• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar .kac gündür yazamıyordum ,özlemişim :) haftasonu tahlıllerımı yaptırdım ,sonuclar dün cıktı ve troıdlerım çıldırmış. TSH olması gereken max değerden 4kat fazla,bende zehırlı guatr vardı ,2 yıl önce alındı troıdlerım . doktor ılacın dozunu artırdı ,sımdı bıraz daha ıyı gıbıyım , varmı troıd sorunu yasayan benım gibi?
Ben varım cnm ilk oğrendiğimde tsh 13 tu şuan 75 lik ilaç kullanıyorum
 
Evet benim de gönlüme göre oldu kısmetse doğum yapacağım zamanlar. Hatta hamile kaldığım ay henüz test yapmamıştım bilmiyodum hamile olduğumu bi arkadaşımla konuşuyoduk tam hamile kalınacak zamanlar karın iyice büyüdüğünde hem sıcaklar gitmiş olur hemde çocuk doğduğunda tam gezilce zamanlarda 6-7 aylık olur süper olur diyoduk meğer gönlümden geçen o sırada oluyomuş :KK48: Allah tamamını göstersin de bu kış bebişlerimiz ısıtsın içimizi :KK19:
amin canım benim. walla benim için mevsim farketmez diyodum ama en sewindiğim olay aşerme zamanının yaza denk gelmesi. bütün yaz meyveleri elimin altındaydı. kışın olsaydı kocamın vay halineydi valla :)
 
sagol canımbenım ,ilacın dozunu artırınca troıdlerde normale döner dedi doktor . her ay tahlıl yaptırıcam kontrol altında tutmak ıcın =/ sen nasılsın ,nasıl gidiyor tatlım
bununla geçmiş olsun canım en azından çaresi var üzme sakın kendini. ay benimde ne olsun canım ya.öyle bir kafa dalgınlığı varki. ya ben yana yakıla ikili test zamanını ayarlamaya çalışıyodum. 8 temmuzda doktora gidicez bebeğe göre 10+4 olacağımız için yapılmaz dedi. ardından tatile gidicez ve bayramda giriyor araya. ama en komiğide ben 20 temmuz haftasını da tatil diye kazımışım kafama. 29 temmuzda asıl doktorumda randevum var. ikili test zamanını kaçırcam diye üzüntüden kahroluyodum. meğersem 20 temmuz haftası tatil değilmiş :) :P tabi bunları farketmeden garantiye almak için hem tatil yerindeki bir hastaneden hemde arefe günü istanbuldaki bir hastaneden randewu almış bulundum ahahaha :)
 
Kızlar Ankarada olan var mı? Hangi doktora gidiyorsunuz ? Memnun musunuz? Yenimahalle devlet hastanesine giden var mı peki ya da bir duyumunuz var mı o hastane hakkında? Yurt dışındayım ben Türkiye'ye döneceğim hiçbir fikrim yok.. Bilgisi olan varsa sevinirim cevap verirseniz..
 
bununla geçmiş olsun canım en azından çaresi var üzme sakın kendini. ay benimde ne olsun canım ya.öyle bir kafa dalgınlığı varki. ya ben yana yakıla ikili test zamanını ayarlamaya çalışıyodum. 8 temmuzda doktora gidicez bebeğe göre 10+4 olacağımız için yapılmaz dedi. ardından tatile gidicez ve bayramda giriyor araya. ama en komiğide ben 20 temmuz haftasını da tatil diye kazımışım kafama. 29 temmuzda asıl doktorumda randevum var. ikili test zamanını kaçırcam diye üzüntüden kahroluyodum. meğersem 20 temmuz haftası tatil değilmiş :) :p tabi bunları farketmeden garantiye almak için hem tatil yerindeki bir hastaneden hemde arefe günü istanbuldaki bir hastaneden randewu almış bulundum ahahaha :)

hahahhahah , cok tedarikli gördüm seni yelizciğim :)) tatiliniz yarıda kesilmiyo Allahtan :)
 
selam kızlar .kac gündür yazamıyordum ,özlemişim :) haftasonu tahlıllerımı yaptırdım ,sonuclar dün cıktı ve troıdlerım çıldırmış. TSH olması gereken max değerden 4kat fazla,bende zehırlı guatr vardı ,2 yıl önce alındı troıdlerım . doktor ılacın dozunu artırdı ,sımdı bıraz daha ıyı gıbıyım , varmı troıd sorunu yasayan benım gibi?
Canım bende de var aynı sorun. Hipotiroidit. Hasimato. Şu an 175 euterox kullanıyorum. Çok şükür şimdilik iyi. Endokronoloji Dr. Kadın doğumdan önce bana geleceksin diyor. :eek:
 
