- 30 Ocak 2015
- 19.930
- 29.125
- 798
- 30
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #98.281
Anladm canim bende makarnayi denemek istyrm artk nasil yicek bakalmhadi hayırlısı kuzum.umarım başarılı olur ben de yoğurdu eğer bulursam keçi sütünden olanını vercem anne sütüne en yakın bi de hormanlarıyla daha öynanmamış diye duydum.ben yağurdu verirken fincana koyup vercem eline ağzına götürürken alttan destekliycem blw türkiyede hep öyle veriyolar teoride baya bilgi topladım ama pratikte bakalım nasıl olacak
Ooo senin başına gelen çok tehlikeliAman oyle olsun hiuf,iyki daha gec kalmadin allah korusun:/ gecenlerde ben de pogaca yapiyordum,yagli kagidin bi kenari fazla kalmis,firinin ust kismindaki atese degdi bir anda alev aldi firinin icinde! Neyse ki ben acmistim o ana denk geldi. Korktm hadi ben orda degilken olsaydi allah etmesin.. Minnos uyumus birdaha yapcak annesi artikbenmki de uyuyor ama kucagimda.. Ztn yaocak bise de yok da gerci... Dun yesil fasulye ve kabak yedi,cok sevdi fasulyeyi de. Bugun de vercem. Ama uzun 2tane yaptim,malum midesini yormamak adina.. Ama bikac saate verrim anca,masallah kac dk surdu dun haslanmasi
ay allah korumuş valla rabbim kazadan beladan korusun çok geçmiş olsun canımAman oyle olsun hiuf,iyki daha gec kalmadin allah korusun:/ gecenlerde ben de pogaca yapiyordum,yagli kagidin bi kenari fazla kalmis,firinin ust kismindaki atese degdi bir anda alev aldi firinin icinde! Neyse ki ben acmistim o ana denk geldi. Korktm hadi ben orda degilken olsaydi allah etmesin.. Minnos uyumus birdaha yapcak annesi artikbenmki de uyuyor ama kucagimda.. Ztn yaocak bise de yok da gerci... Dun yesil fasulye ve kabak yedi,cok sevdi fasulyeyi de. Bugun de vercem. Ama uzun 2tane yaptim,malum midesini yormamak adina.. Ama bikac saate verrim anca,masallah kac dk surdu dun haslanmasi
şuan iş yerindeyim 14 30 da çıkıcam ve kafamda eve gidince temizliğe nerden başlasam halıları silkelesem makina tutsam çamaşır yıkasam bulaşıkları yerleştirip kirlileri de tekrar makinaya dizsem toz alsam banyoyu yıkasam ha bi de minnoş var avakadoyu deneyip bi ümit yer orasına burasına sürer ben de banyosunu ettirsem ve bu işler bu gün biter mi ayyy yazarken yoruldum valla sana da geçmiş olsun daha kötüsünden korusun bacımŞu an çamaşır makinesi dördüncü Parti için dönmekte
son bir parti daha kaldı
Sabah oğlanın tatlı patatesini buharda haşlamak için ocağa koydum
penceredeki su bitmiş
tencere yanmış
evi iğrenç bir duman kokusu sardı
yarım saat tencereyi temizleye bilmek için uğraştım
yemeği de çöpe gitti
O arada temizlik derdine düşmüşken Minnoş da Çığlık Kıyamet Ortalığı yıktı sonra da zar zor işleri halledip uyuttum
MasallahMerhaba kızlar bugün asimizi olduk yedinci kontrolumuz iyi geçti maşallah boy 70cm 700gr almışbu ay
Eli kulagindaydi hep Dr söyledim baktı kulağına damla ve banyo öncesi köpük verdi alerjik bebeklerde görülüyor genelde bu kulak kasintisi dedi
Bi daha ki kontrol dokuzuncu ayında
Kızlar bide memlekete gitmeden Demire baktirmistik iyi çıktı Dr tedbir amaçlı 3 4damla ver dedi ama vermiyorum pekmez veriyorum zaten
Ooo senin başına gelen çok tehlikeli
Allahtan tam o ana rast gelmişsin
Annelik böyle işte
Ocakta yemek yanar
Yıkanan çamaşırlar asılamasığı için makinada bekler...
