- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #98.101
bizim apartmanda oturan bi kizcagiz calisiyordu orda, guzel bi yer :) guvenilir en azindan... Ama o kadar ufak yas grubunu aliyolarmi ya? Onu bilmiyodum...İstanbul'da oturan arkadaşlar happynest diye biyer buldum çocuklar için aradım görüştüm çok hoşuma gitti daha gitmedik ama götürmeyi düşünüyorum sizinlede paylaşmak istedim artık kış yaklaşıyor çocuk eve tıkılmasın diye düşünüyorum kış gelince böyle bişey yapılabilir
Yok cnm ya hic birsey olmasa bile uykusuz durabiliyor. Benimki dun gunduz ogleden sonra 2 den 9:30 a kadar sadece yarim saat uyudu. Uykudan yuzu gozu kuculmus uyumuyor. Aksamda balik yemege gitmisken mezgitten, somondan yedi. Devam sütünü hazirlayana kadar babası bir kaç kasik sutlac yedirdiKesinlikle dis degil, aclik degil, hastalik vs degil. 3 gecedir uyaniyor ve 1 saat uyumuyor.Aglamada yok... Bende 3 gundur toplamda 3 saat uyumamisimdir
Amin amin...aynı şeyleri yaşıyoruz ondan canım. aynen şükürler olsun, allah eksik etmesın bizi birbirimizden. şansları güzel, mutlu huzurlu insan olsunlar inşallah. allah yanlarında olsun melekler korusun şekerleri
bak bunları yazarken minnoş yürütecde gezıyordu.. bı baktım evın loş ışığı gitti oda aydınlandı, kafamnı bi cevırdım uzun abajuru elıne almış yuh yanıbir de ellerıne bakıyor kavramış güzelce
görüyorsun dimi ettiğim dua anında kabul oldu melekler korudu
umudum 1.5 yıl sonrasırahat ederız az da olsa
Galiba yazın vermiş olduğu o uyuşukluk ve sıcaklıkta etki etti..kışın hep daha dincim..Pembe ya... Su uyudu zamanki yaptiklarimiz bile ayni ya... Ama ben cok daraldim artik ya...
Len yürü git bunu napimahan abajurda aynen böyle bişi
ulan bunlar çok güçlü yaaa
Valla...tarayamadım kaçtır banyoyu hızlıca yapıyorumben fırsat bulamadım kuaföre gıtmeye. küt kestırmek istiyorum
öff bır de ben kestırebılsem. bakamıyorum da tepemde yaşıyorlar
Aynen benimkilerde tepemde yasiyoadam izin vermiyo kestirmeme ona neyse
Benim sut 5. Ay bitince bitti. Saclarim dokulmuyor. Ama yoldugu icin , banyoda kisa kaldigim icin ve model hep ayni yaptigim icin vazgecilmez topuz , onuz hizasinda kut kestiriyorum. İnce Sac bandi takiyorum arkalara ulasamasin diye. Gene yolmayi basariyor. Bide bantima bakip guluyor.
Alpişi yere alıştır..bak kilo aldıkça mahvolursun..zaten istediklerini yaptırıyorlar
Yıkar evi başına ...
Ayrılın az be
Bizim kuş çok yaramaz bişi oldu...ünitenn çekmecelerini bantladık..açamadı ağladı depindi
Eşim acalım ya dedi..çekmece üstüne düşecek ...asla dedim..alıştırma biberonunun ucunu sıkıveriyor üstü başı su..yere koyuyorum istedigi zaman su içebilsin diye ama eşek sıpası sürekli oynutor
Aaa süper bir sorsan Nasıl tavsiye ederim her yaş grubunu alıyorlar 6 aydan sonra atölyeleri kullanabiliyormuşbizim apartmanda oturan bi kizcagiz calisiyordu orda, guzel bi yer :) guvenilir en azindan... Ama o kadar ufak yas grubunu aliyolarmi ya? Onu bilmiyodum...
aynenValla...tarayamadım kaçtır banyoyu hızlıca yapıyorum
Birde artık tepede topuzdan dipleri acıyor..o topuz ağırlıktan sağa sola devirliyor ve dipler zonk zonk..
Kesitricem ama sonra ağlarsam mıfekkkat atom kestirmiş ya
Ee dedim işte en güzeli..
Sanki salabilcem endeği minnokla
gösterıyoruz işte neyi elıne aldıgınıLen yürü git bunu napim
Sen bunu çekerken zillini çek gönder
Abajur yaa ...ne edecen abajuru
ayyy valla her yerı ellıyor. geçen baktım ses seda yok içeri bi girdim laptopun kablosunu ucundan tutmus yemeye çalışıyor.Amin amin...
Sizin ziiillloşş bunlar ya..
Keşif keşif
Ablam dedi ki bana..
Kızım yere bırak git işini yap ağlasın ne olcak sessizlikten kork derdi
Mutfak salon yanyana...yer muazzam yapabileceği bişi yok..pet şişe ilee oynuyor (o artık geri dönmüş bir pet şişe ya)
Neyse...
Ses yok...
Ses yok..
Ses yok..
Stres ben..içeri.baktım kapıdan ıvır zıvır kutusu babasının sen onu nasıl çektinnnn apırda dambıl gibi
İçindeki silah kılıflarını at mermi kutusunu athalı mermi dolmuş...
Ay aklım çıktı başımdan kafasına içindeki eski şarj makinesini de dolamış..
Arkadaş ne araaa ya ne ara oldu bunlar..
Anında yerini değiştirdik...
Birddee saçımı çokkkk yoluyor..karnını öpmek için eğilme pızzzzz anında saçım elinde...
Eline suyu ver bzııııttt kapıyor o kadar hızlı çekiyor ki burnuna toslatıyor
Mesaj bile yazamaz olduk dimi
Sör ve şu zamanıda geçseleri...ya sen 3 ay geçse diyen kadın
Hatta 6 ay 3 ay geçse diye yazmıştın doğru mu
Ben kaynatıyorumBebeklere verdiginiZ suyu kaynatiyor musunuz aceba
Ben doğduğu günden beri veriyorum su hiç kaynatmadım bizim içtiğimiz sudan verdimBen kaynatıyorum
Bebek suları pahalı geldi bana yanlış hatırlamıyosam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?