- 29 Temmuz 2015
- 1.117
- 1.355
- 53
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #98.761
benimki ikisini birden aynı anda yapıyor. bir eli popoda bir eli pipide.Tamam canim insallah becerebilirim sagol
Bi arada poposunu cimcikliyodu hep tirnaklrini gecrmisti ilgilerini cekiyo demekki
evet yaaa,yeterki altı açılsın hemen dalıyo,koparacak bi günerkek evlet sahibi güzel anneler.
sizin oğluşlarınız da pipileriyle oynamaya başladı mı ?
benimki tutup koparma derdine düştü.
yapma diyorum, gülüyor.
iyice psikopata bağladı bu çocuk.
Hahabenimki ikisini birden aynı anda yapıyor. bir eli popoda bir eli pipide.
çekmiş,,o kaynanasından böyle görmüş,aah neler çekmiş neler..e o zaman niye yapıyon dediğimde kaynana terbiyesi o kötümü ol diyoz diyo..kocayı doldurup üzerime salmalar,anama babama bana küfretmeler hakaret etmeler,etrafta dedikodumu etmeler sözde kaynana terbiyesiymiş,, bence ,,neyse şimdi ban yemiyim
aynen. çıtlarını açtığım an, eli bezine gidiyor. becerse kendi çıkarıp atacak bezini. ki bazen altından kirli bezinide çekmeye çalışmıyor değil.evet yaaa,yeterki altı açılsın hemen dalıyo,koparacak bi günaltını değiştirirken eline oyuncak veriyorum elleri pislenmesin diye
Bizimki de oynuyor pipisiyledokunur dokunmaz da guluyor,artik nasil bi his oluyorsa elinde
geçmiş olsun.Öğlen arasına geldim uyuyomuş yavrum..uyandı cayır cayır yanıyo çocuk. .anne ateşi var dedim uykudan kalktı ya ondan sıcaktır diyi. .38.8 le acile gittik..tahlil yaptılar..izin aldım kuzumun başında bekliyorum. .uyuyo yavrun inleyen inleye
Saol canım. .diş 38.5 geçmez dedi..tahlil sonuçlarını bekliyoruz..aynen. çıtlarını açtığım an, eli bezine gidiyor. becerse kendi çıkarıp atacak bezini. ki bazen altından kirli bezinide çekmeye çalışmıyor değil.
bende veriyorum ama yinede elliyor oyuncağı bırakıp. bezine meraklı. onu veriyorum. onunla daha iyi oyalanıyor.
elinin kirlenmesi zaten başlıca dert. birde benimki hep yüzüstü. kakası illa pipiyede bulaşıyor.
yıkıyorum elini işim bitince. yıkamadanda sildiriyorum. yıkayanakadar ağzına götürürse falan diye.
Güldürdün beni. Allahta seni güldürsün.
geçmiş olsun.
İnşaallah mühim birşey çıkmaz. dişi çıkmadıysa diştendir belki.
Maşallah buyudu seninki abla oldu. Diside cikar tam abla olur. Konusur bizimkide homurduyoselam, 8. ayımız bitti vay beezaman zor da olsa bi şekilde gecıyor
diş yok ortada hala
hiç susmuyor bu arada
Gecmis olsun arkadasim iyilessin bir an once sicaktan olsa hemen duser ates. Tahliller iyi cikar inşallahÖğlen arasına geldim uyuyomuş yavrum..uyandı cayır cayır yanıyo çocuk. .anne ateşi var dedim uykudan kalktı ya ondan sıcaktır diyi. .38.8 le acile gittik..tahlil yaptılar..izin aldım kuzumun başında bekliyorum. .uyuyo yavrun inleyen inleye
Cok gecmis olsunÖğlen arasına geldim uyuyomuş yavrum..uyandı cayır cayır yanıyo çocuk. .anne ateşi var dedim uykudan kalktı ya ondan sıcaktır diyi. .38.8 le acile gittik..tahlil yaptılar..izin aldım kuzumun başında bekliyorum. .uyuyo yavrun inleyen inleye
ah canım,zaten tedirgindin,iyiki eve gelmişsin..çok geçmiş olsunÖğlen arasına geldim uyuyomuş yavrum..uyandı cayır cayır yanıyo çocuk. .anne ateşi var dedim uykudan kalktı ya ondan sıcaktır diyi. .38.8 le acile gittik..tahlil yaptılar..izin aldım kuzumun başında bekliyorum. .uyuyo yavrun inleyen inleye
gebeliğinde sorun yoksa canını sıkma canım..benim de dokuz ay öyle bir ağrı her yerimi gezdi durdu..kalçama yerleştiği zaman adım atamaz oluyordum..annem YEL olduğunu söyledi..hamileliğin yelli geçecek demişti..yelden kasıt bu ağrı işte..
midesini üşüttü mü acaba..yada oturduğu yerden soğukmu aldı..gece terleyip üşüdümü ..Kızlar yaaa canım çok sıkıldı
bugün benim oğlan sadece saat 11 de bir yarım saat uyudu
saat Üçü çeyrek geçe de zorla Uyutmaya çalıştım
öğlen kahvaltısında 1 adet haşlanmış yumurta sarısı
biraz da mozarella peyniri verdim peynirden çok fazla yemedi ama yumurta sarısından birkaç parça yuttu
Blw yaptığım için fazla da yemedi yani
Peynirli yumurtayı toplasak bir çay kaşığı dolusu kadar Yutmamıştır
Saat 3ü geçtikten sonra yatırmaya çalıştım
sanırım biraz da kabızlık var ıkınarak ağlayarak uyudu
Yanından gittim uyutup
sonra biraz hafif ses gelmeye başladı odasından ağlama sesi gibi değil ama odasına bir gittim yattığı yerde sular içinde kalmış kusmuş nefes bile alamıyordu
hemen kaldırdım kusmaya devam etti yatağa sırılsıklamdı
hem korktum hem üzüldüm ama niye böyle bir şey oldu bilmiyorum
Daha önce defalarca kez haşlanmış yumurta sarısı ve omlet şeklinde verdim mozerella ya da dün başladık Dün bir kez sundum bugün ikinci kez sunmuştum ama çok da yemedi peynirden
daha da büyüsün hanım abla olsunMaşallah buyudu seninki abla oldu. Diside cikar tam abla olur. Konusur bizimkide homurduyo
Gece uyku düzeni varmidesini üşüttü mü acaba..yada oturduğu yerden soğukmu aldı..gece terleyip üşüdümü ..
Geri zekalı kadınhatta demişti bir kere ve o son deyişi oldu hışmıma uğradı kesti sesini oturdu..oğul bizim tohum bizim sen sadece kunnarsın diye..terbiyesiz kadın,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?