2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Gecmis olsun cnm ya. Eşinin oyle tepki vermesi cok normal. Okurken bile sinirlendim . Biz dikkat etsek gelir bi ... (ne desem az kalir ). Başına bela olur. Ya birsey olsaydi . Allah korusun. Allah in emanetlari Allah a emanetler.
Sağol canım,allah korudu valla.. Sen isteğin kadar dikkatli ol,böyleleri oldukça işimiz zor..

gözün aydın :=)
niye şaşırmıs ki ilaçsız gecmesıne? bizde de mikrop vardı antıbıyotık verdı kullanmadım ben.
evet bizimki aşıdan 1 saat içinde hızlı sekılde yayılmaya basladı suratına
sonra bır baktım kulaklarında, sırtında.

bende istemıyorum
gelmıyor da zaten
Bizede gelen giden yok bi kvdegil bi annemgl ama her gun ev kirleniyo supurup siliyorm biktm valla artk dun supurmedm dnde evde yoktum olsam kesin supururdum is yapmaktan her yerim agriyo artik supurup silmesem olmuyo emekliyo agzini yuzunu ellerini yerlere degiyo

benımde öyle
2 günde bi süpürüp siliyorum ama yıne aynı; leş gibi
bezdım valla

benımde öyle
2 günde bi süpürüp siliyorum ama yıne aynı; leş gibi
bezdım valla
Aynen bende biktm smdide evi spurdum koltuklarin kiliflarini yikadm gecirdim evi silcem balkonun camlari silincrk canim tatli istyo ama yapmicam balkonun caminida yarin silcem yeter bugune bu kadar is

Canım bizimde alerjimiz var sebze ve meyve devam ediyoruz
Bizimde teste çıkmadı ama ben yediğimde tepki veriyor

Bebek bana bişey yaptirmiyor illa biri yanında olacak yoksa mümkün değil

Canım bizimde alerjimiz var sebze ve meyve devam ediyoruz
Bizimde teste çıkmadı ama ben yediğimde tepki veriyor

Peki biz yedigimizde reaksiyon vermiyorsa kendisi bizzat yediginde olma ihtimali yuksek mi sence? Sende baya onceden olmustu yanlis hatirlamiyrsam :/ bilirsin belki.. Ben de bugun yumurta vericem bakalim

Peki biz yedigimizde reaksiyon vermiyorsa kendisi bizzat yediginde olma ihtimali yuksek mi sence? Sende baya onceden olmustu yanlis hatirlamiyrsam :/ bilirsin belki.. Ben de bugun yumurta vericem bakalim
Yüksek mi bilemiyorum canım ama olma ihtimali var bezen annenin yediğini tolere edebilieken kendi yediğini tolere edemeyebilir...
Bence her ihtimale göre çok az ver

Yüksek mi bilemiyorum canım ama olma ihtimali var bezen annenin yediğini tolere edebilieken kendi yediğini tolere edemeyebilir...
Bence her ihtimale göre çok az ver

Tesekkur ederim canim. Zaten kendi yedigi icin az yiyor.. Agzina bikac defa gotururse yetiyor amn da aman sisiyor yiye yiye sanki ama yumurta ve sut urunlerine o yemek istese bile ben az veririm,ne olur ne olmaz bakalim..

Tesekkur ederim canim. Zaten kendi yedigi icin az yiyor.. Agzina bikac defa gotururse yetiyor amn da aman sisiyor yiye yiye sanki ama yumurta ve sut urunlerine o yemek istese bile ben az veririm,ne olur ne olmaz bakalim..
Afiyet olsun alpişe
Bizim alerjimiz de çok tepki veriyordu şimdi yavaş yavaş diyeti açıyoruz yoğurt yedim tepki vermedi çok şükür...ona yoğurt mayalayacagim günleri bekliyorum

Afiyet olsun alpişe
Bizim alerjimiz de çok tepki veriyordu şimdi yavaş yavaş diyeti açıyoruz yoğurt yedim tepki vermedi çok şükür...ona yoğurt mayalayacagim günleri bekliyorum
Bende yumurta vermiyorum ya . Bugun kahvaltisina muz koydum sevmedi eksitti yuzunu. Tuzlu seviyo gurme yarin zeytin ekliycem.

Pembedon5 bi evi tasiyamadin ha...
valla..ahşap masamı dün getirttim..
İçine yeni kiracıda oturmuş
Kitapları yazar ve alfabetik sıra ile dizerken azarlandım
Demek çok titiz çalışıyorum
Nescafe türk kahvesi çay molalarım
Sayfalar ilerledi,alıntılar etiketler
Bilgisayarı açarsam...fotoda atıcam da...çok uyuz abi yaaaa açılışı deli ediyor...komut veriyorum tez canlıyom bide ard arda
Bi tuhaflaşıyor muuuuusa iyice numaracı oldu..gözümün içine baka baka gevreklenip ağlıyor
Sabah 05.00 -06.00 arası osurma seansı...odası güneş fena alınca ezandan sonra yanıma taşıyorum ,odamız siyah bizim perdeler falan anlayacağınız wampir kutusu
Böylelikle uyuyor 2 saat daha..ama o osurtma ardından odanın havası
Resmen osurmaya geliyır odaya
Kocama ve diğer emniyet güçlerine tatif yatacak
3 gece eve gelmedi
Napıp edip kendime bişi aldırmam lazım
Ülen siz dötüğünüz üstünde otururkene kocam yollarda uygulamada
Yalnız bir iki karafatma görüldü geceleri evde acayip sinir oldum..şuan her yakaya ilaç attık..
hiç sevmem.
2 yıl sonra batıya göçersek yalıda oturcam

Bu kadar smileye koymasanda gülüyoz be pembe

Şuan ben bahsettiğin o basit kısımdayım
Haşla
Ver eline
Yemesin...

İleride hangi boyuta geçer bilmiyorum
İçimdeki ye evladım model annesini astım
Hortlamazsa iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…