah. oyun ile mı yedırıyorsun? ben her yolu denıyorum tabagını bıtırsın dıye
bazı bebekler başkasında daha guzel yıyormusAli baba yüksek sesle soyluyorum kırmızı balık barış manço ayı şarkısı. Elimde oyuncak tutuyorum. Kilitliyor ağlıyor ellerini agzina sürüyor sonra da tüm yüzüne sürüyor gozlerine kadar mama oluyor. Umarım ben yokken yer annem ve kv bakacak aç kalmaz ins
Oyyyy melek melekBeşikte ağlıyodu bu aralar benimki dedim dört bir yanı kapalı korkuyo mu daralıyo mu ondan mı ağlıyo acaba dedim ön korkuluklardaki korumalığı çıkardım dün. Öğlen uykusundayken dün bi bakim dedim gördüğüm manzara
Tabii hemen geri taktım korumalığı
Hadi gozun aydin! Darisi basimaÇok içimden geldi be, keşke sana bir tencere çorba ulaştırabilecek mesafede olsaydım, inşallah en kısa sürede eline geçer bir tas sıcak çorba.
Atoooom Atom, atın beni denizlere!
Şu iki karış bacaksızın elinden öleceğim. Dişi patladı çok şükür dün, aha dedim tamam artık bi müddet rahat ederiz, bi es verir en azından. Aman Allahım sen misin hayal kuran! Bugün dünyayı bana tersten gösterdi hanım, ağzına bir şey sürmüyor, açlıktan, diş ağrısından ve uykusuzluktan bağıra bağıra ağlıyor. zaten biberonu bırakma peşinde fino, ne yapacak mamayı kaseden kaşıkla içecek herhalde çorba misali diyordum, en son çaresizlikten onu da denedim, şaka gibi ama öyle de içmedi! Muzu çok seviyor muz vereyim dedim, onu da yemedi. 3 kayısı püresi ile 90 cc sütü karıştırıp zorla onu yedirdim artık öğlen saati, yaklaşık 8-9 saatlik açlığın üstüne, döke saça da olsa yedi, 1 saat uyudu.
İnci normalde en az 2 saat uyurdu, hatta nazar değmesin diye pek yazmadım ama 3 saat 3,5 saat uyuduğu oluyordu öğleden sonra. Alıştığı düzeni bulamayınca delirdi bugün, 15 dakika uyudu, diş ağrısıyla ağlayarak uyandı, artık gözlerinden uyku akıyor, savaş veriyor resmen yavrucak, ne lanet şeymiş şu diş çıkarma süreci, annem daha yeni başlıyorsunuz diyor bir de
Öğlen yediği o kayısılı 90cc süt ile akşamı buldu, zorla kaşık maması verdim 60 cc den hazırlanmış, yutmuyor, ağzı kuş gibi açık, çok canı acıyor demek ki.
Ağlaya ağlaya uyuttuk, daha doğrusu Nurse Harvey's diş jeli ve üstüne calpol verdik de sakinleşti uyudu. Aşılarda bile calpol vermemiştim, diş mahvetti çocuğumu. Bakalım yarın nasıl bir güne uyanacağım, yine aç, bol sinirli, uykusuz ve ağlamalı olmasın lütfen Allahım!
İt gibi uykum var, hala buralarda geziyorum.
Neden? Çünkü gün içinde zenci köle misali hanımefendinin peşinde sürünüyorum.
Neden? Çünkü anne olmak uyku gözünden akarken kendi başına 1-2 saatin keyfini sürmeye çabalamakmış, yarın it gibi pişman olacağını bile bile...
2 kere it dedim, artık bir kaç gün benden kurtulursunuz, Ayyıldız Hack Team beni de kibler
Bu arada, KİB takımı ahanda işte böyle tipler bence;
Eki Görüntüle 1860798
Evet, yarın siz bensiz rahat rahat takılırken ben de yine küçük kontesin ayak işlerine koşturuyor olacağım. Hepinize sevgiler, bana dua edin!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?