2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bugunku menu Kahvalti(peynir,zeytin,uzum pekmezi,ekmek,devam sutu)
Ara ogun incir
Sebze yemegi (patates,havuc,kabak,fasulye,princ,maydanoz,arpacik sogan, tuz)
Ara ogun devam sutu
Meyve puresi (seftali, armut, uzum pekmezi)
Erik suyu
Kaşik mama
Gece devam sutu
Tabii bazilari tam yiyilmiyor bazen

bende şimdi ocağa koydum oğluşumun yemeğini.
kabak, patates. tat verici olarak arpacık soğan atıyorum. minik minik yeşil biberi doğruyorum içine.
pişince soğanı çıkarıyorum. geri kalanını püre yapıyorum. ayrıca içine pişmesine yakın dereotuda koyacağım bu sefer.

Afiyet olsun kuzucuga
Bende sogani cikariyorum piştikten sonra

Tuz derken ? Menü başarılı afiyet olsun minnoşa:) tuz veriyormusun

Kızlar iki gündür hic bebis durmuyor ateşi çıkıyor gece gündüz uyku yok sürekli gülen bebeğim ağlıyor yerde kucakta hic durmuyor uyku da yok bugün doktora gittik dış yok sicaktandir dedi ama azı dişinin olduğu yer kızarmış ve beyaz azı dışı önce çıkar mi kızlar bir de asi olduk hangisine dayanacak çocuk bilmiyorum yavrum benim ya çok üzülüyorum anne diyor bazen ağlarken içim gidiyor

Bizde kac gundr uykudan aglayarak uyaniyorz zor sakinlestriyorum alttaki iki disinin ucu cikms cok sukur cabucak ciksada rahatlasak

Cnm ya sicaklar mahvetti yavrulari. Azda olsa ihtimal varmi azi disinin cikmasina bilmiyorum ama dr gorurdu beyazligi diye düsunuyorum. Aşi atesi cok surmez bildigim. Bi iki gun surer. Sicaktanda olabilir. Serin tutmaya calis. Klima vantilator yada yelpazeyle serinlet . Sampuanlamadan duş yaptir oyle uyutmaya calis. Benimkide dus almadan uyumuyo Bizimkide sicaktan allerjiyle karisik dokuntu doktu. Bir haftayi gecti hala var. Su ver gece gunduz arada

Canım uykumuz zaten yoktu ama mız mız değildi yerde falan oynardı gulerdi iki gündür hic durmuyor sürekli ağlıyor günde iki kez banyo yaptiriyorum elini yüzünü sürekli yikiyirum zibinla duruyor sürekli ne oldu bilmiyorum ya çok huzursuz umar cabuk geçer ya kiyamiyorum

Benimki gece beslenmiyor mesela 2 aydir. Sak diye kesti gece beslenmesini. Agliyor vermeye calisinca sabah kalkincada biraksam ac yasar... Hayatta anlasilmiyor acligi toklugu.
Benimkide arada gece memeyi almiyo vermeye calsiinca agliyo evde gezdryorm kucağımda geri daliyo dalmazsa tekrar emzrmeyi deniyorm gece emmeyi kescek mi acaba

oyy... kıyamam ya... İnşAllah çabucak geçer bu durum.
pamukcuk mu yoksa o beyazlık. ondan mı ağlıyor ki..

20 gun sonra ev yemeklerine baslayacaz . Az tuzlu vercem zaten. ayvakabuguu , onyedilik
sen bilirsin de, bendeki listede 12 ayda bile tuz konulmayacak diye yazıyor.
sebzelerin kendi tuzu var zaten.
ama dediğim gibi sen bilirsin.

ama dediğim gibi sen bilirsin.[/QUOTE]
O sendeki liste bize dr birsey demedi. İlk listede vardi. Bir cimdik tuz koca yemege zaten ne kadarini yiyorCocugumu ben goruyorum. Tuza ihtiyaci var.

ama dediğim gibi sen bilirsin.
O sendeki liste bize dr birsey demedi. İlk listede vardi. Bir cimdik tuz koca yemege zaten ne kadarini yiyorCocugumu ben goruyorum. Tuza ihtiyaci var.[/QUOTE]

Aslinda en iyisini anneleri olarak bizler biliriz gibime geliyor.. Yani sen oyle diyorsan oyledir bence. Cocuk gozumuzun onunde,az cok tanimaya basliyoruz yemek olayinda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…