Canım bende ekşi tuzlu şeylere dayanamıyorum. İlk günden beri erkek hissediyorum eşimde ısrarla kızım diye seviyo :KK48: badem yağını bende duydum hiç çatlak yapmıyormuş ama senin gibi tüylenmeden korkuyorum
benimde ayni bakalim ne olacak cinsiyet leri miniklerimizin :)
 
canım bende o haftalarda sırf ekşiyle beslendim.henüz daha yeni başladı tatlı isteğim.çikolata bile tiksindiriyordu.12. haftada herşey değişti birden bire.bizimde gönlümüz kızdan yana ama erkekte olsa olur tabiki.badem yağı sakın sürme mahfolursun..tabiki bende üşeniyorum.gün aşırı anca.lierac diye bir kremden bahsediyorlar onu da kullanmayın diyenler var.susam yağı da iyiymiş aklında olsun.
bende bitane daha duydum onada bakim ole alirim dedim ama aklima gelmio leraci arkadsm onerdi cok memnunum dedi ama bilemiorum susam yagini hic duymamistim onuda alırım kendimi yagli gurese cikcak gni hissediorum surerken :)
 
Merhaba Kızlar,

İkili testten geliyorum. Hiç panik olduğum kadar korkulacak bir şy yokmuş. Detaylı bir şekilde ultrasonla organları, burun kemiği, ense kalınlığı ve baş-popo uzunluğuna baktı. Bizim ufaklık hiç yerinde durmadığı, devamlı hareket halinde olduğu için enseyi 1 saat sonunda ölçebildi. 0.81 çıktı gayet nırmal. Ayrıca kan verdim sonuçları 1 hafta sonra alacağım. Ultrasonda %70 oranda doğru sonuç alınıyor ama kan testiyle bu sonuç yüzde 90 lar a çıkıyormuş. Ultrason iyiyse kandan korkma bile dedi. Genellikle ikili testten çok korkuluyor ama ben bunun bu kadar korkulacak bir şy olmadığını anlatamıyorum bayanlara çok az ihtimal kötü sonuç alıyoruz dedi. Kimse korkmasın diyeceğim ama biliyorum herkes kendi yaptırmadan içi rahat etmeyecek. Bu sayfadaki herkesin sonucunun iyi çıkacağına yürekten inanıyorum. Son olarak %70 kız olduğunu söyledi:))
oyyy masallah annesi insallah sagsalim kucaginiza alirsiniz prensesinizi :) bende korkuorum ama yaptricam ne gelirse Rabbim den
 
Kötü oldum yaa, bazı insanları anlamak güç.
Kızın biri sanırım haftanede staja başlamış, az önce face de ölü bebek fotoğrafı paylaşmış 2 tane "ölü doğum" adı altında.
Direkt sildim listemden.. Amaç nedir, ne için bu tarz fotoğraflar sosyal medyada paylaşılır cidden anlamıyorum
zaten aptal aptal seyleri herkes paylasio ya sinir oluyorum ne anliolr acaba cok kiziyorum cok
 
troıdlerın alındımı senın de? bende eutrox 100 luk kullanıyodum ,sımdı 150 lıge cıkardı .sen hangı ılacı kullanıyosun?
Yok benim alınmadı hamilelik dusundugumde doktor istemişti bu testi şansa ozaman öğrendim hipotroit 5 ay ilaç falan kullandım birtanede nodul var sonra hamile kaldım işte ilaçla kontrol altında seninki ilaçla dusmuyormuydu neden alıyorlar pekte bilgim yok aslında
 
Teyzoşlar ben büyüyorum galiba artık ::)))))) :):):
 

Eklentiler

  • image.webp
    image.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 94
Kızlar yok mu hiç Ankara'dan doktor tavsiyeniz ? Ayrıca çatlaklardan kurtuluş yok maalesef neler kullanmadım ki Öncesinde de sonrasında da en iyi en kaliteli kremlerden yağlardan ama Çatladı heryerim bilmiyorum acaba daha mı çok çatlardı kullanmasam.. Sadece yapmanız gereken Nemlendirmek basit şeyler Kullanın paranızı israf etmeyin boşa..
 
Back
X