- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #97.441
Aynen ya. Git yuzune sur madem, hem bacagina suruyon hem benim koltugumun icine ediyonBende hoslanmiyorum hic ama hoslananlar var baksana bunlari sokacan boya kovasina cikarcan tamam daha zahmetsiz
Bende bu pislenen evdem muzdaribim komsular bir geliyor 3 gun ev temizliyorum artik gorusmeme karari aldimAynen ya. Git yuzune sur madem, hem bacagina suruyon hem benim koltugumun icine ediyon
Bizim alerji mamasi kadar olamaz benceO hipp yulafli nasil igrenc anlatamam... Meyve ile karistirdim yine yemedi benimki. Sonra bi tadina baktim kusacaktim neredeyseattim gerci benim kiz hicbir kasik mamasini sevmedi, veremiyorum :) yogurt yiyiyor kasik mamasi yerine, aksamlari bir ufak kase.
Bu sıcakta o sürülür mü beeKoltuga oturmuslar koltuk fondoten lekesi, dusunuyorum ulan bu nasil olabilir diye, sonra dustu jeton, bacak fondotenleri! Allah kahri bela! Bok gibi
Okadar çok çeşit marka var ki.. Dediğim gibi koltuğun girdiği testler önemli. Allsh korusun kaza anında ne olduğu önemli. Tedbir işte kendimizce takdir allahın..Wwoouuww
Fiyat uçukkk
İnşallah memnun kalırsınız canım
Hassas bi mevzu
Biraz bakındım da 100 tl ye de oto koltuğu var
Ah ahhben içine pamuklu çarşaf serıyorum terlememesı için.
Aynen yaaa al benden de o kadar gece temizlik tabiyorum sessiz sesiz elektirikli süpürgesini değiştim sessiz olanı aldım sonrada bizimki diyorki ne zırp pırt temizlik yapıyorsun sanki ben çok istiyorum kızı aldık tatile gittik oradan dönünce evde durmak istemedi aldık yazlığa geldik tabi yazlıkta yine kızla ben akşama kadar çocuk yine bunalıyor evi temizle ütü yap üyü yetişmezse benim bu gömleğim niye yok sonrada zırt pırt temizlik yapıyorsun diyor afedersin oturduğumu hatırlamıyorum son 1 senedir şimdi kızın kahvaltısını yaptırdım uyuttum dün gece 3 ten beri uyumadı evi temizleyeceğim ve çocuğa bir aktivite bulmam lazım üstüne yemek bebişte yemek ütü...Ya eve kimse gelmesin, istemiyorum, ev pisleniyor sonra gecenin bi korune kadar yine ben temizliyorum. Esim diyoki, muzemi lan bizim ev? Valla cok daraldim artik ya. Bi salicam ev cop eve donusecekbir de diyoki utanmadan, yerleri silerken zevk duyuyosun galiba he ruh hastasiyim ben, kahvemi alip koseye cekilmek varken bayiliyorum zaten ev silmeye
Bende istemiyorum yalan yokYa eve kimse gelmesin, istemiyorum, ev pisleniyor sonra gecenin bi korune kadar yine ben temizliyorum. Esim diyoki, muzemi lan bizim ev? Valla cok daraldim artik ya. Bi salicam ev cop eve donusecekbir de diyoki utanmadan, yerleri silerken zevk duyuyosun galiba he ruh hastasiyim ben, kahvemi alip koseye cekilmek varken bayiliyorum zaten ev silmeye
Öyle canımOkadar çok çeşit marka var ki.. Dediğim gibi koltuğun girdiği testler önemli. Allsh korusun kaza anında ne olduğu önemli. Tedbir işte kendimizce takdir allahın..
Çocuğun oturmama durumuda var kimi çocuk istemiyor. Bu konudada kararlıyım istesiği kadar ağlasın orda oturacak. Bikaç kere ağlar sonra alışır..
Dedim ya milyarlık arabaya biniyoruz bikaç bin mi sakınıyoruz güvenlik için. Zaten kim için çalışıyoruz ki ? Kolay mı her sabah bırak git işe..
Herkesin bütçesi kendine tabi,o yüzden çok çeşit var işte. Koltuk fln hikaye kader kısmet bu işler.. Allaha emanet bebeklerimiz..
Amin amin.. Dün akşam bagajdan bebek arabasını çıkardı eşim,kızımda kucağımda. Bebek arabasına yerleştirmeye çalışıyorum eşimde arabada çantamızı fln topluyor. Arkamızda duran arabadaki zeka engelli hödük arkasına bile bakmadan geri geri geliyor bize doğru. Kalabalık biyerdeydik insanlar bağırdı biri arabayı yumrukladı derken ancak durdu. Eşimin gözü döndü nasıl arkana bakmazsın diye öldürecek adamı,ben korkudan şoka girdim heralde. Özür diliyor eşiyle bişey oldumu bilerek olmadı diyor. Defol git dedim gözümün önünden yoksa hakim olamıycam kendime başım belaya girecek.. Herşey çok anlık,allaha emanetiz.Öyle canım
Rabbim korusun inşallah hepimizin yavrusunu
AaaaaAmin amin.. Dün akşam bagajdan bebek arabasını çıkardı eşim,kızımda kucağımda. Bebek arabasına yerleştirmeye çalışıyorum eşimde arabada çantamızı fln topluyor. Arkamızda duran arabadaki zeka engelli hödük arkasına bile bakmadan geri geri geliyor bize doğru. Kalabalık biyerdeydik insanlar bağırdı biri arabayı yumrukladı derken ancak durdu. Eşimin gözü döndü nasıl arkana bakmazsın diye öldürecek adamı,ben korkudan şoka girdim heralde. Özür diliyor eşiyle bişey oldumu bilerek olmadı diyor. Defol git dedim gözümün önünden yoksa hakim olamıycam kendime başım belaya girecek.. Herşey çok anlık,allaha emanetiz.
