2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebege her seyi organik aldik,kuzu kiymanin da organigini buldum Hele gecen gun bio tavuk aldik da meger biz plastik yiyomusuz la tavukdiye.. Bildign caanim koylerimizin tavugu gibiydi.. Hadi bunda da yirtti benimki buyuyunce bu masraflari bana odesin bunu burdan duyurayim simdiden

Bu cocuk et sevmezse dna testi yaptirrim diii bizimki e napalim umarm bana cekmez diyorum ben de. Aman aman zeynepcik yesin ya et cok yararli. Burdakiler masallah dev gibi ya eti cok yiyorlar et boy uzatiyor diyorlar bi de .. Etle patates yiyip duruyolar hihihi

diş sıkıntısından canım üzme canını. kıymalıyı nasıl yaptın? kilosu ne kadarmıs?
Sogan ve kiymayi az suda hasladim, sonra sirasiyla havuc, kabak ve bi kasik bulgur ekledim haslandi hepsi, sonra blenderden gecirip bi tatli kasigi z. Yagi koydum, tadida fena olmadi yani... Sogan kullaninca guzel oluyo. Ama sevmedi iste... Kilosu 1 agustosta 8.700du. Evdede o sekilde dogru tartmisim teyit etmistim, gecen ay tadimliklarla 800 gr almis masallah. 11 gun sonra bugun, 9200 tarttim, nasil oluyor anlayamadim valla... Gidip tarttiradim var sirf meraktan ama yemeyen cocuk nasil boyle olur? Acaba yiyoda bana mi az geliyor? Porsiyonlariniz nasil sur?

Valla bende babasida etcilizdir sadece kiymayi yemekte sevmem insallah zeynepde tek basina eti sever, dedigin gibi canim et onemli... Etli patates benimde aklimdan gecti birde oyle yapayim vereyim bakayim :)

boyu kaç?
bazen yıyor bazen yemıyorlar maalesef.
porsiyonu tarıf edemeyecegım, küçük bi tabagı var onunla verıyorum. yani bu kadar hızlı alamaz gibime gelıyor,
sonucta yavaşladı artık kilo alımları
saglık ocagında tartır işte :=)

aynen biz tavuk yemıyoruz saçma sapan bişi yiyoruz

68 di en son canim. Bencede bu kadar almasi mumkun degil anlayamadim valla... Gitmeye useniyorum saglik ocagi veya doktoruna ya :) az gibi olsa giderdimde su durumda pek kaale alipda gidesim gelmiyor :) bizimde cam kaselwri var onda veriyorum, cc hesabi 150-160 falan denk geliyor, tabi hepsini yemiyor, yogurdu yedirebiliyorim sadece o kadar.

ben uzun süredir cc hesabı yapmıyorum aslında cc ile ölçüp yapmak en iyisi
en azından ona göre hazırlanır . bu akşam yatarken mama değil meyvelı muhallebı verdım
belkı o daha tok tutar dıye

ben uzun süredir cc hesabı yapmıyorum aslında cc ile ölçüp yapmak en iyisi
en azından ona göre hazırlanır . bu akşam yatarken mama değil meyvelı muhallebı verdım
belkı o daha tok tutar dıye
Benimki gece beslenmiyor mesela 2 aydir. Sak diye kesti gece beslenmesini. Agliyor vermeye calisinca sabah kalkincada biraksam ac yasar... Hayatta anlasilmiyor acligi toklugu.

Benimki gece beslenmiyor mesela 2 aydir. Sak diye kesti gece beslenmesini. Agliyor vermeye calisinca sabah kalkincada biraksam ac yasar... Hayatta anlasilmiyor acligi toklugu.
bence çok iyi.. nasıl alısırsa öyle gider
ben gece aglayınca hemen memeyı sokuyorum agzına.
gece beslenmesı kalkması lazım zaten.

Arada vermeye calisiyorum, ama yemiyor zilli... Sadece sabahlari gonlu olursa 5dk. Sonrasi zaten sagma, ogleden sonra sagma, ve aksam yatarken sagma olarak 3 kere sagiyorum, daha fazla sagamaya calistim ama cikmiyor o kadar :)
allah yardımcın olsun canım. bende bugun sagdım bıraz
uzun süredir sagmıyorum. anladım ki iyi sagmısım dayanmısım
çok uzun sürüyor yaa. keşke emme gibi cıksa
baya cıkardı o zaman :=)

allah yardımcın olsun canım. bende bugun sagdım bıraz
uzun süredir sagmıyorum. anladım ki iyi sagmısım dayanmısım
çok uzun sürüyor yaa. keşke emme gibi cıksa
baya cıkardı o zaman :=)
Tesekkur ederim :) 20-25 dk sagiyorum birde ona vakit ayirmak zorunda kaliyorum, beraber oynamak varken... Saglik olsun artik gittigi yere kadar idare edicez bakalim :) odasini bile ayirdim 2 aydir. emmiyor ve beslenmekde istemiyor diye :)

Tesekkur ederim :) 20-25 dk sagiyorum birde ona vakit ayirmak zorunda kaliyorum, beraber oynamak varken... Saglik olsun artik gittigi yere kadar idare edicez bakalim :) odasini bile ayirdim 2 aydir. emmiyor ve beslenmekde istemiyor diye :)
maşallah.. ee gece uyanmıyor mu? defalarca uyansa zor oluyordur kalkmak

maşallah.. ee gece uyanmıyor mu? defalarca uyansa zor oluyordur kalkmak
Sorma uyaniyor ya, en az 4-5 kere... Artik disten mi? Gazdan mi? Baska biseyden mi bilmiyorum cunku iki pispisla geri daliyor besiginden hic almiyorum bile... Gec yatiyorum ben, nerden baksan 2yi buluyor hep. Ayakta oldugumda sorun olmuyor tabi... Yattiktan sonra 2-3 kere de oyle kalkiyorum. Zor oluyor ama buda gececek umidiyle yasiyorum cunku yanima aldigimda da uyaniyor, annemde falan kaldigimda beraber yattigimizda farkettim. Yeni cikti bu sik uyanma, bi tulu cikamayan disinden olsa gerek belirtise yok anacim dun gece delirtti beni... Hic uyutmadi

şuan çekiyorsun ama rahat edeceksın sonra. ne güzel ayırmıssın odayı
ulen ben ayrı odada yatsa 40 kere bakıyorum bakmak artık bagımlılık yaptı
bakmadan duramıyorum

şuan çekiyorsun ama rahat edeceksın sonra. ne güzel ayırmıssın odayı
ulen ben ayrı odada yatsa 40 kere bakıyorum bakmak artık bagımlılık yaptı
bakmadan duramıyorum
Bende bakiyorum sur, uyuyincada bakiyorum. Hatta elimi gogsune koyup bakiyorum hala sur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…