- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #97.561
Niye bea? Baktim biseyde yazmamissin burda bebe muhabbeti isteban yersem görüşürüz sonra kızlar
Princliyi meyvesiz yemiyor hic bizimki. Kiymali sebzeyi bizimkide yemedi. Yogurda gecibce dtke kiymayi ayri vercem . Bizde etle sebze yemegini ayri seviyoruz. Zorlamadim onuda. İnsallah yer ya. Ek gida zaten zor . İstahsiz bebekse dahada zor oluyor. Meyve yemiyor mu. Degisik kasik mamalari var hepsinden deniycen belki birini severPirincide sevmiyor, bi bebe biskuvisi denemedim hala, mecburen deniyecegim yakinda. Yumurtayi zor yedirdim sabah, kasiga yumurta aliyorum devamina baska bisey ancak oyle bulamac gibi yedi, kiymali yemegi sayesinde agzindan cikarmayi ogrendi, sinirlendim doktum hepsini. Bende kiymali yemek sevmem bana mi cekti aceba? ... Yarin bide kofte mi yapip versem2 gun bile veremedim kiymayi nefret etti resmen. 1-2 hafta sonra denerim belki, yedigi tek sey yogurt bu aralar genede kilo alimi iyi masallah Ama cekecegim var benim bu kizdan... Alismiyor, alismiyor, alismiyor
siz sadece burada takılıyorsunuz, ben ise kk yı dibine kadar kullanıyorumNiye bea? Baktim biseyde yazmamissin burda bebe muhabbeti iste
Hamile iken takiliyodumda simdi mumkun degil ya :)siz sadece burada takılıyorsunuz, ben ise kk yı dibine kadar kullanıyorum
aaa ayıp edıyorsun bir derdım var'' bölümü candırHamile iken takiliyodumda simdi mumkun degil ya :)
Bir tek 8+ mamalardan almadim muzlular falan varya cok meyveliler onlar kaldi almadigim. Meyveyide sabah 60 cc kadar zorla yedirebiliyorum. Irmik falan koyunca yedirmek daha da zorlasiyor. Pekmezde sevmiyor kitliyor agzini. Tatliylada arasi yok. Ne bicim damak tadi vars artik...Princliyi meyvesiz yemiyor hic bizimki. Kiymali sebzeyi bizimkide yemedi. Yogurda gecibce dtke kiymayi ayri vercem . Bizde etle sebze yemegini ayri seviyoruz. Zorlamadim onuda. İnsallah yer ya. Ek gida zaten zor . İstahsiz bebekse dahada zor oluyor. Meyve yemiyor mu. Degisik kasik mamalari var hepsinden deniycen belki birini sever
Masallah . Emziriyor musun sutun yariyordur. TadimliklArla zor. Bide uykusuz ve hareketli bebek cok zor kilo aliyor. Benimki uykusuzluktan kuculuyo gozu yuzu .Sogan ve kiymayi az suda hasladim, sonra sirasiyla havuc, kabak ve bi kasik bulgur ekledim haslandi hepsi, sonra blenderden gecirip bi tatli kasigi z. Yagi koydum, tadida fena olmadi yani... Sogan kullaninca guzel oluyo. Ama sevmedi iste... Kilosu 1 agustosta 8.700du. Evdede o sekilde dogru tartmisim teyit etmistim, gecen ay tadimliklarla 800 gr almis masallah. 11 gun sonra bugun, 9200 tarttim, nasil oluyor anlayamadim valla... Gidip tarttiradim var sirf meraktan ama yemeyen cocuk nasil boyle olur? Acaba yiyoda bana mi az geliyor? Porsiyonlariniz nasil sur?
Evet cok zevkli takilmakaaa ayıp edıyorsun bir derdım var'' bölümü candır
hayattır
Aptamilin kus uzumlu var tadi bana gore kotu cok tatli degil seviyo benimki. Bir kac kisinin bebegide almisti yemisti . Denedinmi onuBir tek 8+ mamalardan almadim muzlular falan varya cok meyveliler onlar kaldi almadigim. Meyveyide sabah 60 cc kadar zorla yedirebiliyorum. Irmik falan koyunca yedirmek daha da zorlasiyor. Pekmezde sevmiyor kitliyor agzini. Tatliylada arasi yok. Ne bicim damak tadi vars artik...
Evet cok zevkli takilmakama cok sigir var be bu hayat yogunlugunda cekemicem
Saol canim, Emmiyor ya ama gunde 3 ogun sagip veriyorum. Uykusu fena degil masallah... Her bebek gibi arada uymadigi oluyor tabiMasallah . Emziriyor musun sutun yariyordur. TadimliklArla zor. Bide uykusuz ve hareketli bebek cok zor kilo aliyor. Benimki uykusuzluktan kuculuyo gozu yuzu .
Gormedim hic dikkatimi cekmedi herhalde :) bakarim onada saol :)Aptamilin kus uzumlu var tadi bana gore kotu cok tatli degil seviyo benimki. Bir kac kisinin bebegide almisti yemisti . Denedinmi onu
Evet ya emmiyo gordum sonraSaol canim, Emmiyor ya ama gunde 3 ogun sagip veriyorum. Uykusu fena degil masallah... Her bebek gibi arada uymadigi oluyor tabi
Sutumun iyi yettigi zamanlarda 2 kere rota asilarindan sonra saglam ishal oldu benimki, iki ishalide 15 gun surdu. Sadece anne sutu aliyordu, Kilo alimi 500 gr oldu ishalken. Ishal olmasaydi cok daha iyi kilo alacakti demekki. Hastayken kesinlikle kilo almiyorlar. Saglik olsun tabiki.. Aman hasta olmasinlarda... Gecmis olsun bu arada..Evet ya emmiyo gordum sonra. Benim sutumde bitti. Kısmeti kadar icer . Zamanla yemeleri artar. Bazen yiyo bazen yeniyo benimkide. Daha bir aydir ek gida aliyor. Onune konulan her tabagi yiyecek diye birsey yok. buzimde bazen canimiz istemiyo oda ayni dusunuyorum. Benim bu ay 200 gr aldi. Yedigine gore az . Bir hafta allerji den dokuntuden kilo verdi gibime geldi. Hareketli ve uykusu az. Dr da olabilir dedi. İdrar kulturu yapti. Ne olur ne olmaz diye. Temiz. Keyfi daha yerine geldi. Saglik olsun diyorum. Yedigini yakiyor.
He ya niye uyumuyosam gene. Cok sicak yaAtom git uyu be
Len o zaman nası biliğiiiinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?