Taze fasülyenin çekirdeklerini çıkardın mı
Afiyet olsun şimdiden
Ben tatlı patatesle ilk kez karşılaştım
Rengini dokusunu tadını tıpkı tatlı kabağa benzettim
1 saat haşladım
Ve patates gibi değil
Kabak gibi ezildi eridi gitti
Doğrudur
Tuğba daha rahat davranmış ikisindede ben onu gözlemledim
Şu an için vermeyi düşünmüyorum
Ama sebze meyve tadımları bitsin
Sonra ilk karışık kahvaltı ile başlayıp
Sonra karışık yemeklere geçmeyi düşünüyorum kısmetse
Valla bende raharim biraz baslarim buyuk ihtimalleOoo senin başına gelen çok tehlikeli
Annelik böyle işte
Ocakta yemek yanar
Afiyet olsun şimdiden
1 saat haşladım
Ve patates gibi değil
Doğrudur
Bi haftamiz var baslarim benşu yoğurt peynir yumurta işini halledeyim ben de düşünüyom makarnayı hatta kendim yapmayı düşünüyom bakalım nasıl olcak
GEÇMİŞ OLSUN şöyle kendini rahatlat bikaç güne zaten iyleşicem ve bu pıtırcık benim sonra istediğim kadar öpebilirim umarım kısa zamanda toparlanırsın benim de boğazım bi tuhaf hafif öksürük var bakalım ben nasıl atlatıcammerhabalar.. :)
oğlum öksürüyor demiştim ya.. onunki geçti şükür.
amma anacığının burnunun muslukları açıldı maalesef. dün boğazım çok acıyordu. burnum az akıyordu. bugün boğazım iyi burnum durmuyor. kulağımda ağrıyordu, boğazla birlikte o da geçti.
şimdi oğlumu öpemiyorum ya, Allahım velet gözüme bir tatlı bir yemelik görünüyor ki, sormayın. zor tutuyorum kendimi öpmemek için. ne zormuş yahuu..
birde çocuğu her dk. öpmeye alışık olunca insan.
şimdi uyuyor diye yazacaktım ağlamaya başladı.
Allah yardımcın olsuşuan iş yerindeyim 14 30 da çıkıcam ve kafamda eve gidince temizliğe nerden başlasam halıları silkelesem makina tutsam çamaşır yıkasam bulaşıkları yerleştirip kirlileri de tekrar makinaya dizsem toz alsam banyoyu yıkasam ha bi de minnoş var avakadoyu deneyip bi ümit yer orasına burasına sürer ben de banyosunu ettirsem ve bu işler bu gün biter mi ayyy yazarken yoruldum valla sana da geçmiş olsun daha kötüsünden korusun bacım
Valla bende raharim biraz baslarim buyuk ihtimalle
Bi haftamiz var baslarim ben
Ooo senin başına gelen çok tehlikeli
Annelik böyle işte
Ocakta yemek yanar
Afiyet olsun şimdiden
1 saat haşladım
Ve patates gibi değil
Doğrudur
Bende bi hafya sonra denicem sana bi foto atcamBikac haftaya denyebilirim ben de,su an 6ay3haftalik bebis.l
Maşallah sari gacima benim. Aferin bee benimki dirseginin uzerine dayanip oturuyo gibi yapiyo. Sonra geri geri dusuyo. Kormasin diye "hobbaa"diyorum aglamiyo hic cesaretlenip yeniden yapmaya cslisiyo
58 kiloyumkaç kilosun şuan ?laptop kısmı dogru ama tıkanma kısmına katılmıyorum
iştahım yok allahıma şükür
Canım kulak kiri dedi işin kötü tarafı dün damlaya başladım bugun gözleri kasinmaya başladımaşallah.
bızımkı de baktı kulagına ama bişi vermedı. bu aylarda dişten ve keyiften dolayı normalmıs.
niye damla verdı kı neyı varmıs?
degerler ıyıyse neden hala ver dıyor? demırın fazlası zarar.
Kilon azmis ne güzel 5858 kiloyum
52 olmam lazım...
Plates topu a101 e geliyormuş kocam alcak
Nefes al ver al ver ...çok güzelllll al ver çookkkk iyiii harikaaa...viiiuf viiiif dicem bende
Daha yazardımda çok söyleniyon sörrröndör
Günün birinde özel mesaj atarsın diye bekliyorumminnoşun minnoşum
58 kiloyum
52 olmam lazım...
Plates topu a101 e geliyormuş kocam alcak
Nefes al ver al ver ...çok güzelllll al ver çookkkk iyiii harikaaa...viiiuf viiiif dicem bende
Daha yazardımda çok söyleniyon sörrröndör
Günün birinde özel mesaj atarsın diye bekliyorumminnoşun minnoşum
Canım kulak kiri dedi işin kötü tarafı dün damlaya başladım bugun gözleri kasinmaya başladıgözün ve burun kemiğinin o ara kısmı kizarik alerji yaptı galiba yarın Dr götürcem
Çok üzüldüm ya dün Dr dönüşü hero baby sutlac yedi acaba omu yaptı bilemiyorum çok çaresiz hissediyorum kendimieli gözünde
Evet çok şükür demiri normal çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?