- 29 Temmuz 2015
- 1.117
- 1.355
- 53
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #98.261
benimki de yapıyor onu. hoşuna gidiyor hatta.Benimkide nereye koysam koyduğum yerden kaçmanın derdinde
Halıdan kaçıp parkeye vuruyo pat pat
Ben vermedm daha avakado vercem hep almayi unutuyorm bizde blwciyiz ama yogurt yediriyorm tabi bugn onune yogurdu koyup oynamasina izin vercem bakalm bizi neler bekliyoAh kızlar ya şu avakado ne tatsız ve iğrençbişeymiş demiycem nimet :) ama tövbe rabbim ya kızımın eline verdim bi götürdü ağzına buruş buruş etti suratı belki beğenmedi hadi haşlayayım iyice yumuşatayım dedim yok anacım ya kıza işkence ediyon sanki eline alıyo ama ağzına götürdüğü an ağlıyo bugün gene denicem diğer tadımlarda iyiydik havuç kabak patates şeftali mor erik ...siz avakadoyu nasıl verdiniz ben blw yapıyorum bu arada kızım 7 buçuk aylık
Ah kızlar ya şu avakado ne tatsız ve iğrençbişeymiş demiycem nimet :) ama tövbe rabbim ya kızımın eline verdim bi götürdü ağzına buruş buruş etti suratı belki beğenmedi hadi haşlayayım iyice yumuşatayım dedim yok anacım ya kıza işkence ediyon sanki eline alıyo ama ağzına götürdüğü an ağlıyo bugün gene denicem diğer tadımlarda iyiydik havuç kabak patates şeftali mor erik ...siz avakadoyu nasıl verdiniz ben blw yapıyorum bu arada kızım 7 buçuk aylık
Bebeklerin favorisi heralde parkeBenimkide nereye koysam koyduğum yerden kaçmanın derdinde
Halıdan kaçıp parkeye vuruyo pat pat
canım ya biliyorum sizi sürekli takipteyim blw olarak her daim yanınızdayım:) aldım avakadoyu dışı yumuşak gibiydi dilimledim içi sert gibi geldi bana verdim eline ama sonuç negatif bugün gene deniycem bakalım ne olacak:)Ben de blw uyguluyorum,oglum avakadoyu seviyor,su ana kadar 3-4defa verdim. Olgunlasmis avakadoyu direk veriyorum yiyor
hadi hayırlısı kuzum.umarım başarılı olur ben de yoğurdu eğer bulursam keçi sütünden olanını vercem anne sütüne en yakın bi de hormanlarıyla daha öynanmamış diye duydum.ben yağurdu verirken fincana koyup vercem eline ağzına götürürken alttan destekliycem blw türkiyede hep öyle veriyolar teoride baya bilgi topladım ama pratikte bakalım nasıl olacakBen vermedm daha avakado vercem hep almayi unutuyorm bizde blwciyiz ama yogurt yediriyorm tabi bugn onune yogurdu koyup oynamasina izin vercem bakalm bizi neler bekliyo
abooooo kaç kaç
@eymentaaSurrender Pembedon5
Kızlar ev zaten 2+1 bir odayı kullanmıyorum ve o odayı çok sık temizlemem haftada bir
Mutfak açık
Dolayısıyla çoğu yemek sonrası mutfak fayansları dışında oturma alanı dahil yağ olabiliyo
Açık mutfağı olanlar bilirr...
Ee ben burayı sildiğim suyu yatak odasına nasıl götüriyim
Hatta bazen tek odada 2 kova bile yapıyorum mecbur ama
Çünkü mutfak ayrı olmasada o kısmı çamaşır suyu yapıyorum sonra oturma kısmını siliyorum.ama o gün kızartma tarzı yemek olmamışsa tek su...
Banyo seti ayrı ona bir daha su yapıyorumm.
En sonda su kirlenmemişse koridorla kapanış yapıyorum
Çünkü ayakkabılıktan ayakkabı vs alırken yere kum taş dökülebiliyo
benim kızında altta iki dişi var canavarım benim yaaa heryeri ısırmaya çalışıyor üst diş etleri de baya kabarmış bizimki de yakında gelecek gibiBebegin ust disi geliyor,aci cekiyor bir de. 1-2cm acilma var dis etinde bakalim... Dunden beri baya huzursuz,yerinde zor duruyor.
plates topu alma. heves edıp alıyorsun bi köşeye duruyor
benim kızında altta iki dişi var canavarım benim yaaa heryeri ısırmaya çalışıyor üst diş etleri de baya kabarmış bizimki de yakında gelecek gibi
Şu an çamaşır makinesi dördüncü Parti için dönmekte
son bir parti daha kaldı
Sabah oğlanın tatlı patatesini buharda haşlamak için ocağa koydum
penceredeki su bitmiş
tencere yanmış
evi iğrenç bir duman kokusu sardı
yarım saat tencereyi temizleye bilmek için uğraştım
yemeği de çöpe gitti
O arada temizlik derdine düşmüşken Minnoş da Çığlık Kıyamet Ortalığı yıktı sonra da zar zor işleri halledip uyuttum
ben de araştırdım baya baya faydalı belki de yememesine bu kadar takmamın nedeni bu şimdi yemezse bile kahvaltıya başladığımda püre yapıp omletine pankekine katmayı düşünüyorum belki öyle kaktırırım:)
kaç kilosun şuan ?
Seni fok balığı ...atlasana üstüne topun
Komşumla yapıcaz oda 3 haftaya doğuracak...
Bi löp löp göbek gitmeli sör gitmeli
Sende topunu al iki hareket yap minnoşun güle güle izlesin
İşin gücün leptop ardından tıkınmak
maşallah.Merhaba kızlar bugün asimizi olduk yedinci kontrolumuz iyi geçti maşallah boy 70cm 700gr almışbu ay
Eli kulagindaydi hep Dr söyledim baktı kulağına damla ve banyo öncesi köpük verdi alerjik bebeklerde görülüyor genelde bu kulak kasintisi dedi
Bi daha ki kontrol dokuzuncu ayında
Kızlar bide memlekete gitmeden Demire baktirmistik iyi çıktı Dr tedbir amaçlı 3 4damla ver dedi ama vermiyorum pekmez veriyorum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?