2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Princliyi meyvesiz yemiyor hic bizimki. Kiymali sebzeyi bizimkide yemedi. Yogurda gecibce dtke kiymayi ayri vercem . Bizde etle sebze yemegini ayri seviyoruz. Zorlamadim onuda. İnsallah yer ya. Ek gida zaten zor . İstahsiz bebekse dahada zor oluyor. Meyve yemiyor mu. Degisik kasik mamalari var hepsinden deniycen belki birini sever

Bir tek 8+ mamalardan almadim muzlular falan varya cok meyveliler onlar kaldi almadigim. Meyveyide sabah 60 cc kadar zorla yedirebiliyorum. Irmik falan koyunca yedirmek daha da zorlasiyor. Pekmezde sevmiyor kitliyor agzini. Tatliylada arasi yok. Ne bicim damak tadi vars artik...

Masallah . Emziriyor musun sutun yariyordur. TadimliklArla zor. Bide uykusuz ve hareketli bebek cok zor kilo aliyor. Benimki uykusuzluktan kuculuyo gozu yuzu .

Aptamilin kus uzumlu var tadi bana gore kotu cok tatli degil seviyo benimki. Bir kac kisinin bebegide almisti yemisti . Denedinmi onu

Saol canim, Emmiyor ya ama gunde 3 ogun sagip veriyorum. Uykusu fena degil masallah... Her bebek gibi arada uymadigi oluyor tabi
Evet ya emmiyo gordum sonra . Benim sutumde bitti. Kısmeti kadar icer . Zamanla yemeleri artar. Bazen yiyo bazen yeniyo benimkide. Daha bir aydir ek gida aliyor. Onune konulan her tabagi yiyecek diye birsey yok. buzimde bazen canimiz istemiyo oda ayni dusunuyorum. Benim bu ay 200 gr aldi. Yedigine gore az . Bir hafta allerji den dokuntuden kilo verdi gibime geldi. Hareketli ve uykusu az. Dr da olabilir dedi. İdrar kulturu yapti. Ne olur ne olmaz diye. Temiz. Keyfi daha yerine geldi. Saglik olsun diyorum. Yedigini yakiyor.

Kizlar bugun allerjik damlasindan biraz fazla verdim. D vit vercem diye 3 dml zaditen verdim yine ya uykusuzluktan Ondan bugun guzel uyuyor. Bugun vermiycem. Annem bizde bi iki gundur. Kasintidan uyumuyor huysuz diye. Paniklemesin diye diyemedim ona

Sutumun iyi yettigi zamanlarda 2 kere rota asilarindan sonra saglam ishal oldu benimki, iki ishalide 15 gun surdu. Sadece anne sutu aliyordu, Kilo alimi 500 gr oldu ishalken. Ishal olmasaydi cok daha iyi kilo alacakti demekki. Hastayken kesinlikle kilo almiyorlar. Saglik olsun tabiki.. Aman hasta olmasinlarda... Gecmis olsun bu arada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…