- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #97.541
Pirincide sevmiyor, bi bebe biskuvisi denemedim hala, mecburen deniyecegim yakinda. Yumurtayi zor yedirdim sabah, kasiga yumurta aliyorum devamina baska bisey ancak oyle bulamac gibi yedi, kiymali yemegi sayesinde agzindan cikarmayi ogrendi, sinirlendim doktum hepsini. Bende kiymali yemek sevmem bana mi cekti aceba? ... Yarin bide kofte mi yapip versem2 gun bile veremedim kiymayi nefret etti resmen. 1-2 hafta sonra denerim belki, yedigi tek sey yogurt bu aralar genede kilo alimi iyi masallah Ama cekecegim var benim bu kizdan... Alismiyor, alismiyor, alismiyor
Sogan ve kiymayi az suda hasladim, sonra sirasiyla havuc, kabak ve bi kasik bulgur ekledim haslandi hepsi, sonra blenderden gecirip bi tatli kasigi z. Yagi koydum, tadida fena olmadi yani... Sogan kullaninca guzel oluyo. Ama sevmedi iste... Kilosu 1 agustosta 8.700du. Evdede o sekilde dogru tartmisim teyit etmistim, gecen ay tadimliklarla 800 gr almis masallah. 11 gun sonra bugun, 9200 tarttim, nasil oluyor anlayamadim valla... Gidip tarttiradim var sirf meraktan ama yemeyen cocuk nasil boyle olur? Acaba yiyoda bana mi az geliyor? Porsiyonlariniz nasil sur?diş sıkıntısından canım üzme canını. kıymalıyı nasıl yaptın? kilosu ne kadarmıs?
Valla bende babasida etcilizdirBu cocuk et sevmezse dna testi yaptirrim diii bizimkie napalim umarm bana cekmez diyorum ben de. Aman aman zeynepcik yesin ya et cok yararli. Burdakiler masallah dev gibi ya eti cok yiyorlar et boy uzatiyor diyorlar bi de .. Etle patates yiyip duruyolar hihihi
boyu kaç?Sogan ve kiymayi az suda hasladim, sonra sirasiyla havuc, kabak ve bi kasik bulgur ekledim haslandi hepsi, sonra blenderden gecirip bi tatli kasigi z. Yagi koydum, tadida fena olmadi yani... Sogan kullaninca guzel oluyo. Ama sevmedi iste... Kilosu 1 agustosta 8.700du. Evdede o sekilde dogru tartmisim teyit etmistim, gecen ay tadimliklarla 800 gr almis masallah. 11 gun sonra bugun, 9200 tarttim, nasil oluyor anlayamadim valla... Gidip tarttiradim var sirf meraktan ama yemeyen cocuk nasil boyle olur? Acaba yiyoda bana mi az geliyor? Porsiyonlariniz nasil sur?
Bebege her seyi organik aldik,kuzu kiymanin da organigini buldumHele gecen gun bio tavuk aldik da meger biz plastik yiyomusuz la tavukdiye.. Bildign caanim koylerimizin tavugu gibiydi.. Hadi bunda da yirtti benimki buyuyunce bu masraflari bana odesin bunu burdan duyurayim simdiden
68 di en son canim. Bencede bu kadar almasi mumkun degil anlayamadim valla... Gitmeye useniyorum saglik ocagi veya doktoruna ya :) az gibi olsa giderdimde su durumda pek kaale alipda gidesim gelmiyor :) bizimde cam kaselwri var onda veriyorum, cc hesabi 150-160 falan denk geliyor, tabi hepsini yemiyor, yogurdu yedirebiliyorim sadece o kadar.boyu kaç?
bazen yıyor bazen yemıyorlar maalesef.
porsiyonu tarıf edemeyecegım, küçük bi tabagı var onunla verıyorum. yani bu kadar hızlı alamaz gibime gelıyor,
sonucta yavaşladı artık kilo alımları
saglık ocagında tartır işte :=)
ben uzun süredir cc hesabı yapmıyorum68 di en son canim. Bencede bu kadar almasi mumkun degil anlayamadim valla... Gitmeye useniyorum saglik ocagi veya doktoruna ya :) az gibi olsa giderdimde su durumda pek kaale alipda gidesim gelmiyor :) bizimde cam kaselwri var onda veriyorum, cc hesabi 150-160 falan denk geliyor, tabi hepsini yemiyor, yogurdu yedirebiliyorim sadece o kadar.
