- 29 Mart 2013
- 3.854
- 3.585
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #97.521
Aman neree taşınıcam be daha...şehrin dışındayım:hee oldu dıyeydın. o kadar uğraş et sonra taşın
bi konu komsuyla kötü olun, kavga et .. yaşanmıslıklar olsun bıraz
ondan sonra bakarsınız
bamya kızarttım
oooo selamSlmlarrrrr
len ne farklısı beeefarklı olcam diye abartın
Onun sümüğü nası kızarcak hem
len ne farklısı beee
birileri yapmıs begendım ondan yaptım. çok sevdım. yemegınden daha guzel
kızarınca yok oldupeki sümüğü noldu ısrarla o noktadayım
Wayyyy beee sizde ne bebeler varmisss burda fink atiyosunuz 8 aydir tersim döndü büyümüyor bu yaaaoooo selam
Zekam dilimden ötehe çözemedim seni
aynen. Rabbim kimseye yaşatmasın. zor.Iki turlu de olabiliyor demek ki ilginc gercekten.. Hem ne yiyecegini dusun hem bir sey olur mu diye dusun.. Baska isimiz kalmadi vallahi..
Şükür et kiay ...ne aksiyon ama..altım galerici..güneye bakan taraf
Öle mersedes falan ne hakarada uzanıp baksam...
Bildiğin traktör ayol
Hoşgeldin canımSelam kızlar nasılsınız uzunca bir tatilden sonra evimdeyim. Ev çok büyük üç gündür yegenimle ancak temizliği bitirdik bir yılın kiri bi de...
csyrc canım çocuklar ikisi de iyiler çok şükür senin prensin de iyidir ınş.annemlerde olmak çok rahattı . Tatil bayram düğün derken tatil çok uzadi ve bir düzenim olmadığından blw ye baslayamadim. 6,5 aylık oldu sadece emiyor nerdeyse nerden basliycam ne yapcam bilmiyrm geçmişi de okuyamadım tecrübeli anneler yardiminizi bekliyorm
Pirincide sevmiyor, bi bebe biskuvisi denemedim hala, mecburen deniyecegim yakinda. Yumurtayi zor yedirdim sabah, kasiga yumurta aliyorum devamina baska bisey ancak oyle bulamac gibi yedi, kiymali yemegi sayesinde agzindan cikarmayi ogrendi, sinirlendim doktum hepsini. Bende kiymali yemek sevmem bana mi cekti aceba? ... Yarin bide kofte mi yapip versemzaman geçmiyor yaaa bir türlü
10 veya 10:30 da yatırcam
nefes alıcam bıraz ..Atom heart mother hazır mama sevmedıyse
pirinçli muhallebı yap, bebe bisküvisi de at içine onu sever belkı.
Mecbur okuyacanSelam kızlar nasılsınız uzunca bir tatilden sonra evimdeyim. Ev çok büyük üç gündür yegenimle ancak temizliği bitirdik bir yılın kiri bi de...
csyrc canım çocuklar ikisi de iyiler çok şükür senin prensin de iyidir ınş.annemlerde olmak çok rahattı . Tatil bayram düğün derken tatil çok uzadi ve bir düzenim olmadığından blw ye baslayamadim. 6,5 aylık oldu sadece emiyor nerdeyse nerden basliycam ne yapcam bilmiyrm geçmişi de okuyamadım tecrübeli anneler yardiminizi bekliyorm
Zeynepde goz actirmiyor... Devamli pesimden aglamalar falan, yemegini bile zor yapiyorum. Odasinda koyu renk perde arti stor var banamisin demiyor, 7de ayakta, gece uyusa neyse, zirt pirt beni uyandiriyor, iki pispisla geri daliyor zilli. Cocugu yere koyma bu ara pempevalla..ahşap masamı dün getirttim..
İçine yeni kiracıda oturmuş
Kitapları yazar ve alfabetik sıra ile dizerken azarlandım
Demek çok titiz çalışıyorum
Nescafe türk kahvesi çay molalarım
Sayfalar ilerledi,alıntılar etiketler
Bilgisayarı açarsam...fotoda atıcam da...çok uyuz abi yaaaa açılışı deli ediyor...komut veriyorum tez canlıyom bide ard arda
Bi tuhaflaşıyormuuuuusa iyice numaracı oldu..gözümün içine baka baka gevreklenip ağlıyor
Sabah 05.00 -06.00 arası osurma seansı...odası güneş fena alınca ezandan sonra yanıma taşıyorum ,odamız siyah bizim perdeler falananlayacağınız wampir kutusu
Böylelikle uyuyor 2 saat daha..ama o osurtma ardından odanın havası
Resmen osurmaya geliyır odaya
Kocama ve diğer emniyet güçlerine tatif yatacak
3 gece eve gelmedi
Napıp edip kendime bişi aldırmam lazım
Ülen siz dötüğünüz üstünde otururkene kocam yollarda uygulamada
Yalnız bir iki karafatma görüldü geceleri evdeacayip sinir oldum..şuan her yakaya ilaç attık..
hiç sevmem.
2 yıl sonra batıya göçersek yalıda oturcam
valla canım sizinkini bilmem ama benımkı 10 bebege bedelWayyyy beee sizde ne bebeler varmisss burda fink atiyosunuz 8 aydir tersim döndü büyümüyor bu yaaa
diş sıkıntısından canım üzme canını. kıymalıyı nasıl yaptın? kilosu ne kadarmıs?Pirincide sevmiyor, bi bebe biskuvisi denemedim hala, mecburen deniyecegim yakinda. Yumurtayi zor yedirdim sabah, kasiga yumurta aliyorum devamina baska bisey ancak oyle bulamac gibi yedi, kiymali yemegi sayesinde agzindan cikarmayi ogrendi, sinirlendim doktum hepsini. Bende kiymali yemek sevmem bana mi cekti aceba? ... Yarin bide kofte mi yapip versem2 gun bile veremedim kiymayi nefret etti resmen. 1-2 hafta sonra denerim belki, yedigi tek sey yogurt bu aralar genede kilo alimi iyi masallah Ama cekecegim var benim bu kizdan... Alismiyor, alismiyor, alismiyor
Selam kızlar nasılsınız uzunca bir tatilden sonra evimdeyim. Ev çok büyük üç gündür yegenimle ancak temizliği bitirdik bir yılın kiri bi de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?