2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Sesle güldüm suan ya bende de var o şarkılar merak etme daha ne şarkılar öğrendim eşim apartman inliyor yavaş diyor ama gözüm hickimseyi görmüyor biri şikayet için gelse de kavga edip sinirimi ondan cikarsam

kızlar, siz nefesınızı de yoruyorsunuz ama
sonra hiçten halınız kalmaz. benımkının favori şarkıları bunlar. söyledıklerınız hepsı içinde var ve daha eglencelı

kızlar, siz nefesınızı de yoruyorsunuz ama
sonra hiçten halınız kalmaz. benımkının favori şarkıları bunlar. söyledıklerınız hepsı içinde var ve daha eglencelı
İşte bundaki sarkilarin hepsini ezberledim burdan.favorim haydi gel beraber bir resim yapalım beyaz bi kağıdı rengarenk boyayalim

Patates havuç kabak pirinçti bizimde zateb. Bugun ekleme yaptım sadece. Artık büyüdüler yavaş yavaş alışması lazım. Et doktor önerisiydi. Bi sorun olmadı çok şükür.. Bol su veriyorum kabız olmasın diye. Meyve püreside iyi geliyor kabızlığa,dengeliyoruz bi şekilde.

Maze benimkide oyle bagirinca daha inatlasiyir. Cici , bal diyorum ona oyle inatlasmiyor. Yumusuyor

Soru sordum kimse cvp yazmadi. Sebze puresini yapinca ne jadarini yiyor. Ne kadari bir porsiyon oluyor

Soru sordum kimse cvp yazmadi. Sebze puresini yapinca ne jadarini yiyor. Ne kadari bir porsiyon oluyor
Bizim kullandığımız klasik kase boylarından örnek vereyim. Öğün olarak veriyorum ve yarım kaseden fazlasını yiyor. Zaten doyunca ağzını kilitliyor benimki almıyor anlarsın mutlaka doyduğunu,her bebeğin ölçüsü farklıdır. Bende ilk yedirdiğimde nasıl anlayacağım doyduğunu diye düşünüyordum. Zaten açsa ağlıyor :) ilk emzirdiğimdede nasıl anlarım doyduğunu diye düşünmüştüm ama öğrendik zamanla.. Buda öylr,öğreneceğiz zamanla..
Benim bebeğim emmiyor artık o yüzden ben öğün olarak veriyorum arada doymamışsa mama takviye ediyorum. Emzirenlerde sistem tam tersi olabilir,bilmiyorum.

Benimki muzu cok seviyor,oncesinde kac kez yalamisti yani.. ilk defa oldu bu.. Evet dikkat et bakalim.. Ben de vermem bir ay daha o zaman
dün 4.30 dan beri yapmıyor. normalde arası en fazla 12 olurdu. bakalım ne zaman yapacak.

selam yorgun savaşcılar, nasılsınız?
size de bazen her şey anlamsız gelıyor mu
bu sözü sanki yaşadıklarımı bilmiş de yazmışsın.
demiştim ya ek gıdaya başladık diye.
şeftali yermiştim ilk akşamı. sahahında yani dün sabahta verdim. öğlen yoğurt verdim. 3.30 gibi uyudu. 4 de kalktı. gözünün kenarı kızark gibiydi. sonra birden gözlerinin etrafı ve tüm yüzü kızardı. boynu ve sırtı da kıpkırmızı oldu.
gözü hafif şiş gibiydi. ateşleniyordu.
acile gittik. anlattım. alerji deidler. iğne yapıldı. 45 dk. falan bekledik geçirecek mi diye. azalttı ama tam geçirmedi.
serum takılsın dediler.
elini kolunu yamultarak damar aramaya koyuldular. çocuğum çığlık çığlığa ağlıyor.
buldular en sonunda takıldı. derken şişti çıkardılar.
işte o an ben son dayanma gücüme geldim. artık zor tutuyordum kendimi. ağladım ağlayacağım. dedim. durun az sakinleştireyim. aldım kucağıma.
sonra artık nasıl görünüyorsam, eşim sonradan dedi yüzün bembeyazdı o an, baktılar kağıda ne verilecek falan. çok da mühim bişey değilmiş. damarı bulunmuyor zaten. sorarsa doktor damar bulamadılar deyin dedi.
doktorda 8.30 gelecekmiş. saat 7ydi o ara. bekledik. o ara iyice azalmaya başladı.
acildeki doktor geldi. biz çocuk doktorunu bekliyoruz bu arada.
serumu yine deneyelim dedi. ben bu sefer direk ağlamaklı oldum. uzaklaştım ordan kucağımda oğlumla. yaşlar gözümden aktı akacak.
sonra babası konuşuyordu doktorla. serumu takmadılar.
doktor gördü. tekrar muayene etti. ek gıdayı kes dedi. hiçbirşey verme
cuma tekrar çağırdı. bu arada çocuk alerji doktoruyla da konuştu danıştı.
saat 10 gibi evdeydik.
ha birde tam çıkıyorduk. kanda alalım dediler. onu alırken bir ağladı.
çok çekti yavrum. ne zormuş bu işler. Rabbim kimseye yaşatmasın.

E
Bende emzirmiyorum yemiyor bazen ackende devam sutu istiyor. Bende yedigi kadar kadar veriyorum kitliyor agzini . Az mi yiyor tam kararindami o yuzden sordum.

Gecmiş
olsun canım. Allah bir daha yaşatmasin. Ek gida verirken bende tedirgin oluyorum. Allerjik besinlere baslarken hergun kaşik kaşik arttiriyorum vermiyorum. Dr da iyle dedi. Birsey olmaz diye birsey yok. Cogu bebek allerjik . Dr muayene ederken gelen bebeklerin ucte biri allerjik bebek dedi. Benimki dokunmayla bile kuzariyor vucudu. Korkuyorum o yuzden . Akrabalaruda uyariyorum. Birsey vermeye herkes merakli. Sakin vermeyin benden haversiz diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…