2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bizim apartmanda oturan bi kizcagiz calisiyordu orda, guzel bi yer :) guvenilir en azindan... Ama o kadar ufak yas grubunu aliyolarmi ya? Onu bilmiyodum...

Son düzenleme:
Kesinlikle dis degil, aclik degil, hastalik vs degil. 3 gecedir uyaniyor ve 1 saat uyumuyor. Aglamada yok... Bende 3 gundur toplamda 3 saat uyumamisimdir
Yok cnm ya hic birsey olmasa bile uykusuz durabiliyor. Benimki dun gunduz ogleden sonra 2 den 9:30 a kadar sadece yarim saat uyudu. Uykudan yuzu gozu kuculmus uyumuyor. Aksamda balik yemege gitmisken mezgitten, somondan yedi. Devam sütünü hazirlayana kadar babası bir kaç kasik sutlac yedirdi. Sut yasak bir yasa kadar. Yeni mi cikti o diyoDevam sutunude icince arabada uyuya kaldi. şSabahta sadece domatesli menemeni goturdu.

Bugün akrabamızin kınası var. Bizim horon tepmeye bayiliyo. Karadeniz muzigi acinca eli atagi daha hizli oynatiyo. Agzini acip guluyo. Her muzikte oynamaz oglum. Bugun onca insan oynayinca ne tepki vercek merak ediyorum. Bugun ilk yogurdunuda yiyecek.

Amin amin...
Sizin ziiillloşş bunlar ya..
Keşif keşif
Ablam dedi ki bana..
Kızım yere bırak git işini yap ağlasın ne olcak sessizlikten kork derdi
Mutfak salon yanyana...yer muazzam yapabileceği bişi yok..pet şişe ilee oynuyor (o artık geri dönmüş bir pet şişe ya)
Neyse...
Ses yok...
Ses yok..
Ses yok..
Stres ben..içeri.baktım kapıdan ıvır zıvır kutusu babasının sen onu nasıl çektinnnn apırda dambıl gibi
İçindeki silah kılıflarını at mermi kutusunu athalı mermi dolmuş...
Ay aklım çıktı başımdan kafasına içindeki eski şarj makinesini de dolamış..
Arkadaş ne araaa ya ne ara oldu bunlar..
Anında yerini değiştirdik...
Birddee saçımı çokkkk yoluyor..karnını öpmek için eğilme pızzzzz anında saçım elinde...
Eline suyu ver bzııııttt kapıyor o kadar hızlı çekiyor ki burnuna toslatıyor
Mesaj bile yazamaz olduk dimi
Sör ve şu zamanıda geçseleri...ya sen 3 ay geçse diyen kadın
Hatta 6 ay 3 ay geçse diye yazmıştın doğru mu

Pembe ya... Su uyudu zamanki yaptiklarimiz bile ayni ya... Ama ben cok daraldim artik ya...
Galiba yazın vermiş olduğu o uyuşukluk ve sıcaklıkta etki etti..kışın hep daha dincim..
İlgi istekleri çok...sivrisinek gbi bazen..aç değil altı temiz uyku yok...ama işte önüne yığdım resmen oyuncak ve kablolu şeyler
Yok ııııı ııııııggggııg ıııııııı ıııhıhııı ıhıııuı hhgııı bu fabrika dişlileri sesi tüm gün

ben fırsat bulamadım kuaföre gıtmeye. küt kestırmek istiyorum
Valla...tarayamadım kaçtır banyoyu hızlıca yapıyorum
Birde artık tepede topuzdan dipleri acıyor..o topuz ağırlıktan sağa sola devirliyor ve dipler zonk zonk..
Kesitricem ama sonra ağlarsam mı fekkkat atom kestirmiş ya
Ee dedim işte en güzeli..
Sanki salabilcem endeği minnokla

Benim sut 5. Ay bitince bitti. Saclarim dokulmuyor. Ama yoldugu icin , banyoda kisa kaldigim icin ve model hep ayni yaptigim icin vazgecilmez topuz , onuz hizasinda kut kestiriyorum. İnce Sac bandi takiyorum arkalara ulasamasin diye. Gene yolmayi basariyor. Bide bantima bakip guluyor.

öff bır de ben kestırebılsem. bakamıyorum da tepemde yaşıyorlar

Benimkiler de tepemde yasiyordu bayildim sozund yaaa nerden geldi aklina :) ya beyfendi istedigi an banyo yapiyor ama ben giremiyorum. bikac kez kesmisligim vardi ona guvenip hemen omuzlarin altinda kestim. Basarili oldu:) en azindan cabuk cabuk yikar bakimini yaparim.. Ay insan icine cikiyoruz su saclarla aman allahimm

Aynen benimkilerde tepemde yasiyoadam izin vermiyo kestirmeme ona neyse

Uzun seviiidemeekkk :) :) bazi erkekler saca cok takintiliymis.. Ama bakamadiktan sonra sagliksiz saca tercih ederim kisa saci,bize gercekten zor oluyor.. 1ay sonra turkiyedeym insallah,ordaki gittigm kuaforume kestircektm ama dayanamadim..

Bantina guluyor mu benimki de gozlugume guluyor gozlerim fena ilerledi ama takmiyorum,esim cok kizdi artk gecen gozum mikrop kapti hatta. Takim dedm de bizm velet kikir kikir guluyor

aynen benım saçlar gür bir de feci agırlık yapıyor
arkadan toplayamıyorum baya tepeden topluyorum .
sabah minnoş o topuza dalmıstı. zor aldım elınden saçlarımı

ayyy valla her yerı ellıyor. geçen baktım ses seda yok içeri bi girdim laptopun kablosunu ucundan tutmus yemeye çalışıyor.
benımkı de yoluyor, 3 tel saçı var zaten ayy iyiki az sacı var
bir de saclarıyla ugrasacaktım.

öyle dıye dıye zaman gecıyor kızım. züğürt tesellısı işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…