2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Gecmis olsun kiyamam minnosa bi kere bizdende sarilik icin kan aldilarda icim gitti nasl agladi yavrum zaten damla damla geliyo kac dk surdu zor sakinlestrdm

Kahvalti artik tam porsiyon yiyoruz. Sevdi. Disardayken bir iki kere farkli marka meyve puresi hazir kavanozlardan kullandim. Meyveden tiksindi. İcine cici bebe deneyecem. Sut tadini daha cok seviyor.

Soru sordum kimse cvp yazmadi. Sebze puresini yapinca ne jadarini yiyor. Ne kadari bir porsiyon oluyor
5 -6 aylık arası ise 120-150 cc sebze püresi 1 porsiyon
6-7 aylık arası bir Bebek için 210cc sebze püresine kadar çıkabilirsin
İlk verdiğin sebzeleri önce 3-4 kaşık gb ver 3 - 4 gün ara ile yeni sebze ekle

Polonya insani nasil oluyor cisrik?

Benim gorduklerim kadari hkkinda konusyorm elbette,keyifciler ceneciler :) anla iste:) trafikte de kotuler.. Senin komsular icin de seni cokk iyi anliyorum,erasmustayken turk arkdsmin-uniden snf arkdsmdi-kaldigi evde oturan bi zenci cocuk vardi. Surekli muzik tv son sesti,misafiri bitmezdi.. Adamlar eglenceye cok duskun oluyor naparsin

Cok gecmis olsunn.. Zor cidden,ne guzel keske sadece anne sutu yetseydi uzun bi sure.. Yogurt mu yapmis alerjiyi.. Yedirmeden once dudagina surun demis bir doktor,okumustum.. Yarim saatte belir edermis kendini.. Bazi bebekler boyle hassas..saglikla atlatalim ins su donemleri..

Gelmiş gecmis olsun kötü şeyler yasamissiniz insaallah tekrarlamaz bir daha

Gecmis olsun kiyamam minnosa bi kere bizdende sarilik icin kan aldilarda icim gitti nasl agladi yavrum zaten damla damla geliyo kac dk surdu zor sakinlestrdm

Gelmiş gecmis olsun kötü şeyler yasamissiniz insaallah tekrarlamaz bir daha

Çok teşekkürler hepinize.
İnşaallah yaşamayız. Kimse yaşamaz. El kadar bebekler. Kimbilir canları nasıl acıyor. Hep geçerdi içimden. Hastalıktan değil hastanede tedavi süreci yani bu yaşadıklarımdan, korkarım diye.

Canım yaklaşımçk 1-2 hafta önce yoğurt alarjısi bizde yaşadık her yeri şişti gözü dili ve her yeri kırmızı kırmızı oldu fakat bizim doktorumuz her Bebek'te böyle şeylerle karşılaşılabileceğini iğneydi serumdu çocuğu boşa deldirme desi Allerji ilacı yazdı onu 2 gün kullan gün içinde sürekli çocuğu suyun altına sok eğer 2 gün içinde geçmez daha çok artarsa o zaman görüşelim desi ek gıdayı kesme fakat yoğurtdu 2-3 hafta sonra tekrar dene dedi

çok geçmiş olsun canım. şeftalı ben 1-2 kez verdım alerjı rıskı yuksek meyve dıye vermıyorum
iğneden sonra serum takmalarına anlam veremedım bir türlü. benımkı de aynı sekılde iğne yapıldı ve bıraz bekledık çok az azalınca eve döndük. avil şurup yazıldı. yanı burada amaç iğneden sonra çoğalırsa sorun var demektir
o serumu o cocuga boş yere taktılar, boş yere ezıyet cekmıs yavrum.
aslında ek gıda da alerjısı olmayan seylerı biliyorsun denedıklerınden. ek gıda kesılırse ne yıyecekmıs, mama mı?

selam kızlar, bir günü daha gerıde bırakmış bulunuyoruz
allah sonraki günlerin sabrını versın
her şey çok sıkıcı ya eymenta için gecerlı degıl çünkü o işe gıdıyor bebege kv bakıyor
bu sefer ki adetım baya yogun ve agrılı
hani dogum yapmıs kadın adet sancısı cekmezdı

1 ay evdeyim kaynanama dedim hadi git bi yıllık izin yap gel
Yarin annem geliyor 2 haftada o kalacak

Kacinci adetin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…