2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

yürütecte baya durdu bugun. önü yüksektı cıkardım çok rahat oldu. ötekı türlü elımı cekmıyordum göğsünden. şimdi kafasına göre takılıyor

yürütecte baya durdu bugun. önü yüksektı cıkardım çok rahat oldu. ötekı türlü elımı cekmıyordum göğsünden. şimdi kafasına göre takılıyor
Koridordaki haliyi kaldirdim.. Oraya birakiyorum.. Eskiden geri geri gidiyordu.. Bi kac gündür ileriye dogru geliyor cok tatli oluyo ama

4 ocak doğumlu. Çorbaya alışkın zaten,patates,havuç,kabak,pirinç koyuyordum bugun bamya ve fasulye ekledim. Bi parçada et koydum.

O araya girmeyi nasıl becermiş

Hijyen konusunda herhangi bir uygulama yapıyo musun
Ya bende yere koymak istiyorum ama çok tedirginim herseyi yemeye calışıyo
Ben yürüteçi kastettim canim..
Yere yatirmak icin ona özel yorgani var onun nevresimini sürekli yikiyorum zaten.. Onu serneden yere koymuyorum

Sebze bizde patates havuc pirinc ana yemek uc gun verdim. 4. Gunden itibaren bir sebze atiyorum. Cok karisik vermemeye dikkat ediyorum. Zaten kabiz oluyorlar. Aceleye gerek yok bence ömür boyu yiyecekler. İkininca vicdan azabi cekerim. Zaten kati kakasi.

Kızlar bugün aile hekimime uğradım yol üstü. Bebegimin göğüs kafesinde hafif bir çukurluk var,onu sordum. Kunduracı göğsü olabilir mi acaba dedim. Hani bu rahatsızlık akciğerleri ve kalbi etkiliyor diye. Şimdilik bir şey yok gibi devit 3 kullanmayı ihmal etme dedi. Sizin bebeklerinde hemen midenin üstü hafif içeri çökükmü.. Çok canım sıkıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…