- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #98.301
Bugun kv ile konustm. Cocuk yeni uyanmisti,agladi. Niye agladi diyor,yeni uyandi ondan dedm,bu saate kadar uyudu da yeni mi uyandi sereffsiz diyor(guya seviyor!) dedm uyudugu anca zorla 1saat surdu,disten huzuru mu var. Sanki geceden yana hic uyanmadi mi,sabah 7de uyandi sonra daha yeni uyudu dedim. Saat 1falandi oglen.. Allahm ya uyuz oldum valla.. Yani abartmasina mi yanarsin,dedigi lafa mi,sevis sekline mi?!?! Ulen bi de uyusa da masallah denir,kiyamam kuzuma denir.. Nerdeeee
Dedigine bak hele. Yaa bebek oylemi sevilir allah askina. Uyur bu cocuk ne zaman uyuyup uyanacagini sanami sorcak. Tee allahim yaa...
bende 60 ım 50 olmam lazım58 kiloyum
52 olmam lazım...
Plates topu a101 e geliyormuş kocam alcak
Nefes al ver al ver ...çok güzelllll al ver çookkkk iyiii harikaaa...viiiuf viiiif dicem bende
Daha yazardımda çok söyleniyon sörrröndör
Günün birinde özel mesaj atarsın diye bekliyorumminnoşun minnoşum
kullanmıyorumDemir ilacı kullanmayan var mı? Doktorunuz bu duruma ne diyor?
sağolasın.GEÇMİŞ OLSUN şöyle kendini rahatlat bikaç güne zaten iyleşicem ve bu pıtırcık benim sonra istediğim kadar öpebilirim umarım kısa zamanda toparlanırsın benim de boğazım bi tuhaf hafif öksürük var bakalım ben nasıl atlatıcam
aynen bende öyle diyorum.kullanmıyorum
doktor soruyor kullandıgımı söyluyorum.
bende 60 ım 50 olmam lazım
55 olsam bile yeter yaa
ne mesajı len ne demek istiyorsun
kızlar benımkı oturuyor. yattıgı yerden kalkıp oturmus garıbanım
feci yorgunum
ateşim var
sağ göğsüm acıyor ama kızarıklık falan yok.
Avakado olgun değildir normalde kremamsı bir tadı olur biraz camın önüne koy olgunlaşsın daha yemezse zorlama onu yerini muzda tutar önemli olan ondan aldığı potasyumAh kızlar ya şu avakado ne tatsız ve iğrençbişeymiş demiycem nimet :) ama tövbe rabbim ya kızımın eline verdim bi götürdü ağzına buruş buruş etti suratı belki beğenmedi hadi haşlayayım iyice yumuşatayım dedim yok anacım ya kıza işkence ediyon sanki eline alıyo ama ağzına götürdüğü an ağlıyo bugün gene denicem diğer tadımlarda iyiydik havuç kabak patates şeftali mor erik ...siz avakadoyu nasıl verdiniz ben blw yapıyorum bu arada kızım 7 buçuk aylık
Ben kullanmıyorum doktorumda vermedi ihtiyacı olunca veririz dedi her gün sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı pekmez içiyorDemir ilacı kullanmayan var mı? Doktorunuz bu duruma ne diyor?
Benimkide uyumak isteyince kafasini saga sola sallayip"eee eee" diyoBizimkinin ilk kelimesi mam. Acikinca aksam gece uykusuna gecmek isterken mam diyor. En azindan derdini biraz ankatmaya başladi
Gecen gecw benm de oldu iki gunde anca gecti surekli onu emzrdm ilk basta ates vardi gogsum tas kesilmisti resmen ertesi gun bi baktm kipkirmizi dikkat et cok aciyo sonradanfeci yorgunum
ateşim var
sağ göğsüm acıyor ama kızarıklık falan yok.
Yok canim ben kendimize aldigimiz peyniri suda bekletiyorm hic tuzu kalmiyo veryrmAllah yardımcın olsu
Böyle işleri kafada sıralayınca
Gözünde dag gibi büyüyo insanın
Sorada bir türlü başlayamıyosun
Zaten eski temizlikler bitti
Üstün körü yapıtoruz
Bi çamaşır bi bulaşık bitti gitti
Kolay gelee
Rahatlık en iyisi
Benimde denemek istediğim peynir kaldı
Bebeğe illa evde mi peynir yapmak gerekiyo bu arada
Allah yardımcın olsu
Üstün körü yapıtoruz
Kolay gelee
Rahatlık en iyisi
aynen dediğin gibi canım nerde eski temizlikleeerrr neyse bende olduğu kadar yaptım.zaten hastayım öksürük mahvetti beni.bu arada peyniri illa kendin yapman gerekmiyo güvenilir markalar var bigün önceden suda bekletip tuzunu aldırırsın.hatta bebiklerin kavraması için burgu peynir ya da damla tarzında peynir var burguda muratbey iyi diye duymuştum.Allah yardımcın olsu
Üstün körü yapıtoruz
Kolay gelee
Rahatlık en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?