Benimki gece beslenmiyor mesela 2 aydir. Sak diye kesti gece beslenmesini. Agliyor vermeye calisincaben uzun süredir cc hesabı yapmıyorumaslında cc ile ölçüp yapmak en iyisi
en azından ona göre hazırlanır . bu akşam yatarken mama değil meyvelı muhallebı verdım
belkı o daha tok tutar dıye
bence çok iyi.. nasıl alısırsa öyle giderBenimki gece beslenmiyor mesela 2 aydir. Sak diye kesti gece beslenmesini. Agliyor vermeye calisincasabah kalkincada biraksam ac yasar... Hayatta anlasilmiyor acligi toklugu.
Gunduz doyuyor demekki diye dusunuyorum bende, birde gece hic cekemicem nazinibence çok iyi.. nasıl alısırsa öyle gider
ben gece aglayınca hemen memeyı sokuyorum agzına.
gece beslenmesı kalkması lazım zaten.
tamamen bitti dimi meme olayı, sadece sagıyorsun?Gunduz doyuyor demekki diye dusunuyorum bende, birde gece hic cekemicem nazinizaten meme emmiyor...
Arada vermeye calisiyorum, ama yemiyor zilli... Sadece sabahlari gonlu olursa 5dk. Sonrasi zaten sagma, ogleden sonra sagma, ve aksam yatarken sagma olarak 3 kere sagiyorum, daha fazla sagamaya calistim ama cikmiyor o kadar :)tamamen bitti dimi meme olayı, sadece sagıyorsun?
allah yardımcın olsun canım. bende bugun sagdım bırazArada vermeye calisiyorum, ama yemiyor zilli... Sadece sabahlari gonlu olursa 5dk. Sonrasi zaten sagma, ogleden sonra sagma, ve aksam yatarken sagma olarak 3 kere sagiyorum, daha fazla sagamaya calistim ama cikmiyor o kadar :)
Tesekkur ederim :) 20-25 dk sagiyorum birde ona vakit ayirmak zorunda kaliyorum, beraber oynamak varken... Saglik olsun artik gittigi yere kadar idare edicez bakalim :) odasini bile ayirdim 2 aydir. emmiyor ve beslenmekde istemiyor diye :)allah yardımcın olsun canım. bende bugun sagdım bıraz
uzun süredir sagmıyorum. anladım ki iyi sagmısım dayanmısım
çok uzun sürüyor yaa. keşke emme gibi cıksa
baya cıkardı o zaman :=)
maşallah.. ee gece uyanmıyor mu? defalarca uyansa zor oluyordur kalkmakTesekkur ederim :) 20-25 dk sagiyorum birde ona vakit ayirmak zorunda kaliyorum, beraber oynamak varken... Saglik olsun artik gittigi yere kadar idare edicez bakalim :) odasini bile ayirdim 2 aydir. emmiyor ve beslenmekde istemiyor diye :)
Sorma uyaniyor ya, en az 4-5 kere... Artik disten mi? Gazdan mi? Baska biseyden mi bilmiyorum cunku iki pispisla geri daliyor besiginden hic almiyorum bile... Gec yatiyorum ben, nerden baksan 2yi buluyor hep. Ayakta oldugumda sorun olmuyor tabi... Yattiktan sonra 2-3 kere de oyle kalkiyorum. Zor oluyor ama buda gececek umidiyle yasiyorummaşallah.. ee gece uyanmıyor mu? defalarca uyansa zor oluyordur kalkmak
şuan çekiyorsun ama rahat edeceksın sonra. ne güzel ayırmıssın odayıSorma uyaniyor ya, en az 4-5 kere... Artik disten mi? Gazdan mi? Baska biseyden mi bilmiyorum cunku iki pispisla geri daliyor besiginden hic almiyorum bile... Gec yatiyorum ben, nerden baksan 2yi buluyor hep. Ayakta oldugumda sorun olmuyor tabi... Yattiktan sonra 2-3 kere de oyle kalkiyorum. Zor oluyor ama buda gececek umidiyle yasiyorumcunku yanima aldigimda da uyaniyor, annemde falan kaldigimda beraber yattigimizda farkettim. Yeni cikti bu sik uyanma, bi tulu cikamayan disinden olsa gerek belirtise yok anacim dun gece delirtti beni... Hic uyutmadi
Bende bakiyorum sur, uyuyincada bakiyorum. Hatta elimi gogsune koyup bakiyorum hala surşuan çekiyorsun ama rahat edeceksın sonra. ne güzel ayırmıssın odayı
ulen ben ayrı odada yatsa 40 kere bakıyorumbakmak artık bagımlılık yaptı
bakmadan duramıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?