- 9 Mart 2015
- 7.404
- 10.652
- 448
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #97.461
Sağol canım,allah korudu valla.. Sen isteğin kadar dikkatli ol,böyleleri oldukça işimiz zor..Gecmis olsun cnm ya. Eşinin oyle tepki vermesi cok normal. Okurken bile sinirlendim . Biz dikkat etsek gelir bi ... (ne desem az kalir ). Başına bela olur. Ya birsey olsaydi . Allah korusun. Allah in emanetlari Allah a emanetler.
gözün aydın :=)merhabalar güzel annişler. :)
dün sonuçları gösterdik.
çıkan sonuca göre süt alerjisi yok.
Ammalakin, bizim doktor pipirikli çıktı. testler yüzde yüz güvenli olmaz. yüzde20 yanılma payı olabilir. elde yaptığındada bişey çıkmamıştı.
kakasında da bişey yok. az mikrop varmış. o gün görseymiş antibiyotik verirmiş. bir daha oldu mu dedi yok dedim. az şaşırdı ilaçsız geçmesine.
sonuç olarak, 15 gün daha bekliyoruz. sütve ürünleri yasağımız devam ediyor. 15 gün sonraya randevu verdi.
tekrar elden alerji testi yapacak. sonra yoğurt yedirip bekleyeceğiz 1 saat falan.
herşeye rağmen kesin emin olalım, verirken doktor kontrolünde olsun dedi. iyi dedim.
hayati alerjik reaksiyonlar 1 saate belli olurmuş.
bakalım ne çıkacak bu sefer.
hatta o gün daha farklı bişey vermediğine emin misin, ilaç içtin mi falan dedi. bacağında sinek ısırığı gibi bişey var demiştik. onu hatırlatacaktım ki, içeri girenler yüzünden kaldı. laf değişti, diyemedim.
yani 15 gün daha yoğurtsuz geceçek.
öğünleri en az olan benim galiba.
bir meyve veriyorum birde sebze çorbası yani püresi. o kadar.
Bizede gelen giden yok bi kvdegil bi annemgl ama her gun ev kirleniyo supurup siliyorm biktm valla artk dun supurmedm dnde evde yoktum olsam kesin supururdum is yapmaktan her yerim agriyo artik supurup silmesem olmuyo emekliyo agzini yuzunu ellerini yerlere degiyobende istemıyorum
gelmıyor da zaten
benımde öyleBizede gelen giden yok bi kvdegil bi annemgl ama her gun ev kirleniyo supurup siliyorm biktm valla artk dun supurmedm dnde evde yoktum olsam kesin supururdum is yapmaktan her yerim agriyo artik supurup silmesem olmuyo emekliyo agzini yuzunu ellerini yerlere degiyo
Aynen bende biktm smdide evi spurdum koltuklarin kiliflarini yikadm gecirdim evi silcem balkonun camlari silincrk canim tatli istyo ama yapmicambenımde öyle
2 günde bi süpürüp siliyorum ama yıne aynı; leş gibi
bezdım valla
Canım bizimde alerjimiz var sebze ve meyve devam ediyoruzmerhabalar güzel annişler. :)
dün sonuçları gösterdik.
çıkan sonuca göre süt alerjisi yok.
Ammalakin, bizim doktor pipirikli çıktı. testler yüzde yüz güvenli olmaz. yüzde20 yanılma payı olabilir. elde yaptığındada bişey çıkmamıştı.
kakasında da bişey yok. az mikrop varmış. o gün görseymiş antibiyotik verirmiş. bir daha oldu mu dedi yok dedim. az şaşırdı ilaçsız geçmesine.
sonuç olarak, 15 gün daha bekliyoruz. sütve ürünleri yasağımız devam ediyor. 15 gün sonraya randevu verdi.
tekrar elden alerji testi yapacak. sonra yoğurt yedirip bekleyeceğiz 1 saat falan.
herşeye rağmen kesin emin olalım, verirken doktor kontrolünde olsun dedi. iyi dedim.
hayati alerjik reaksiyonlar 1 saate belli olurmuş.
bakalım ne çıkacak bu sefer.
hatta o gün daha farklı bişey vermediğine emin misin, ilaç içtin mi falan dedi. bacağında sinek ısırığı gibi bişey var demiştik. onu hatırlatacaktım ki, içeri girenler yüzünden kaldı. laf değişti, diyemedim.
yani 15 gün daha yoğurtsuz geceçek.
