2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

: hee oldu dıyeydın. o kadar uğraş et sonra taşın
bi konu komsuyla kötü olun, kavga et .. yaşanmıslıklar olsun bıraz
ondan sonra bakarsınız
Aman neree taşınıcam be daha...şehrin dışındayımbatıya doğru yaklaşmanın verdiği heyecan coşkusu
Geceleri araba sesleri... içinde kendimi o yöne giderken hayal edip uyumalar

Selam kızlar nasılsınız uzunca bir tatilden sonra evimdeyim. Ev çok büyük üç gündür yegenimle ancak temizliği bitirdik bir yılın kiri bi de...
csyrc canım çocuklar ikisi de iyiler çok şükür senin prensin de iyidir ınş.annemlerde olmak çok rahattı . Tatil bayram düğün derken tatil çok uzadi ve bir düzenim olmadığından blw ye baslayamadim. 6,5 aylık oldu sadece emiyor nerdeyse nerden basliycam ne yapcam bilmiyrm geçmişi de okuyamadım tecrübeli anneler yardiminizi bekliyorm

ay ...ne aksiyon ama..altım galerici..güneye bakan taraf
Öle mersedes falan ne hak arada uzanıp baksam...
Bildiğin traktör ayol
Şükür et ki
hayata katılamasanda karşıdan bakabiliyosun
ne gördüğünün önemi yüksek elbette ...

Ben camdan baktığımda gün ışığı dışında insan ve yaşam belirtisi bulamıyorum.
Gerçi çoğu zamanım 1.5 m'lik pencerimi 6 kat perde ile güneşten kamufle edip 45 dk sallama 15 dk ayakta uyuma 15 dk yerinde uyuma derken derken akşamı ediyorum

Ben tabi gündüzü gece yapmaya çalıştıkça beyin eror

Hoşgeldin canım
Ne güzel enerji toplamışsındır

21 ocak doğumlu oğlum
Blw uyguluyorum
Bugün 7.günümüz...

Sıkıntı etme geç kalmış değilsin
6 ay 14 günlükken başladık

4 farklı haşlanmış sebze ve çiğ meyve tattı
Avokado
Kabak
Muz
Patates

Sadece muzu çok az yedi
Birazda dün patates

Yiyecek ve su ile ilk kez bu hafta karşılaştı oğlum
Genel olarak şuan yiyeceklere karşı ilgisiz yakınlaşmaya çalıştığında da çok temkinli ve tedirgin davranıyor

Son durum böyle canım

zaman geçmiyor yaaa bir türlü
10 veya 10:30 da yatırcam
nefes alıcam bıraz .. Atom heart mother hazır mama sevmedıyse
pirinçli muhallebı yap, bebe bisküvisi de at içine onu sever belkı.
Pirincide sevmiyor, bi bebe biskuvisi denemedim hala, mecburen deniyecegim yakinda. Yumurtayi zor yedirdim sabah, kasiga yumurta aliyorum devamina baska bisey ancak oyle bulamac gibi yedi, kiymali yemegi sayesinde agzindan cikarmayi ogrendi, sinirlendim doktum hepsini. Bende kiymali yemek sevmem bana mi cekti aceba? ... Yarin bide kofte mi yapip versem 2 gun bile veremedim kiymayi nefret etti resmen. 1-2 hafta sonra denerim belki, yedigi tek sey yogurt bu aralar genede kilo alimi iyi masallah Ama cekecegim var benim bu kizdan... Alismiyor, alismiyor, alismiyor

Mecbur okuyacan cok sikintili cok....

Zeynepde goz actirmiyor... Devamli pesimden aglamalar falan, yemegini bile zor yapiyorum. Odasinda koyu renk perde arti stor var banamisin demiyor, 7de ayakta, gece uyusa neyse, zirt pirt beni uyandiriyor, iki pispisla geri daliyor zilli. Cocugu yere koyma bu ara pempe

diş sıkıntısından canım üzme canını. kıymalıyı nasıl yaptın? kilosu ne kadarmıs?

Ay cok sevindim :) yenilendin geldin demek:) sorma hepimizin oyle ihtiyaci var ki.. Bi sure idare etsin ister ki.. Bebeklerinin de iyi olmasi cok hos,biz de sukur ayni

Ben de ayin 3unde basladim aa 9gun bitmis :) blw yapiyorum,hiufla kafa kafaya tokusturuyoruz,ilknur u da unutmayalim:) ben kabak,kuskonmaz,bal kabagi verdim. Bugun yumurtaya basladim. Meyvelerden muz,kayisi,seftali yiyor,avakado da yemisti oncelerde.. Buharda haslayip veriyoruz,3er gun veriyoruz tek ogunde. Bunyesi alissin,alerjik reaksiyon vercek mi,kabiz durumu vs kontrol ediyoruz yani. Boyle boyle ilerliyrz :) once 14/15 tane gida sectik bi liste yapip,tadim gunlerine boyle basladik.. ne olursa yaz aklina takilan,bu konuda ozellikle blwturkiye grubu cok yardimci oluyor insana.. Oraya goz atmani siddetle tavsiye ederim. Web sitesi de yeni acildi ustelik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…