- 9 Mart 2015
- 7.404
- 10.652
- 448
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #97.421
Helal olsun...
Dediklerinin harfi harfine katılıyorum
Araç koltuğu önemli gerçekten
Rabbim kazadan beladan korusun
Ama tedbirsiz yola çıkmak olmaz
Hayırlı olsun
Kararlı ve hızlı biri olmalısın
Güle güle kullanın
Hangi marka aldın
Ne kadara aldın
Kurdun mu
Test sürüşü yaptınız mı
Minnoş sevdimi
Rahat mı
Bu kadar hızlı aldıysan bu sorduklarımıda yapmışsındır
Teşekkür ederim canım.
Helal olsun...
Dediklerinin harfi harfine katılıyorum
Araç koltuğu önemli gerçekten
Rabbim kazadan beladan korusun
Ama tedbirsiz yola çıkmak olmaz
Hayırlı olsun
Kararlı ve hızlı biri olmalısın
Güle güle kullanın
Hangi marka aldın
Ne kadara aldın
Kurdun mu
Test sürüşü yaptınız mı
Minnoş sevdimi
Rahat mı
Bu kadar hızlı aldıysan bu sorduklarımıda yapmışsındır
Evet canım sağolCanim muzdan oluyor onlar sakin korkma bizikide aynen oyle yemek yerken altoni dolduriyor ben ana kucaginda yediriyorum hala onu tuvalet saniyor bizimkisi herhal
Olsun en azindan istikrarlilar bizde ne zaman yapacaklarini biliyoruz :) ben yapmayinca niye yapmadi ki acaba diyorum ona gore besliyorum meselaEvet canım sağol
Muz yapıyormuş
Korktum vallahi
Ya benimki istisnasız her oturduğunda bu haltı yapıyor
Tesadüf olarak görmüyorum artık
Hiç bi mantıkta yürütemiyorum
WwoouuwwTeşekkür ederim canım.
Aklımızdaydı kaç zamandır zaten bugün aklıma koydum ya hemen halletmem laxımdı :)
Ebebekten aldım Besafe isofixli modelini aldım. Araştırmıştık zaten en çok bu sindi içimize. 1900 tl fiyatı.
Hemen denedik tabi,sevdi galiba öne bakarak gitmeyi :) önde oturdum ben,sorun yaşamadık. Uyudu dışarda,bebek arabasından alıp koltuğa koyarken uyanır gibi oldu mızmızlandı birax. Araba hareket edince uykuya geçtik tekrar :) yükselip yatış pozisyonu alıyor koltuk. Şimdilik sıkıntı yok :)
Olsun en azindan istikrarlilar bizde ne zaman yapacaklarini biliyoruz :) ben yapmayinca niye yapmadi ki acaba diyorum ona gore besliyorum mesela
biberon veya alıstırma bardagıyla su ıcıremıyorsan bardagı deneKizlarrr ben cok gec kaldim galiba duzeni oturtmak icin sabah bebe buskivi oglem hazir meyve pure aksamda yogurt yada princ unu siz nasil besliyosunuz bide suya alistiramadim biberon tutmadigi icin ve sabah uzeri uykuda agliyo yorumunuz nedir ???
ben içine pamuklu çarşaf serıyorum terlememesı için.Bizde artık sıkıntı yaşıyoruz
En büyük problem ter...
Kafası ter içinde kalıyo
Bunalıyo o ayrı dert , etrafı görmek istiyo
Zaten kuyruk sokumu morarmıştı
Artık rahat değil içinde
Hem artık mama sandalyesinde de oturmaya başladılar
Üstelik oto koltuğu daha yumuşak ve destekli sonuçta
Ama içinde çok güzel uyuyo ya ...
Oto koltuğunda dik şekilde nasıl uyur rahat eder bilmem
Gerçi geçen gördümde , uykuda kafa sağa sola düşmesin diye aparat yapmışlar
O hipp yulafli nasil igrenc anlatamam... Meyve ile karistirdim yine yemedi benimki. Sonra bi tadina baktim kusacaktim neredeyseKızlar instagramda "bebekyemeklerii"var bi bakın güzel tarifler var tabi biz tam olarak geçemediğimiz için arşivliyorum
E bebekte bezlerde ikinciye %30 indirim var bilginize bide mamalarda %25 indirimdeymiş hipp yulaf li alıcam bakalım
Ben de cok yakin akraba disinda gitmek yerine gelmelerini istiyorum. Arabada huysuzlaniyir. Uyku saati milletten yastik istemeye utaniyorum. Ayagima koymama istemez belki diye. Ayakta kucak , aglamasi elalemin evinde dolasamayacagim rahat olamiyorum. Eve misafir de zorYa eve kimse gelmesin, istemiyorum, ev pisleniyor sonra gecenin bi korune kadar yine ben temizliyorum. Esim diyoki, muzemi lan bizim ev? Valla cok daraldim artik ya. Bi salicam ev cop eve donusecekbir de diyoki utanmadan, yerleri silerken zevk duyuyosun galiba he ruh hastasiyim ben, kahvemi alip koseye cekilmek varken bayiliyorum zaten ev silmeye
Sorma ya gorende podyuma cikacaklar sanirBen de cok yakin akraba disinda gitmek yerine gelmelerini istiyorum. Arabada huysuzlaniyir. Uyku saati milletten yastik istemeye utaniyorum. Ayagima koymama istemez belki diye. Ayakta kucak , aglamasi elalemin evinde dolasamayacagim rahat olamiyorum. Eve misafir de zor
Bacak fondoteni ne ya bronz spreyler var onlari bile yeni duydum Ev misafirligindede uygun degil hic bence. Biraz ince dusunseler ya.
Kaslarimi zor aldiriyorum. Millete bak ya.Sorma ya gorende podyuma cikacaklar sanir
Bakimli hatunun hali baska biz paspal biz bakimsizSorma ya gorende podyuma cikacaklar sanir
Sevindigimiz seylere bakMisir unu mihlama tattirdim. Tattirmayla yetinmiyorlar ki artik. Agliyo kiziyo vermeyince. Mısır ununun gözunu seveyim. Sonrasinda rahat kaka yapti.
Yok canim pislikten baska birsey degil ya :)Bakimli hatunun hali baska biz paspal biz bakimsiz
Bende hoslanmiyorum hic ama hoslananlar var baksana bunlari sokacan boya kovasina cikarcan tamam daha zahmetsizYok canim pislikten baska birsey degil ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?