- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #98.141
kablosunu tutup bırakmıyor. önceden cok rahattım şimdi izin vermıyorBizimkinin bogazinda kizariklik falan yoktu. Sadece balgamdan dolayi öksürüğü vardi. Bide burnu tikali serum fizyolojik aldim. Benimkide ayni sizinki gibi tepki veriyo o burun cekme seysine
oyun parkında mızmızlanınca tvden netı acıyorum sevdıgı sarkıları izletıyorum.başparmağının dibini kanatmış. delik açmış resmen.
bugün sabah açtım tvyi ona bakarken kestim. napıyım.
bende ikinciye uyanıkken kestim artık.
elini çekiyor ama zorla kestim artık.
alerji olduğu gün suyu da ilk kez kaynatmadan vermiştim. hazır suydu ama hep aklımda acaba ondn mı oldu ki diye geçmiştir.
bende artık kaynatıyorum.
bende öksürüğü için götürdüm. boğazı kızarık dedi.
az balgamı varmış
başka bir ilaç verdi. o da burnunu akıtmaya başlattı. sonra tıkantı.
gece geç uyudu bu yüzden.
ne zormuş uyumayan çocuk.
bu arada annişler, çocuğunuz uyumuyor huysuzluk ediyorsa, bir burnunu kontrol edin. belki tıkalı diye uyayamıyordur.
bizimki burun açıcı şeyler var ya, bir ucunu burnuna sokuyırsun, bir ucu ağzında, içine çekiyorsun. onu pek sevdi. burnunu çekerken gözlerini portletiyor.
6 da uyandi 9.5 dan 11 e kadar 1,5 saat uyudu. 11 de uyandi. 6 da uyudu.sabah 6 da kalktı 11 den berı uyumuyor?
Aynen oyle napalm ayak tırnaklarını hic kestirmiyo ama uzun uzun duruyo valla gecen gun anca bi tane kesebldmuzun uzun durup kendi başta olmak üzere kimseye zarar vermesin de, varsın yamuk olsun.
geçmiş olsun bu arada.
o şeyi ben beceremem gibime geliyor.
Benim oglanda oturuyo bayadir otururken emeklemeye geçiyo bide iyiki kafasini felan vurmuyo essekBenim küçük zilli oturuyor
16sinda 7ay doldu 17sinde oturdu. Oturtup tshirtunu giydiriyordum bi elim sırtında. Bi an elimi çekince kendi durduğunu farkettim cok şaşırdım
Oyun oynama süresi uzadı sanki. Ama resmen evin çekmecelerinde eline ne verebilirim diye arıyorum artık. Oyuncaktan başka her şeyle oynuyor. Kablo aşığı. .ne varsa o kablolarda artık. Elinden alınca kanlı gözyaşıyla ağlıyor bide
Benim oglanda uyumuyo valla gundz nasl duruyosa hafta 2 3 gun uyyddugu oluyo anneme izin veriyim tatil yapsin diyo heraldeBuda Bebekleri uyumayanlara gelsin. 6 da kalkti. Sonra aralikli toplasan 1.5 saat uyudu sabah 11 den beri uyumuyor. 6 da uyudu. Uykusu var direniyor. Kinaya gidecektik herkes gitti. Uyanmasini bekliycem. Bu arada gozleri hala cok kasiniyor. Goz dr una gidecez
maşallah. uzun mu oturuyor? benımkı 10 sn falan duruyor sonra düşüyor. yattıgı yerden de yan oturuyor oyun oynarken. kablo bızımkınde de var yürütecle laptopa yanasıp kabloyu yıyor
Benim oglanda oturuyo bayadir otururken emeklemeye geçiyo bide iyiki kafasini felan vurmuyo essek
Tırnak bizde de çok zordu. Deneye yanıla kolayını buldum. Anlatayim belki faydası olur. Balkona çıkıyorum hem ışıktan göreyim diye hemde yere düşsede sorun olmaz diye. Kucağıma dışarı döndürerek oturtuyorum. Omuzlarının üstünden eline doğru uzanirken boşta kalacak olan elini kolumun arkasında bırakıyorum. Zira direk makasa saldırıyor alayım diye. Kestigim eli de azıcık sakin durdu mu.. işlem tamamdır. Yamuk mamuk idare etsin artık. French yapacak hali yok zillininuzun uzun durup kendi başta olmak üzere kimseye zarar vermesin de, varsın yamuk olsun.
geçmiş olsun bu arada.
o şeyi ben beceremem gibime geliyor.
diş mi acaba? gercı 2 kez uyumus işte daha nolsun6 da uyandi 9.5 dan 11 e kadar 1,5 saat uyudu. 11 de uyandi. 6 da uyudu.
