- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
- 358
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #98.121
Ben irmikten başladım hazmı en kolay olan tahıl o bunlar birimin muadili yiyecekler gerek yok bulgur kiana Ruşen bunlar yeni yeni yeni verdiğim tahıllar çünkü hazmı diğerlerine göre daha zor3 gün kuralını uygulayanlara bi sorum var
Diyelim ki bulgur tadımı yaptk 3 gün herhangi bi sorun olmadı pirinç,şehriye ,irmik gibi şeylerde de üç gün beklemeye gerek var mı?
bulguru yapmadım ben 3 gün. ve diğerlerini de. daha çok meyve ve sebzelerde denedım3 gün kuralını uygulayanlara bi sorum var
Diyelim ki bulgur tadımı yaptk 3 gün herhangi bi sorun olmadı pirinç,şehriye ,irmik gibi şeylerde de üç gün beklemeye gerek var mı?
Maşallah kuzuyakızlar benımkı '' hannanneee nenne anne'' diyor anneyı bu şekilde söyluyor
bu da olur olsun
Allerji yapmayan besinleri beklemiyorum. Peynir yiyo birsey olmadi. Yogurdu beklemiycem uc gun. Ben tattiriyorum. Ev yemeklerine gectik.3 gün kuralını uygulayanlara bi sorum var
anne baba dede mama meme diyorMaşallah kuzuya
başparmağının dibini kanatmış. delik açmış resmen.pazar mı, cumartesı degıl mı bugun?
ayyy tırnaklarıyla yapmıstır kesın
benım de tırnak kesmem ezıyet yaa
uyumadan kesemıyorum ve cabuk uzuyor. kulagının içine baktın mı?
bende ikinciye uyanıkken kestim artık.Tirnaklarini zar zor kesiyorum uyurken kesemiyorum surekli donuyo uyanikken kucagima oturtup kesiyorm ama surekli parmagini bukuyo baznde izliyo cit cit ses geliyo ya hosuna gidiyo
alerji olduğu gün suyu da ilk kez kaynatmadan vermiştim. hazır suydu ama hep aklımda acaba ondn mı oldu ki diye geçmiştir.Bebeklere verdiginiZ suyu kaynatiyor musunuz aceba
bende öksürüğü için götürdüm. boğazı kızarık dedi.Oglumun öksürüğü cok şükür ki geçti, arada var ama bunada şükür. Ac karnına cay kasigi pekmez verdim. Bide gecen gun saglik ocagina götürdüm. Sekrol verdi onunda faydasi oldu. Balgami oldugu icin öksürük yapıyormuş.
Cok duzgun olmuyo ama napalmbaşparmağının dibini kanatmış. delik açmış resmen.
bugün sabah açtım tvyi ona bakarken kestim. napıyım.
bende ikinciye uyanıkken kestim artık.
elini çekiyor ama zorla kestim artık.
alerji olduğu gün suyu da ilk kez kaynatmadan vermiştim. hazır suydu ama hep aklımda acaba ondn mı oldu ki diye geçmiştir.
bende artık kaynatıyorum.
bende öksürüğü için götürdüm. boğazı kızarık dedi.
az balgamı varmış
başka bir ilaç verdi. o da burnunu akıtmaya başlattı. sonra tıkantı.
gece geç uyudu bu yüzden.
ne zormuş uyumayan çocuk.
bu arada annişler, çocuğunuz uyumuyor huysuzluk ediyorsa, bir burnunu kontrol edin. belki tıkalı diye uyayamıyordur.
bizimki burun açıcı şeyler var ya, bir ucunu burnuna sokuyırsun, bir ucu ağzında, içine çekiyorsun. onu pek sevdi. burnunu çekerken gözlerini portletiyor.
Bizimkinin bogazinda kizariklik falan yoktu. Sadece balgamdan dolayi öksürüğü vardi. Bide burnu tikali serum fizyolojik aldim. Benimkide ayni sizinki gibi tepki veriyo o burun cekme seysinebaşparmağının dibini kanatmış. delik açmış resmen.
bugün sabah açtım tvyi ona bakarken kestim. napıyım.
bende ikinciye uyanıkken kestim artık.
elini çekiyor ama zorla kestim artık.
alerji olduğu gün suyu da ilk kez kaynatmadan vermiştim. hazır suydu ama hep aklımda acaba ondn mı oldu ki diye geçmiştir.
bende artık kaynatıyorum.
bende öksürüğü için götürdüm. boğazı kızarık dedi.
az balgamı varmış
başka bir ilaç verdi. o da burnunu akıtmaya başlattı. sonra tıkantı.
gece geç uyudu bu yüzden.
ne zormuş uyumayan çocuk.
bu arada annişler, çocuğunuz uyumuyor huysuzluk ediyorsa, bir burnunu kontrol edin. belki tıkalı diye uyayamıyordur.
bizimki burun açıcı şeyler var ya, bir ucunu burnuna sokuyırsun, bir ucu ağzında, içine çekiyorsun. onu pek sevdi. burnunu çekerken gözlerini portletiyor.
sabah 6 da kalktı 11 den berı uyumuyor?Buda Bebekleri uyumayanlara gelsin. 6 da kalkti. Sonra aralikli toplasan 1.5 saat uyudu sabah 11 den beri uyumuyor. 6 da uyudu. Uykusu var direniyor. Kinaya gidecektik herkes gitti. Uyanmasini bekliycem. Bu arada gozleri hala cok kasiniyor. Goz dr una gidecez
uzun uzun durup kendi başta olmak üzere kimseye zarar vermesin de, varsın yamuk olsun.Cok duzgun olmuyo ama napalm
geçmiş olsun bu arada.Bizimkinin bogazinda kizariklik falan yoktu. Sadece balgamdan dolayi öksürüğü vardi. Bide burnu tikali serum fizyolojik aldim. Benimkide ayni sizinki gibi tepki veriyo o burun cekme seysine
maşallah. uzun mu oturuyor? benımkı 10 sn falan duruyor sonra düşüyor. yattıgı yerden de yan oturuyor oyun oynarken. kablo bızımkınde de var yürütecle laptopa yanasıp kabloyu yıyorBenim küçük zilli oturuyor
16sinda 7ay doldu 17sinde oturdu. Oturtup tshirtunu giydiriyordum bi elim sırtında. Bi an elimi çekince kendi durduğunu farkettim cok şaşırdım
Oyun oynama süresi uzadı sanki. Ama resmen evin çekmecelerinde eline ne verebilirim diye arıyorum artık. Oyuncaktan başka her şeyle oynuyor. Kablo aşığı. .ne varsa o kablolarda artık. Elinden alınca kanlı gözyaşıyla ağlıyor bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?