2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

3 gün kuralını uygulayanlara bi sorum var
Diyelim ki bulgur tadımı yaptk 3 gün herhangi bi sorun olmadı pirinç,şehriye ,irmik gibi şeylerde de üç gün beklemeye gerek var mı?
Ben irmikten başladım hazmı en kolay olan tahıl o bunlar birimin muadili yiyecekler gerek yok bulgur kiana Ruşen bunlar yeni yeni yeni verdiğim tahıllar çünkü hazmı diğerlerine göre daha zor

3 gün kuralını uygulayanlara bi sorum var
Diyelim ki bulgur tadımı yaptk 3 gün herhangi bi sorun olmadı pirinç,şehriye ,irmik gibi şeylerde de üç gün beklemeye gerek var mı?
Allerji yapmayan besinleri beklemiyorum. Peynir yiyo birsey olmadi. Yogurdu beklemiycem uc gun. Ben tattiriyorum. Ev yemeklerine gectik.

pazar mı, cumartesı degıl mı bugun?
ayyy tırnaklarıyla yapmıstır kesın
benım de tırnak kesmem ezıyet yaa
uyumadan kesemıyorum ve cabuk uzuyor. kulagının içine baktın mı?
başparmağının dibini kanatmış. delik açmış resmen.
bugün sabah açtım tvyi ona bakarken kestim. napıyım.

Tirnaklarini zar zor kesiyorum uyurken kesemiyorum surekli donuyo uyanikken kucagima oturtup kesiyorm ama surekli parmagini bukuyo baznde izliyo cit cit ses geliyo ya hosuna gidiyo
bende ikinciye uyanıkken kestim artık.
elini çekiyor ama zorla kestim artık.

Bebeklere verdiginiZ suyu kaynatiyor musunuz aceba
alerji olduğu gün suyu da ilk kez kaynatmadan vermiştim. hazır suydu ama hep aklımda acaba ondn mı oldu ki diye geçmiştir.
bende artık kaynatıyorum.

bende öksürüğü için götürdüm. boğazı kızarık dedi.
az balgamı varmış
başka bir ilaç verdi. o da burnunu akıtmaya başlattı. sonra tıkantı.
gece geç uyudu bu yüzden.
ne zormuş uyumayan çocuk.
bu arada annişler, çocuğunuz uyumuyor huysuzluk ediyorsa, bir burnunu kontrol edin. belki tıkalı diye uyayamıyordur.
bizimki burun açıcı şeyler var ya, bir ucunu burnuna sokuyırsun, bir ucu ağzında, içine çekiyorsun. onu pek sevdi. burnunu çekerken gözlerini portletiyor.

Cok duzgun olmuyo ama napalm

Bizimkinin bogazinda kizariklik falan yoktu. Sadece balgamdan dolayi öksürüğü vardi. Bide burnu tikali serum fizyolojik aldim. Benimkide ayni sizinki gibi tepki veriyo o burun cekme seysine

Benim küçük zilli oturuyor
16sinda 7ay doldu 17sinde oturdu. Oturtup tshirtunu giydiriyordum bi elim sırtında. Bi an elimi çekince kendi durduğunu farkettim cok şaşırdım
Oyun oynama süresi uzadı sanki. Ama resmen evin çekmecelerinde eline ne verebilirim diye arıyorum artık. Oyuncaktan başka her şeyle oynuyor. Kablo aşığı. . ne varsa o kablolarda artık. Elinden alınca kanlı gözyaşıyla ağlıyor bide

sabah 6 da kalktı 11 den berı uyumuyor?

Cok duzgun olmuyo ama napalm
uzun uzun durup kendi başta olmak üzere kimseye zarar vermesin de, varsın yamuk olsun.

Bizimkinin bogazinda kizariklik falan yoktu. Sadece balgamdan dolayi öksürüğü vardi. Bide burnu tikali serum fizyolojik aldim. Benimkide ayni sizinki gibi tepki veriyo o burun cekme seysine
geçmiş olsun bu arada.
o şeyi ben beceremem gibime geliyor.

maşallah. uzun mu oturuyor? benımkı 10 sn falan duruyor sonra düşüyor. yattıgı yerden de yan oturuyor oyun oynarken. kablo bızımkınde de var yürütecle laptopa yanasıp kabloyu yıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…