2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

oyun parkında mızmızlanınca tvden netı acıyorum sevdıgı sarkıları izletıyorum.
cılkı cıkmadıktan sonra bende tv yasagı yok
yoksa zapdetmek güç. benımkını kım alsa 30 dk sonra yoruluyor
hiç durmuyor

Benim oglanda oturuyo bayadir otururken emeklemeye geçiyo bide iyiki kafasini felan vurmuyo essek

Benim oglanda uyumuyo valla gundz nasl duruyosa hafta 2 3 gun uyyddugu oluyo anneme izin veriyim tatil yapsin diyo heralde

maşallah. uzun mu oturuyor? benımkı 10 sn falan duruyor sonra düşüyor. yattıgı yerden de yan oturuyor oyun oynarken. kablo bızımkınde de var yürütecle laptopa yanasıp kabloyu yıyor

Uzun oturuyor. Daha doğrusu canı istediği kadar oturabiliyor artık. Bizde de öyleydi 5 sn 10sn derken ilerletti. Kamerasının kablosuna taktı kafayı. Onun haricindeki tüm kabloları yürüteç menzilinden çıkardık.

Benim oglanda oturuyo bayadir otururken emeklemeye geçiyo bide iyiki kafasini felan vurmuyo essek

Sanırım benimkinin de bi sonraki aşaması o olacak. Sıkılınca emekleme pozisyonuna geçecek gibi yan yapıp öne doğru uzatıyor kendini. Yalnız bişeyi unutuyor.. emeklemeyi bilmiyor ki

uzun uzun durup kendi başta olmak üzere kimseye zarar vermesin de, varsın yamuk olsun.

geçmiş olsun bu arada.
o şeyi ben beceremem gibime geliyor.
Tırnak bizde de çok zordu. Deneye yanıla kolayını buldum. Anlatayim belki faydası olur. Balkona çıkıyorum hem ışıktan göreyim diye hemde yere düşsede sorun olmaz diye. Kucağıma dışarı döndürerek oturtuyorum. Omuzlarının üstünden eline doğru uzanirken boşta kalacak olan elini kolumun arkasında bırakıyorum. Zira direk makasa saldırıyor alayım diye. Kestigim eli de azıcık sakin durdu mu.. işlem tamamdır. Yamuk mamuk idare etsin artık. French yapacak hali yok zillinin

kızlar planda olmayan ani bir tatile çıktık
1 günlüğüne akraba yanına
kuzucuk uyumadı haliyle
ek gıda zaten iptal oldu
hatta neredeyse doğru dürüst süt bile içiremedim

ve şuan geçmişi okumuş olarak sör... sana çook katılıyorum " en güzel yer bile evin tadını vermiyor"
hele bebekliysen aslaaa

ben cevap yazamadım ama
minnoşları yere bırakma konusunda epey sohbet edilmiş
bırakıyorum artık içim rahat etmesede
herkesi tek tek alıntı yaptım ancak bi baktım 20 alıntı
o yüzden etiketliyorum sizleri değerli annelerrr

hepinize fikirleri ve cesaretlendirmeleri açısından canı gönülden teşekkür ediyorum
M Mismommy Psikolojik Deliii Ahseninannesi terelelli34 boncuklu gelin Pembedon5 csyrc ayvakabuguu

Son düzenleme:

Bebeklere verdiginiZ suyu kaynatiyor musunuz aceba

hayat marka bebe suyu alıyorum canım

araştırıcam bakmadım henüz ama böyle paylaşımlar bence çok önemli
bende geçen bi tavsiyede bulunmuştum gitmedim ama minopolis 0-2 yaş ücretsiz ebeveyne ücret alınıyo 30 tl ....

benimde saçlarım doğumdan 3 ay sonra dökülme / değil akmaya başladı
hala da devam ediyor
ancak bende yaklaşık 2 hafta önce saçlarımı düzleştirirken farkettim
resmen doğal kahküllerim olmuş besleme misali

sörün o bahsettiğin iletisini okurken aynısını bende içimden geçirdim
ilk 3 aya kadar 3 ay olsun gaz bitcek umutları
ilk 6 aya kadar 6 ay olsun ek gıdaya anne sütüyle erişebilme hayalleri
şimdide kendi kendilerine oyalanabilme ümitleri

Bantina guluyor mu benimki de gozlugume guluyor gozlerim fena ilerledi ama takmiyorum,esim cok kizdi artk gecen gozum mikrop kapti hatta. Takim dedm de bizm velet kikir kikir guluyor

cisrikkk
benim gözüm uzağı görmüyordu biraz
hamilelikte ilerledi
doğumdan sonra düzelir gibi hissettim
ama şuan 1 mt ötemdeki dekoderde bulunan sarı ışıklı rakanları flu görmekteyim

Kızlar benim minnoşun 7.ayı doluyor 4 gün sonra.ek gıdayla ilgili kafam karışık.bugüne kadar patates,havuç,taze fasülye,kabak,maydonoz,irmik,bulgur,pirinç (ilk defa dün kullandım),soğan,yoğurt,kayısı,şeftali,armut verdim
Sizce şimdiden sonra nasıl bi yol izleyeyim?
Yoğun olarak anne sütü alıyo hala.
Meyveleri cam rende ya da file kullanarak veriyorum.bazen de eline kendi yesin diye
Sebzeler haşlandıktan sonra tel süzgeçten geçip zeytin yağı ile tadlandırılıyo
Yoğurdu kendim mayalıyırum
Ama artık tıkanmış hissediyorum.

tıkanmıs derken?

Kızlar Merhaba
Bi kaç haftadır yazmıyorum buraya memlekete gittik geldik çok sevdi kızım oraları inekleri,köpekleri, tavuk, Civciv, kaz gördükçe heyecanlandı ahh bide soğuk olmasaydı iyiydi
Bide huy değiştirdi biberon almadı çorba içmedi sadece emmek istedi
Yarın rota asimizin üçüncü son dozu yapılacak bakalım yemedigi halde kilo aldimi merak ediyorum
Geçmiş okumadım daha

benım gibi yemegını gizli yiyen var mı
laptopun arkasında yıyorum görmesin diye. vermessen aglıyor
Ben valla kiyi bucak tepsi kaciriyorum. Geçen gun recelin icine elini daldirdi. Eli yuzu hep recel babasida bana cagiriyo neslihan kos diye resmen tabaga kafa sokacakmis

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…