- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
Firinda yapiyoruz biz cok tatli oluyorAyyy bende hafta sonu somon almayı dusunuyordum ama somonu sadece ızgarada yapıyoruz başka pişirme seklini bilmiyorum..
Valla ben daha cok umitliydim inan hala ader olmus degilim karnim balon gibi sis ve sol kasigimda kramp gibi agri var ..doktorumu aradim p.tesi ye kadar adet olmazsan kanuna bakalim tekrar defi...ona gore artik adet sokturucu falan verir heralde...hayirlisi olsun...artik bebegi gectim bari adet olabilsem...bundan oncede dusugum vardi korkuyorum artik bu tarz durumlardan dua edinAyyy çok üzüldüm umutluydum ben sizin için hakkınızda Hayırlısı olsun
Hamileyken hic yemedim.normalde firinda yapiyoruz biz cokta kokusu olmuyor.diger baliklara nazaran iyi bence.belki hamilesin diye etkilemistir.Ayy kızlar bana somon demeyin. Hamileyken yedim burnuma o kadar pis koktu ki ıyyyyyyyyy.. Bence somon çok faydalı ama evde pişirmeyin derim...
taze balık bulamazsanız bol bol semiz otu ve ceviz tüketin. bunlarda da omega 3 var çünkü.ben doguda cok tezat biyerde yasiyorum saglikli balik bulaabilir miyim acaba tuh ya ton baligi yasakmis
inşallah.takvim güzel olmuş :)merhaba kızlar nasılsınız bakalım güzel annişler
ben de hamilelik takvimi yaptım belki tutar bu ay inşallah
ben fırında yapıyorum çok lezzetli oluyor :)Ayyy bende hafta sonu somon almayı dusunuyordum ama somonu sadece ızgarada yapıyoruz başka pişirme seklini bilmiyorum..
Su an cikma bence yola orda dr a gidebiliyorsan iyi olur.yol sakincali kanamasi olan icin.ya da ucakla donebiliyorsan don.evde ayaklarini uzatip kaldirip yat cnm.muhakkak hcg ne baktir ki insallah olmasin ama dusuyorsa deger bosa ugrasmazsn cnmkizlr bise daha sorcam oncelikle cok tesekkur ederim yardimci oldugunuz icin burda tecrubeleri olanlar var otobusle geri donmem gerekiyo gitmesem mi doktor degistirmem dogru mu gidip doktoruma devam mi etsem randevum var cunku yoksa burda mi kalayim evime gitmeyip burda mi doktora gideyim yola cikarsam ne yapayim ne yiyeyim nasi durayim
geri dönmemek gibi bir şansınız varsa kesinlikle tekrar otobüse binip bebeğinizi tehlikeye atmayın.keşke hiç yola çıkmasaydınız.ilk 3 ay yolculuklara doktorlar izin vermiyor,hele ki bu ilk günler...şu an bulunduğunuz yerde kalın,sürekli yatın,dinlenin ve orada bir doktora görünün bence.kizlr bise daha sorcam oncelikle cok tesekkur ederim yardimci oldugunuz icin burda tecrubeleri olanlar var otobusle geri donmem gerekiyo gitmesem mi doktor degistirmem dogru mu gidip doktoruma devam mi etsem randevum var cunku yoksa burda mi kalayim evime gitmeyip burda mi doktora gideyim yola cikarsam ne yapayim ne yiyeyim nasi durayim
allah korusun. inşallah herşey sizin için iyi olur.Valla ben daha cok umitliydim inan hala ader olmus degilim karnim balon gibi sis ve sol kasigimda kramp gibi agri var ..doktorumu aradim p.tesi ye kadar adet olmazsan kanuna bakalim tekrar defi...ona gore artik adet sokturucu falan verir heralde...hayirlisi olsun...artik bebegi gectim bari adet olabilsem...bundan oncede dusugum vardi korkuyorum artik bu tarz durumlardan dua edin
Peki fırındamı sağlıklı olur ızgaradamıFirinda yapiyoruz biz cok tatli oluyor
tamam canim ims dusmez cok tsk ederimSu an cikma bence yola orda dr a gidebiliyorsan iyi olur.yol sakincali kanamasi olan icin.ya da ucakla donebiliyorsan don.evde ayaklarini uzatip kaldirip yat cnm.muhakkak hcg ne baktir ki insallah olmasin ama dusuyorsa deger bosa ugrasmazsn cnm
tamam canim cok uzun degil 2 3 sa lik yol bende cok pismanim ciktigima sagol kuzumgeri dönmemek gibi bir şansınız varsa kesinlikle tekrar otobüse binip bebeğinizi tehlikeye atmayın.keşke hiç yola çıkmasaydınız.ilk 3 ay yolculuklara doktorlar izin vermiyor,hele ki bu ilk günler...şu an bulunduğunuz yerde kalın,sürekli yatın,dinlenin ve orada bir doktora görünün bence.
Fırında nasıl yapıyorsun anlatır mısın sademi bişeler ekliyomusunHamileyken hic yemedim.normalde firinda yapiyoruz biz cokta kokusu olmuyor.diger baliklara nazaran iyi bence.belki hamilesin diye etkilemistir.
ben de iyiyim canım.inşallah boşuna yapmamışımdır takvimiMerhaba canim tesekkurler sen nasilsin.umarim tutar.bir haftaligi bile gosteriyor helal olsun takvime:)
sağol canım.benim de çok hoşuma gittiinşallah.takvim güzel olmuş :)
Bencede fırında inş çok kokmaz bakalımm denicezz artık :)fırın sağlıklı olur diye düşünüyorum. ızgara teflonsa zaten zararlı, kömür ateşinde pişiyorsa o da zararlı.
Tabiki firin canim :)Peki fırındamı sağlıklı olur ızgaradamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?