2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Şuan ben bahsettiğin o basit kısımdayım
Haşla
Ver eline
Yemesin...

İleride hangi boyuta geçer bilmiyorum
İçimdeki ye evladım model annesini astım
Hortlamazsa iyidir
Cisrikle sen biliv anası idiniz dimiyavv iyica delirdiniz ha
Zaten kendi yiyecek..neden bebekliğini yaşatmayıp anında eğitime tabi tutuyonuz
Bende haşlama veriyom yavaştan ama karnı doyunca

Cisrikle sen biliv anası idiniz dimiyavv iyica delirdiniz ha
Zaten kendi yiyecek..neden bebekliğini yaşatmayıp anında eğitime tabi tutuyonuz
Bende haşlama veriyom yavaştan ama karnı doyunca
Yookk yauuvv
Sıfır eğitimm
Çocuk evi de kendini de leş ediyorr
Aslında tam tersi özgürlük...
Elinde şerbetini akıttığı muzun yapışkanlaşmış kalıntılarını önce saçlarına yedirip sonrada yere fırlattığında içimde bombalar patlıyo olsada
Yüzüne gülüyorum
Yapmacık anne

Şii bişi dicam...
Yarın 4-5 saat bişi verme...şöyle kabak havuç patetes suda haşla içine at bi avuc erişte mi pirinçimi ne ise..sonra pişince koyu kıvamlı z.yağı tereyağ nese işte ekle...koca bi kase ağzını aça aça yiyice na o zaman yaaaavvrımmmmm yavrummmmm dersin
Ben sen kendin ye doydugunu bilirsin sandımdı de
Şu minoklarınız be zaman çorbayı kibarca kendi içecek acaba biz bile hala akıtıyorken
Nese ama sizi dwstekliyorum...durmak yok...devam dwvam

Şimdi Ben minnoşu bir aylık kontrole götürdüm
Doktor işte açtı orasını burasını inceliyor
başladı yok çocukta Sarılık var
Yok alerjisi var
yok gözü şaş bakıyo
yok şöyle olmuş
yok böyle olmuş
moralimi bozdu ben diplerde
Zaten lohusalık tavann

Ondan sonra kontrol bitti Kapıdan çıkarken de yarım ağızla
iyi bakmışsın iyi bakmışsın Diyo

Şimdi sen de ona benzedin he
Ver püre gazını sonrada
Sizi destekliyorum...

Vallahi 5 dakika önceki patates yeme
girişimi 0 başarıyla sonuçlandı
Etini kesiyomuşum gibi ağladı kaldırdım tekrar masadan

Bi saat haşlayıp yarım saat klima önünde soğutup
yenmeden sinir harbi ile mıncıklanan patatesler çöpe yolculuk etti
Şimdi de elinde yüzünde ve masadaki beş dk da zift gibi yapışan nişastayı çıkarmam lazım

bakalım ne olacak o zaman. İnşaallah bişey olmaz.

Canım bizimde alerjimiz var sebze ve meyve devam ediyoruz
Bizimde teste çıkmadı ama ben yediğimde tepki veriyor
dediğin gibi kimisinde annesütündende oluyormuş.
mesela biz sırada beklerken bir kadın vardı. onun çocuğundada anne sütünden geçiyormuş. hatta ilkten anlamamış doktorlar alerji olduğuna. egzaman demişler. bissürü ilaçlar vemişler el kadar bebeğe.
sonunda yine annesinin aklına düşmüş alerji olabileceği. emziedikten sonra daha fena olduğunu farketmiş. şimdi zeytin ekmek yiyormuş kadıncağız. özel maması varmış. tadı acı biber gibiymiş.
geçmiş olsun. İnşaallah geçicidir sizinki.

Peki biz yedigimizde reaksiyon vermiyorsa kendisi bizzat yediginde olma ihtimali yuksek mi sence? Sende baya onceden olmustu yanlis hatirlamiyrsam :/ bilirsin belki.. Ben de bugun yumurta vericem bakalim
bana doktor sordu. yiyorum demiştim. keseceklerdi ama kesmediler. bişey de olmadı çocuğa.
belli olmuyor herhalde.

Guldum sizlere vallahi:)

Bizim de yumurta gayet basarisiz oldu. Ya zaten dunden beri ayri bi huysuz ben cozemedm ama skntisi var belli.. Kucagimda bile zor duruyr cunku,kendini yemege veremez oldu.. Yumurta da her yeri mahvetti,mincik mincik oturdugu yer,laminaat,saci basi hep batti. Direk dus aldirdim,emdi uyudu simdi.

Iki turlu de olabiliyor demek ki ilginc gercekten.. Hem ne yiyecegini dusun hem bir sey olur mu diye dusun.. Baska isimiz kalmadi vallahi..

benimde bat 4 mayıs, haydi bakalım hayırlısı olsun hepimiz içinnn

merhaba hamile kalma sürecinizi paylaşırmısınız ? hamile kalmaya çalışsanlar hep birbirine soru sorduğu için kimse cevap alamıyor.... hamile kalanların deneyimlerinden öğrenmeye çalışayım dedim.. yurmurtlama takibi yaptınız mı .. ilişki sıklığı vs.. paylaşırsanız sevinirim..

Ben aneliyat gecirdim . Ameliyat sonrasi adet duzenim bozuldu. 2. Ay dr a gittim. Polikistik over olabilir dedi. Yumurtlama icin kan verdim evdede digital test yaptim. Tabii polkistik iveri duyunca ibrahim saracoglunun incir havuckurunu yaptim. Daha once sogan kurunu yapmistim. Hem kan sonucu hem testte yumurtlama oldu. İliski sikligina dikkat etmedim. Testte yaziyor ama. İnsallah Allah sana da kismet eder.

O bahsettiğin gariplik bizdede vardı
Bugün 2 kez oturttum 2 kez de yemedi
Hatta 2. De patatesi yemeyince muz verdim onu da yemedi
Masayı yedi
Kemirdi

Muz ve kayisi ezdim verdim kasigi eline,yedi:)

Yani sen şimdi pembenin gazına mı geldinn

Afiyet olsun
Alp muz yedi
Alp yemek yemeyi seviyor
Alp akıllı
Sizde alp gibi olun minnoşlar

:) yok zaten vercektim meyve ama baktm cok ezilmis..ben de parcali halde ezdim,zatenbenim yedirmeme musaade etmedi,kendi aldi yedi.bi ara da damagina sert carptirdi herhalde,bi agladi boncuk boncuk gozyasi ile yemeye devam etti. Meyveyi yiyor ya masallah

Sizinkide rezilllik canıııımmm
Kendi kendinize iş çıkarıyonuZ
Ben kaşıkla yedirirken heryer batıyorda delleniyom
Çok değil yakında vazgececeksiniz.milletin dadısı yardımcısı varda biliv yapıyo

neden huzursuz bi sor bakim bana

Ablamlara foto atiyorum ya sende ne sabir varmis diyorlar,ayyy yumurtanin kokusunu almis gibiyimmm iyy falan

Vlogger ni blogger mi onlarin basinin altindan cikiyo. Onlarin yayin disinda ne yaptigi belli degil. Youtubede bebek mama tariflerine bakiyordum birinde eksik vermis. Millet pisirmeden vermis mamayi. Soylemeyi unutmuslar herkes yorum yagmuruna tuttu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…