İnsanlar dikkatsiz ve aceleci. Arkana bakmadan geri çıkmak nedir ya. Allah korudu valla. Trafik sıkıntı ya,tamamen allaha emanet yaşıyoruz.Aaaaa
Çok geçmiş olsun
Verilmiş sadakanız varmış
Biliyomusun rüyamda buna benzer bişey gördüm
Şimdi sen söyleyince hatırladım
Çok tehlikeli trafik
Hele istanbulll
Ben artık ters yönde bile sağa sola bakıyorum
Malum memleketimiz de
Kırmızı ışıkta geçmek
Emniyet şeridini ihlal etmek
Ters yönde gitmek
Hız limiti aşmak
Kaldırımdan araç sürmek hobi
O yüzden yayayken bile çok dikkat etmeliyiz...
Kamu spotum sona ermiştir
Benimkid cok terliyor ya kizarikliklari gecmiyo o yuzden isilikle karisik. ayakta sallayinca ikimizde terliyoruz. Normaldede cok hareketli eli ayagi durmuyo hep hareket yerdede durmaz aglar . Sakin durmuyo kiAh ahh
Seriyorum sur bende yapıyorum
Hatta yanımda yedek bile götürüyorum
Ter terr
Gecmis olsun cnm ya. Eşinin oyle tepki vermesi cok normal. Okurken bile sinirlendim . Biz dikkat etsek gelir bi ... (ne desem az kalir ). Başına bela olur. Ya birsey olsaydi . Allah korusun. Allah in emanetlari Allah a emanetler.Amin amin.. Dün akşam bagajdan bebek arabasını çıkardı eşim,kızımda kucağımda. Bebek arabasına yerleştirmeye çalışıyorum eşimde arabada çantamızı fln topluyor. Arkamızda duran arabadaki zeka engelli hödük arkasına bile bakmadan geri geri geliyor bize doğru. Kalabalık biyerdeydik insanlar bağırdı biri arabayı yumrukladı derken ancak durdu. Eşimin gözü döndü nasıl arkana bakmazsın diye öldürecek adamı,ben korkudan şoka girdim heralde. Özür diliyor eşiyle bişey oldumu bilerek olmadı diyor. Defol git dedim gözümün önünden yoksa hakim olamıycam kendime başım belaya girecek.. Herşey çok anlık,allaha emanetiz.
Söylenecek o kadar şey varki. Allah a sıginmaktan baska çaremiz yok. Allah kazadan beladan yavrularimizi korusun .Aaaaa
Çok geçmiş olsun
Verilmiş sadakanız varmış
Biliyomusun rüyamda buna benzer bişey gördüm
Şimdi sen söyleyince hatırladım
Çok tehlikeli trafik
Hele istanbulll
Ben artık ters yönde bile sağa sola bakıyorum
Malum memleketimiz de
Kırmızı ışıkta geçmek
Emniyet şeridini ihlal etmek
Ters yönde gitmek
Hız limiti aşmak
Kaldırımdan araç sürmek hobi
O yüzden yayayken bile çok dikkat etmeliyiz...
Kamu spotum sona ermiştir
bende istemıyorumYa eve kimse gelmesin, istemiyorum, ev pisleniyor sonra gecenin bi korune kadar yine ben temizliyorum. Esim diyoki, muzemi lan bizim ev? Valla cok daraldim artik ya. Bi salicam ev cop eve donusecekbir de diyoki utanmadan, yerleri silerken zevk duyuyosun galiba he ruh hastasiyim ben, kahvemi alip koseye cekilmek varken bayiliyorum zaten ev silmeye
Yaz kiş gunes demeden aksatmadan ver mutlaka. Zamani gelince dr keser. Bi iki aya tahlil yapilir. Demir d vit. Hepatit asisi tutup tutmadigi simdi asi kontrolu yapiliyormu bilmiyorum. Kemik gelisimi besinlerle olmuyor. Kalsiyum fosfor d vit lazim. İlac konusunda bilmiyorum canim. Yurt disindan getirttirdim ama guvenemedim eski ilaca dondum. Bakanliktan onayli. Boyu cok uzamadi. Kemikleri çikik hala sanki( nasil anlatsam bunu bilemiyorum) .kızlar ya bişey sorucam benim kızçem 7 aylık dvit damlayı doğru düzgün vermedim yaz geldi güneş var muhabbetine ama niyeyse bikaç gündür kafama takıldı vicdanım rahat değil yanlış mı yapıyorum başlayayım mı tekrar monovite ya da önerebileceğiniz güvenilir d vitamini damlası var mı ne olur acil yardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?