kızlar planda olmayan ani bir tatile çıktık
1 günlüğüne akraba yanına
kuzucuk uyumadı haliyle
ek gıda zaten iptal oldu
hatta neredeyse doğru dürüst süt bile içiremedim
ve şuan geçmişi okumuş olarak sör... sana çook katılıyorum " en güzel yer bile evin tadını vermiyor"
hele bebekliysen aslaaa
ben cevap yazamadım ama
minnoşları yere bırakma konusunda epey sohbet edilmiş
bırakıyorum artık içim rahat etmesede
herkesi tek tek alıntı yaptım ancak bie baktım 20 alıntı
o yüzden etiketliyorum sizleri değerli annelerrr
hepinize fikirleri ve cesaretlendirmeleri açısından canı gönülden teşekkür ediyorum
M MismommyPsikolojik Deliii Ahseninannesi terelelli34 boncuklu gelin Pembedon5 csyrc ayvakabuguu
Bebeklere verdiginiZ suyu kaynatiyor musunuz aceba
İstanbul'da oturan arkadaşlar happynest diye biyer buldum çocuklar için aradım görüştüm çok hoşuma gitti daha gitmedik ama götürmeyi düşünüyorum sizinlede paylaşmak istedim artık kış yaklaşıyor çocuk eve tıkılmasın diye düşünüyorum kış gelince böyle bişey yapılabilir
Kızlar bu arada benim saçlar doğumdan sonra feleker dökülmüştü şimdi yeni saçlar çıkıyor hatta saçlarının yanı açıktı bir baktım 2-3 santim uzamış orada bile saç çıktı vayyy Canına yaaa artık gür saçlarım olacak
sörün o bahsettiğin iletisini okurken aynısını bende içimden geçirdimAmin amin...
Sizin ziiillloşş bunlar ya..
Keşif keşif
Ablam dedi ki bana..
Kızım yere bırak git işini yap ağlasın ne olcak sessizlikten kork derdi
Mutfak salon yanyana...yer muazzam yapabileceği bişi yok..pet şişe ilee oynuyor (o artık geri dönmüş bir pet şişe ya)
Neyse...
Ses yok...
Ses yok..
Ses yok..
Stres ben..içeri.baktım kapıdan ıvır zıvır kutusu babasının sen onu nasıl çektinnnn apırda dambıl gibi
İçindeki silah kılıflarını at mermi kutusunu athalı mermi dolmuş...
Ay aklım çıktı başımdan kafasına içindeki eski şarj makinesini de dolamış..
Arkadaş ne araaa ya ne ara oldu bunlar..
Anında yerini değiştirdik...
Birddee saçımı çokkkk yoluyor..karnını öpmek için eğilme pızzzzz anında saçım elinde...
Eline suyu ver bzııııttt kapıyor o kadar hızlı çekiyor ki burnuna toslatıyor
Mesaj bile yazamaz olduk dimi
Sör ve şu zamanıda geçseleri...ya sen 3 ay geçse diyen kadın
Hatta 6 ay 3 ay geçse diye yazmıştın doğru mu
Bantina guluyor mubenimki de gozlugume guluyor gozlerim fena ilerledi ama takmiyorum,esim cok kizdi artk gecen gozum mikrop kapti hatta. Takim dedm de bizm velet kikir kikir guluyor
tıkanmıs derken?Kızlar benim minnoşun 7.ayı doluyor 4 gün sonra.ek gıdayla ilgili kafam karışık.bugüne kadar patates,havuç,taze fasülye,kabak,maydonoz,irmik,bulgur,pirinç (ilk defa dün kullandım),soğan,yoğurt,kayısı,şeftali,armut verdim
Sizce şimdiden sonra nasıl bi yol izleyeyim?
Yoğun olarak anne sütü alıyo hala.
Meyveleri cam rende ya da file kullanarak veriyorum.bazen de eline kendi yesin diye
Sebzeler haşlandıktan sonra tel süzgeçten geçip zeytin yağı ile tadlandırılıyo
Yoğurdu kendim mayalıyırum
Ama artık tıkanmış hissediyorum.
Ya ne bileyim sanki hala çok küçükmüş gibi geliyo ek gıda için.tıkanmıs derken?
kıymaya bende yeni başladım.Ya ne bileyim sanki hala çok küçükmüş gibi geliyo ek gıda için.
Peynir,yumurta,kıyma gibi şeyler vermedim daha .onların da tadımını yapmam lazım sanırım
Öyle işte tam anlatamadım kendimi ama ☺
Bizimkide tutuyo ben oyaliyorum eline bisi veripkablosunu tutup bırakmıyor. önceden cok rahattım şimdi izin vermıyor
Ben valla kiyi bucak tepsi kaciriyorum. Geçen gun recelin icine elini daldirdi. Eli yuzu hep recel babasida bana cagiriyo neslihan kos diye resmen tabaga kafa sokacakmisbenım gibi yemegını gizli yiyen var mı
laptopun arkasında yıyorum görmesin diye. vermessen aglıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?