2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bugun kv ile konustm. Cocuk yeni uyanmisti,agladi. Niye agladi diyor,yeni uyandi ondan dedm,bu saate kadar uyudu da yeni mi uyandi sereffsiz diyor(guya seviyor!) dedm uyudugu anca zorla 1saat surdu,disten huzuru mu var. Sanki geceden yana hic uyanmadi mi,sabah 7de uyandi sonra daha yeni uyudu dedim. Saat 1falandi oglen.. Allahm ya uyuz oldum valla.. Yani abartmasina mi yanarsin,dedigi lafa mi,sevis sekline mi?!?! Ulen bi de uyusa da masallah denir,kiyamam kuzuma denir.. Nerdeeee

Dedigine bak hele. Yaa bebek oylemi sevilir allah askina. Uyur bu cocuk ne zaman uyuyup uyanacagini sanami sorcak. Tee allahim yaa...

Dedigine bak hele. Yaa bebek oylemi sevilir allah askina. Uyur bu cocuk ne zaman uyuyup uyanacagini sanami sorcak. Tee allahim yaa...

Yav valla yaa.. Bi desom agizlilar yaa,ilk ekgida gununden foto atmistim,gorumce diyor ki bogazimiza duskunuz galibaa.. Bi masallah diyin,guzel soz soyleyin bari..

bende 60 ım 50 olmam lazım
55 olsam bile yeter yaa
ne mesajı len ne demek istiyorsun

sağolasın.
İnşaallah ilerlemez. adaçayı varsa, yatmadan onunla gargara yap. iyi geliyor. benimki geçti, akşamı yapmıştım. sabahta kalkınca yaptım.

kullanmıyorum
doktor soruyor kullandıgımı söyluyorum.
aynen bende öyle diyorum.
d vitamini içinde aynı. ikisini de vermedim. bakalım ne olacak.

Avakado olgun değildir normalde kremamsı bir tadı olur biraz camın önüne koy olgunlaşsın daha yemezse zorlama onu yerini muzda tutar önemli olan ondan aldığı potasyum

Yok canim ben kendimize aldigimiz peyniri suda bekletiyorm hic tuzu kalmiyo veryrm

günaydın anneler :)
dün öğlenden beri bişey yemedim doğru düzgün. hala da canım istemiyor.
boğazım yine acımaya başladı..

birşey soracağım size.
benim oğlan, yediği katı şeyleri aynen geri çıkarıyor. kakasıyla yani. muz vermiştim, aynen çıkmış. muzun muz olduğu belli yani. geçende közlenmiş kırmızı biber vermiştim. o da öyle aynen çıkmıştı.
sizinkilerde mi öyle. katı yuttukları aynen çıkıyor. misal geçen irmikli tatlı vermiştim. irmikler vardı kakada.
doktora sormak istiyorum bu durumu.
normal mi? sizinkilerde mi öyle?

aynen dediğin gibi canım nerde eski temizlikleeerrr neyse bende olduğu kadar yaptım.zaten hastayım öksürük mahvetti beni.bu arada peyniri illa kendin yapman gerekmiyo güvenilir markalar var bigün önceden suda bekletip tuzunu aldırırsın.hatta bebiklerin kavraması için burgu peynir ya da damla tarzında peynir var burguda muratbey iyi diye duymuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…