2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Serumu kanı dilüe etsin yani sulandirsin diye veriliyorlar. Allerji eden madde kandan azalır. Azalinca etkiside azalir.

Uyaninca bakiyim aglaya aglaya uyandi biraz once emzrdm geri uyudu

Disler sadcee beyaz olarak mi belli? Beyaz kucuk cizgi? Sonrasinda mor cizgi oldu bizde,yarik gibi oldu.. 1hafta 10gun icinde bunlarin hepsi oldu dis patladi.. 4aylik kotnrolunde demistm hemsire inanmamisti,2hafta icinde ikisi de geldi.

Surrender normal dogum yapan kadinin sancisi gecer derler diye biliyorum ama belki yanlis biliyorum :) benm su ana kdrki olduklarmda sanci hic olmadi. Eskiden arada fena olurdu,surekli olan bir sey degildi ama..

Surrender normal dogum yapan kadinin sancisi gecer derler diye biliyorum ama belki yanlis biliyorum :) benm su ana kdrki olduklarmda sanci hic olmadi. Eskiden arada fena olurdu,surekli olan bir sey degildi ama..
benım hep sancılı gecer. e normalden farkım yoktu ki zaten
tek fark oraya kadar gırdı, geldi ama ordan cıkmadı

Disler sadcee beyaz olarak mi belli? Beyaz kucuk cizgi? Sonrasinda mor cizgi oldu bizde,yarik gibi oldu.. 1hafta 10gun icinde bunlarin hepsi oldu dis patladi.. 4aylik kotnrolunde demistm hemsire inanmamisti,2hafta icinde ikisi de geldi.
bizim uzun süredir beyaz çizgi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…