2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Anladm canim bende makarnayi denemek istyrm artk nasil yicek bakalm

csyrc H hiuf kizlar tuğba melise 7 aylikken makarna vermeye baslams denicek misiniz

Ooo senin başına gelen çok tehlikeli
Allahtan tam o ana rast gelmişsin
Annelik böyle işte
Ocakta yemek yanar
Yıkanan çamaşırlar asılamasığı için makinada bekler...

Taze fasülyenin çekirdeklerini çıkardın mı
Afiyet olsun şimdiden

Ben tatlı patatesle ilk kez karşılaştım
Rengini dokusunu tadını tıpkı tatlı kabağa benzettim
1 saat haşladım
Ve patates gibi değil
Kabak gibi ezildi eridi gitti

Anladm canim bende makarnayi denemek istyrm artk nasil yicek bakalm

csyrc H hiuf kizlar tuğba melise 7 aylikken makarna vermeye baslams denicek misiniz

Doğrudur
Tuğba daha rahat davranmış ikisindede ben onu gözlemledim

Şu an için vermeyi düşünmüyorum
Ama sebze meyve tadımları bitsin
Sonra ilk karışık kahvaltı ile başlayıp
Sonra karışık yemeklere geçmeyi düşünüyorum kısmetse

ay allah korumuş valla rabbim kazadan beladan korusun çok geçmiş olsun canım

şuan iş yerindeyim 14 30 da çıkıcam ve kafamda eve gidince temizliğe nerden başlasam halıları silkelesem makina tutsam çamaşır yıkasam bulaşıkları yerleştirip kirlileri de tekrar makinaya dizsem toz alsam banyoyu yıkasam ha bi de minnoş var avakadoyu deneyip bi ümit yer orasına burasına sürer ben de banyosunu ettirsem ve bu işler bu gün biter mi ayyy yazarken yoruldum valla sana da geçmiş olsun daha kötüsünden korusun bacım

Masallah bizimkide biraz kabiz oldu. Kabiz yapmayan demir ilaci var onu mu versem diye msj attim dr a. İlaca 3 gun ara ver Sebze meyve bol ver dedi. Demire devam ediyoruz. Fazla gelmez. Ziyani olsa kimse verdirmez zaten

Valla bende raharim biraz baslarim buyuk ihtimalle
şu yoğurt peynir yumurta işini halledeyim ben de düşünüyom makarnayı hatta kendim yapmayı düşünüyom bakalım nasıl olcak
Bi haftamiz var baslarim ben

merhabalar.. :)
oğlum öksürüyor demiştim ya.. onunki geçti şükür.
amma anacığının burnunun muslukları açıldı maalesef. dün boğazım çok acıyordu. burnum az akıyordu. bugün boğazım iyi burnum durmuyor. kulağımda ağrıyordu, boğazla birlikte o da geçti.
şimdi oğlumu öpemiyorum ya, Allahım velet gözüme bir tatlı bir yemelik görünüyor ki, sormayın. zor tutuyorum kendimi öpmemek için. ne zormuş yahuu..
birde çocuğu her dk. öpmeye alışık olunca insan.
şimdi uyuyor diye yazacaktım ağlamaya başladı.

GEÇMİŞ OLSUN şöyle kendini rahatlat bikaç güne zaten iyleşicem ve bu pıtırcık benim sonra istediğim kadar öpebilirim umarım kısa zamanda toparlanırsın benim de boğazım bi tuhaf hafif öksürük var bakalım ben nasıl atlatıcam

Allah yardımcın olsu
Böyle işleri kafada sıralayınca
Gözünde dag gibi büyüyo insanın
Sorada bir türlü başlayamıyosun
Zaten eski temizlikler bitti
Üstün körü yapıtoruz
Bi çamaşır bi bulaşık bitti gitti
Kolay gelee
Valla bende raharim biraz baslarim buyuk ihtimalle

Bi haftamiz var baslarim ben

Rahatlık en iyisi
Benimde denemek istediğim peynir kaldı
Bebeğe illa evde mi peynir yapmak gerekiyo bu arada

Cikardm cekirdekleri cnm,cok sagolasin..

Maşallah sari gacima benim. Aferin bee benimki dirseginin uzerine dayanip oturuyo gibi yapiyo. Sonra geri geri dusuyo. Kormasin diye "hobbaa"diyorum aglamiyo hic cesaretlenip yeniden yapmaya cslisiyo

En iyisini yapıyorsun nesli. Arkası yumuşak olduktan sonra düşünce paniklememek lazım. Çünkü daha şimdiden gözümüzün içine bakıyorlar ne tepki vericez diye.

kaç kilosun şuan ? laptop kısmı dogru ama tıkanma kısmına katılmıyorum
iştahım yok allahıma şükür
58 kiloyum
52 olmam lazım...
Plates topu a101 e geliyormuş kocam alcak
Nefes al ver al ver ...çok güzelllll al ver çookkkk iyiii harikaaa...viiiuf viiiif dicem bende
Daha yazardımda çok söyleniyon sörrröndör
Günün birinde özel mesaj atarsın diye bekliyorumminnoşun minnoşum

Canım kulak kiri dedi işin kötü tarafı dün damlaya başladım bugun gözleri kasinmaya başladı gözün ve burun kemiğinin o ara kısmı kizarik alerji yaptı galiba yarın Dr götürcem
Çok üzüldüm ya dün Dr dönüşü hero baby sutlac yedi acaba omu yaptı bilemiyorum çok çaresiz hissediyorum kendimi eli gözünde
Evet çok şükür demiri normal çıktı

Kilon azmis ne güzel 58
Ya ben ve göbegim 81
Dün diyetisyen Dr gittim ekmeksiz protein ve sebze ağırlıklı liste verdi
Hamile kalmadan önce plates topu almıştım hiç kullanmadım yarın bende başlayayım bari platese

Ben zayifladm hihhh 54.5oldum hihihihi :)

Alerji yapmis olabilir, canim cok gecmis olsun. Dr a bir sor istersen ihmal etme canim cok üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…