- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #97.761
Bu arada bizim kız 7 aylık oldu ama 9 ay zıbınları olmuyor 1-2 yaş aldım bugün eskiden mışıl mışıl uyuyan kız artık terelelli uyumuyor işler birikiyor 1 dk müsade etmiyor hiç bir şeye şimdi telefonlar kumandaları kaldırıyoruz elektronik eşyalara karşı büyük ilgisi var eline tablet verince kendi kendine bişeyler yapıyor telefonda ilk kim varsa arıyor ve bağırıyor üstelik babası ona kapalı telefonu açmayı öğretti şimdi evde telefonu saklayacak yer arıyorum o küçük parmağı ile dokunuyor iyiyor ve arıyor sonra karşıdaki insan cevap verince bağırıyor sonrada başlıyor gülmeye televizyonları parmağı ile dokunup itince açılacağını sanıyor tvnin yanına yürüteç ile gidiyor parmağı ile dokunuyor itiyor açılmıyor çok sinirleniyor sonrada açılmayınca ağlıyor offf benim bu kızla başım dertte mutfak masasının ayakları metal onu görünce çıldırıyor elinde ne varsa vuruyor buzdolabına vuruyor şuanda evde bir çok şey hasarlarımız durunda ve ben uykusuz ütü ev beni bekler ...
Bir sor bin ah işit
aboo nerden sordumBir sor bin ah işit
Oğlan yerde yatınca sesi çıkmıyor..gece yatağına koyduğum zaman dönmek ,yüz üstü yatmak istiyor
Çarpıyor çırpıyor uyanıyır
Emme yok emzik yok su içmez tamam annem dicen yatacak onun zoru kalkıyom
Oda ilaclandı temizlendi..sereserpe yerde şimdi...
Yabancılara gidince karşı komşum dostumuzağlıyor bana geliyor
Çok hoşuma gidiyir
Onun dışında şuqnda kocam vifi yaptı beni...ben yazıyorum yazdıklarımı ekranda cok sonra görüyorum ..sinirim zıpluyor yavaştanve şarjık hızla bitiyır.
2 etek aldırdım sesimi çıkarmıyım
Cadolozun napiyir..yine yazlık heyecanı demek
Tadını çıkarın ya hu
Kumsalda minokun ayak izini tapta fotola ya
Bide poposunu çek
Kendinin deil lütfen asla asla
ruh önemli tabii. boru mu bu ruh yani"Çocuklarımı yetiştirirken aklımı yitirdim, ama ruhumu buldum" lisa t.shepherd
Geçmiş olsun canımAYY hastaneden geldim yeni kızımın atesi düşmedi.. enfeksiyon kapmış çocuğum. .. Şükür kendine geldi
Geçmiş olsun canımAYY hastaneden geldim yeni kızımın atesi düşmedi.. enfeksiyon kapmış çocuğum. .. Şükür kendine geldi
Allah razı olsun...Geçmiş olsun canım
Ben baktım canım bulamadım mmm var burda amaM.g.r.s ta satılıyor
Hehe reklama girmedi değil mi?
Hipp combiotic devam sutu veriyorum gunde bir kez 140 cc kadar. Baska kasik mamasi falan sevmiyor zatenAtom heart mother cnm sen hangi marka devam sutu kullaniyorsun. Aylik kilo alimi iyi.
Cok geçmiş olsunAYY hastaneden geldim yeni kızımın atesi düşmedi.. enfeksiyon kapmış çocuğum. .. Şükür kendine geldi
E ek gidada az aliyor dedin. Kasik mamasida yemiyo, devam sutunden aldi o kadar kilo zannettim.Hipp combiotic devam sutu veriyorum gunde bir kez 140 cc kadar. Baska kasik mamasi falan sevmiyor zaten
Selam canım, tatildeyiz o yüzden hiç giremedim epeydir.Bide bu sayfalarda okuduğum kadarıyla
siyez bulguru varmış genetiği değişmemiş bilenler alanlar yada araştıranlar bana haber etsin
pitipitikare bilir böyle şeyleri ama ne zamandır görünmüyor
Yulaf unu bulamadım koskoca izmitte
ezmesini çekicem bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?