2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ah kızlar ya şu avakado ne tatsız ve iğrençbişeymiş demiycem nimet :) ama tövbe rabbim ya kızımın eline verdim bi götürdü ağzına buruş buruş etti suratı belki beğenmedi hadi haşlayayım iyice yumuşatayım dedim yok anacım ya kıza işkence ediyon sanki eline alıyo ama ağzına götürdüğü an ağlıyo bugün gene denicem diğer tadımlarda iyiydik havuç kabak patates şeftali mor erik ...siz avakadoyu nasıl verdiniz ben blw yapıyorum bu arada kızım 7 buçuk aylık

Ben vermedm daha avakado vercem hep almayi unutuyorm bizde blwciyiz ama yogurt yediriyorm tabi bugn onune yogurdu koyup oynamasina izin vercem bakalm bizi neler bekliyo

Ben de blw uyguluyorum,oglum avakadoyu seviyor,su ana kadar 3-4defa verdim. Olgunlasmis avakadoyu direk veriyorum yiyor

Ben de blw uyguluyorum,oglum avakadoyu seviyor,su ana kadar 3-4defa verdim. Olgunlasmis avakadoyu direk veriyorum yiyor
canım ya biliyorum sizi sürekli takipteyim blw olarak her daim yanınızdayım:) aldım avakadoyu dışı yumuşak gibiydi dilimledim içi sert gibi geldi bana verdim eline ama sonuç negatif bugün gene deniycem bakalım ne olacak:)

Ben vermedm daha avakado vercem hep almayi unutuyorm bizde blwciyiz ama yogurt yediriyorm tabi bugn onune yogurdu koyup oynamasina izin vercem bakalm bizi neler bekliyo
hadi hayırlısı kuzum.umarım başarılı olur ben de yoğurdu eğer bulursam keçi sütünden olanını vercem anne sütüne en yakın bi de hormanlarıyla daha öynanmamış diye duydum.ben yağurdu verirken fincana koyup vercem eline ağzına götürürken alttan destekliycem blw türkiyede hep öyle veriyolar teoride baya bilgi topladım ama pratikte bakalım nasıl olacak

ay bida vişi demicwm

plates topu alma. heves edıp alıyorsun bi köşeye duruyor

Seni fok balığı ...atlasana üstüne topun
Komşumla yapıcaz oda 3 haftaya doğuracak...
Bi löp löp göbek gitmeli sör gitmeli
Sende topunu al iki hareket yap minnoşun güle güle izlesin
İşin gücün leptop ardından tıkınmak

benim kızında altta iki dişi var canavarım benim yaaa heryeri ısırmaya çalışıyor üst diş etleri de baya kabarmış bizimki de yakında gelecek gibi

Umarim cabuk gelir:/ bizimkinin o kadar aciyo demek ki alt disleriyle ust disini isirmaya calisiyo,bastiriyo dis etlerine..

Ve de bebislerin gunleri gunlerini tutmuyor belki bugun yer :) tatsiz tuzsuz bise ama cok faydaliymis avakado.. Yemeleri cok iyi olur esasinda

ben de araştırdım baya baya faydalı belki de yememesine bu kadar takmamın nedeni bu şimdi yemezse bile kahvaltıya başladığımda püre yapıp omletine pankekine katmayı düşünüyorum belki öyle kaktırırım:)

Şu an çamaşır makinesi dördüncü Parti için dönmekte
son bir parti daha kaldı

Sabah oğlanın tatlı patatesini buharda haşlamak için ocağa koydum
penceredeki su bitmiş
tencere yanmış
evi iğrenç bir duman kokusu sardı
yarım saat tencereyi temizleye bilmek için uğraştım
yemeği de çöpe gitti

O arada temizlik derdine düşmüşken Minnoş da Çığlık Kıyamet Ortalığı yıktı sonra da zar zor işleri halledip uyuttum

Aman oyle olsun hiuf,iyki daha gec kalmadin allah korusun:/ gecenlerde ben de pogaca yapiyordum,yagli kagidin bi kenari fazla kalmis,firinin ust kismindaki atese degdi bir anda alev aldi firinin icinde! Neyse ki ben acmistim o ana denk geldi. Korktm hadi ben orda degilken olsaydi allah etmesin.. Minnos uyumus birdaha yapcak annesi artik benmki de uyuyor ama kucagimda.. Ztn yaocak bise de yok da gerci... Dun yesil fasulye ve kabak yedi,cok sevdi fasulyeyi de. Bugun de vercem. Ama uzun 2tane yaptim,malum midesini yormamak adina.. Ama bikac saate verrim anca,masallah kac dk surdu dun haslanmasi

kaç kilosun şuan ? laptop kısmı dogru ama tıkanma kısmına katılmıyorum
iştahım yok allahıma şükür

maşallah.
bızımkı de baktı kulagına ama bişi vermedı. bu aylarda dişten ve keyiften dolayı normalmıs.
niye damla verdı kı neyı varmıs?

degerler ıyıyse neden hala ver dıyor? demırın fazlası zarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…