2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Teşekkür ederim canım.
Aklımızdaydı kaç zamandır zaten bugün aklıma koydum ya hemen halletmem laxımdı :)
Ebebekten aldım Besafe isofixli modelini aldım. Araştırmıştık zaten en çok bu sindi içimize. 1900 tl fiyatı.
Hemen denedik tabi,sevdi galiba öne bakarak gitmeyi :) önde oturdum ben,sorun yaşamadık. Uyudu dışarda,bebek arabasından alıp koltuğa koyarken uyanır gibi oldu mızmızlandı birax. Araba hareket edince uykuya geçtik tekrar :) yükselip yatış pozisyonu alıyor koltuk. Şimdilik sıkıntı yok :)

Canim muzdan oluyor onlar sakin korkma bizikide aynen oyle yemek yerken altoni dolduriyor ben ana kucaginda yediriyorum hala onu tuvalet saniyor bizimkisi herhal
Evet canım sağol
Muz yapıyormuş
Korktum vallahi

Ya benimki istisnasız her oturduğunda bu haltı yapıyor
Tesadüf olarak görmüyorum artık
Hiç bi mantıkta yürütemiyorum

Evet canım sağol
Muz yapıyormuş
Korktum vallahi

Ya benimki istisnasız her oturduğunda bu haltı yapıyor
Tesadüf olarak görmüyorum artık
Hiç bi mantıkta yürütemiyorum
Olsun en azindan istikrarlilar bizde ne zaman yapacaklarini biliyoruz :) ben yapmayinca niye yapmadi ki acaba diyorum ona gore besliyorum mesela

Wwoouuww
Fiyat uçukkk
İnşallah memnun kalırsınız canım
Hassas bi mevzu
Biraz bakındım da 100 tl ye de oto koltuğu var

Kızlar instagramda "bebekyemeklerii"var bi bakın güzel tarifler var tabi biz tam olarak geçemediğimiz için arşivliyorum
E bebekte bezlerde ikinciye %30 indirim var bilginize bide mamalarda %25 indirimdeymiş hipp yulaf li alıcam bakalım

Kizlarrr ben cok gec kaldim galiba duzeni oturtmak icin sabah bebe buskivi oglem hazir meyve pure aksamda yogurt yada princ unu siz nasil besliyosunuz bide suya alistiramadim biberon tutmadigi icin ve sabah uzeri uykuda agliyo yorumunuz nedir ???
biberon veya alıstırma bardagıyla su ıcıremıyorsan bardagı dene
sırf merakından bile içiyorlar
hem cam oldugu için farklı gelıyor

ben içine pamuklu çarşaf serıyorum terlememesı için.

O hipp yulafli nasil igrenc anlatamam... Meyve ile karistirdim yine yemedi benimki. Sonra bi tadina baktim kusacaktim neredeyse attim gerci benim kiz hicbir kasik mamasini sevmedi, veremiyorum :) yogurt yiyiyor kasik mamasi yerine, aksamlari bir ufak kase.

Ya eve kimse gelmesin, istemiyorum, ev pisleniyor sonra gecenin bi korune kadar yine ben temizliyorum. Esim diyoki, muzemi lan bizim ev? Valla cok daraldim artik ya. Bi salicam ev cop eve donusecek bir de diyoki utanmadan, yerleri silerken zevk duyuyosun galiba he ruh hastasiyim ben, kahvemi alip koseye cekilmek varken bayiliyorum zaten ev silmeye

Ben de cok yakin akraba disinda gitmek yerine gelmelerini istiyorum. Arabada huysuzlaniyir. Uyku saati milletten yastik istemeye utaniyorum. Ayagima koymama istemez belki diye. Ayakta kucak , aglamasi elalemin evinde dolasamayacagim rahat olamiyorum. Eve misafir de zor
Bacak fondoteni ne ya bronz spreyler var onlari bile yeni duydum Ev misafirligindede uygun degil hic bence. Biraz ince dusunseler ya.

Sorma ya gorende podyuma cikacaklar sanir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…