öğünleri en az olan benim galiba.
bir meyve veriyorum birde sebze çorbası yani püresi. o kadar.
Bebek bana bişey yaptirmiyor illa biri yanında olacak yoksa mümkün değilBizede gelen giden yok bi kvdegil bi annemgl ama her gun ev kirleniyo supurup siliyorm biktm valla artk dun supurmedm dnde evde yoktum olsam kesin supururdum is yapmaktan her yerim agriyo artik supurup silmesem olmuyo emekliyo agzini yuzunu ellerini yerlere degiyo
Canım bizimde alerjimiz var sebze ve meyve devam ediyoruz
Bizimde teste çıkmadı ama ben yediğimde tepki veriyor
Yüksek mi bilemiyorum canım ama olma ihtimali var bezen annenin yediğini tolere edebilieken kendi yediğini tolere edemeyebilir...Peki biz yedigimizde reaksiyon vermiyorsa kendisi bizzat yediginde olma ihtimali yuksek mi sence? Sende baya onceden olmustu yanlis hatirlamiyrsam :/ bilirsin belki.. Ben de bugun yumurta vericem bakalim
Yüksek mi bilemiyorum canım ama olma ihtimali var bezen annenin yediğini tolere edebilieken kendi yediğini tolere edemeyebilir...
Bence her ihtimale göre çok az ver
Yavrum beni yormuyo cok sukur ev isi yoruyo vallaBebek bana bişey yaptirmiyor illa biri yanında olacak yoksa mümkün değil
Afiyet olsun alpişeTesekkur ederim canim. Zaten kendi yedigi icin az yiyor.. Agzina bikac defa gotururse yetiyor amn da aman sisiyor yiye yiye sankiama yumurta ve sut urunlerine o yemek istese bile ben az veririm,ne olur ne olmaz bakalim..
Bende yumurta vermiyorum ya . Bugun kahvaltisina muz koydum sevmedi eksitti yuzunu. Tuzlu seviyo gurmeAfiyet olsun alpişe
Bizim alerjimiz de çok tepki veriyordu şimdi yavaş yavaş diyeti açıyoruz yoğurt yedim tepki vermedi çok şükür...ona yoğurt mayalayacagim günleri bekliyorum
Pembedon5 bi evi tasiyamadin ha...
Bu kadar smileye koymasanda gülüyoz be pembevalla..ahşap masamı dün getirttim..
İçine yeni kiracıda oturmuş
Kitapları yazar ve alfabetik sıra ile dizerken azarlandım
Demek çok titiz çalışıyorum
Nescafe türk kahvesi çay molalarım
Sayfalar ilerledi,alıntılar etiketler
Bilgisayarı açarsam...fotoda atıcam da...çok uyuz abi yaaaa açılışı deli ediyor...komut veriyorum tez canlıyom bide ard arda
Bi tuhaflaşıyormuuuuusa iyice numaracı oldu..gözümün içine baka baka gevreklenip ağlıyor
Sabah 05.00 -06.00 arası osurma seansı...odası güneş fena alınca ezandan sonra yanıma taşıyorum ,odamız siyah bizim perdeler falananlayacağınız wampir kutusu
Böylelikle uyuyor 2 saat daha..ama o osurtma ardından odanın havası
Resmen osurmaya geliyır odaya
Kocama ve diğer emniyet güçlerine tatif yatacak
3 gece eve gelmedi
Napıp edip kendime bişi aldırmam lazım
Ülen siz dötüğünüz üstünde otururkene kocam yollarda uygulamada
Yalnız bir iki karafatma görüldü geceleri evdeacayip sinir oldum..şuan her yakaya ilaç attık..
hiç sevmem.
2 yıl sonra batıya göçersek yalıda oturcam
Bu kadar smileye koymasanda gülüyoz be pembe
Atalay filiz gibi gizli mesajı aldım...Maşallahhh
Hep güll güldürr inşallahh
Yoksa biz ek gıda
Ve bunalım konularından öteye gidemiyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?